Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni bir insanla tanışabilir, ona karşı uzun zamandır kimseye karşı hissetmediğiniz duygular besleyebilirsiniz. Ona karşı duygularınızı belli etmekte acele etmeyin.

İş yaşamındaki hareketliliğiniz ve işinize olan sevginiz sayesindeyerinde aranılan ve sevilen bir insan oldunuz. İnsanlar sizinle birlikte çalışmaktan zevk alıyorlar.

Parasal açıdan fazla bir sıkıntınız yok ama çok uzun ihtiyaç bir ev eşyasını almak durumunda kalacaksınız. Bu da sizin ufak bir borca girmenize neden olacak.

Yeni bir insanla tanışabilirsiniz fakat onu tanımak için fazla acele etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Habersiz gelecek bir konuğunuz var. Bu konukla önemli alışverişleriniz olacak. Bir akrabanızın ilişkilerindeki özensizliğini sorun ediyorsunuz. Bununla ilgili kalabalık görüşmeler içine girebilirsiniz. Bugünlerde kendinizi duygusal açıdan güçlü hissedeceksiniz. Bu akşamı özel zevklerinize yönelik uğraşlar başında değerlendirebilirsiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Balık burcunda ilerleyen Ay, gayet pozitif, aktif ve neşeli bir şekilde güne başlamanızı sağlar. Hem fiziksel açıdan koşturup durursunuz hem de fikirlerinizi insanlara ifade edebilmek, kabul ettirmek istersiniz. Bu arada dağılmamak için önemli işlerinizi belirli bir yere not almanız yerinde olacaktır. Ayrıca bugün giyiminizde mor rengin koyudan açığa doğru uzanan tonlarını kullanırsanız etrafınızdaki insanların fazlasıyla dikkatini çektiğinizi fark edebilirsiniz. Saat 15:18 Ay-Satürn görünümü, görünümü sabır ve kararlılıkla her zorluğun üstesinden gelmenizi sağlar. Güvenilir oluşunuz, başkalarının gözünde sizi yüceltir. Ne istediğinizi bilirsiniz ve ona göre kararlar verirsiniz. Saat 19:26 Venüs-Neptün görünümü, güven hissi veriyor, eğreti olan ne varsa sağlamlaştırıyor. Gelecek vadeden alanlara yöneliyoruz ve hayallerimizi gerçekleştirmede fırsatlarla karşılaşıyoruz. Maddi ve manevi anlamda yüreği güzel insanlardan destek görmeniz mümkün. Çaba sarf ettiğiniz halde sizi anlamamakta ısrar eden kişilere karşı başarılı olabilirsiniz. Yeteneklerinizi sergileme, bir konuyu tatlıya bağlama, çıkarlarınızı koruma yönünde bugün hayli şanslısınız. Eğer bir evlilik veya bir tanışma durumu söz konusuysa, bu kişi hakkında sağlam bilgiler elde edebilirsiniz. Nicedir düşündüğünüz ancak nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini bilmeniz bir konuda yardım görebilirsiniz. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

12 Nisan 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışmalarınızı önceden planladığınız gibi sürdürmeye devam edeceksiniz. Farklı beklentiler içine girebilir, bambaşka istekler duyabilirsiniz. Bazı olaylar yüzünden alıngan ve duygusal davranmanız da mümkün.

12 Nisan 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda olumsuz olarak nitelendirdiğiniz bir şeye bakarak tepki vereceğinize, bunun bir düzen dahilinde oluştuğunu bilmek size daha farklı deneyimler kazandıracaktır. Zira bazen kötü olarak gördüğümüz şeyler bizim iyiliğimize hizmet edebilir. Üstlerinizle olan yoğun ilişkiler kariyerinizi önemli ölçüde etkileyecektir.

12 Nisan 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde size hizmet etmeyen, bir getirisi olmayan kişilerde ve olaylarda yol ayrımlarınız olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı yaşanan sonlanmaları kabullenme içine girebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebileceğiniz bir gündesiniz. Daha sağlıklı beslenmeye dikkat etmelisiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle ilgili konularda yaşanan gecikmeler verilen sözlerin zamanında yerine getirilmemesi sinirlerinizin gerilmesine neden olabilir. Sizlere önerim fiziksel olarak sağlık sorunları yaşamamak için sinirlerinizi yatıştırmanıza yardımcı olacak fiziksel egzersizler yapmalı ve işinizle ilgili konularda öfke ile ani kararlar almamaya dikkat etmelisiniz. Bunu yaptığınız anda her şey olması gerektiği gibi olumlu ilerleyecektir.

12 Nisan 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay, senin burcunda. Etrafında gelişen olaylar karşısında savunmaların keskin bir hal alabilir. Bir anda söyleyeceğin sözler, pişmanlık olarak dönebilir. Uzun zamandır beklentide olduğun bir konuda bugün seni heyecanlandıracak gelişmeler yaşanabilir. Toplumsal meselelere karşı duyarlılığının artacağı bir gündesin. Evli bir Başak burcuysan, eşinin ani fikir değişikliği şaşırmana neden olabilir.

12 Nisan 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim halinde olacağınız insanlara karşı anlayışlısınız. Onlardan da aradığınız desteği görebilirsiniz. Çevrenizin sizi desteklediğini yaşayacağınız olaylarla fark edeceksiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızın size mesajlar yolladığı bir gündesiniz. Psişik yetenekleriniz öne çıkar. Sanat, drama gibi etkinliklerde başarı gösterirsiniz. Herkesin olumlu etkisini üzerinize çekersiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

12 Nisan 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 21' 02" R
Ay
Balık
07° 25' 57"
Merkür
Koç
18° 21' 09"
Venüs
Boğa
04° 42' 48"
Mars
Koç
02° 02' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 42"
Satürn
Balık
16° 50' 11"
Uranüs
Boğa
22° 31' 12"
Neptün
Balık
28° 59' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 40"
Lilith
Başak
23° 40' 19"
True Node
Koç
15° 22' 02"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>