Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde karşınıza çıkacak olası gelişmeler, aşk yaşamınıza yön verecek. Bu aralar moral durumunuz aşka elverişli değil gibiyse de bu, onun size çıkan yolunu kesmeye yetmeyebilir.

Bir çalışma arkadaşınıza karşı güven dolusunuz. Arkadaşınız bu anlamda biraz ağır bir sorumluluk hissi içersinde. Sıkı çalışmalarınız devam ediyor. Ama bir sonuç elde edebilmek için biraz zamana ihtiyacınız olacak.

Bir yakınınızla ortak yatırımınızdan umduğunuz kazancı sağlayamayacağınız fikri sizi korkutuyor. Ama umutsuzluğa kapılmayın, içinde bulunduğunuz sıkışıklık uzun süreli değil. İhtiyaçların sınırlanması gerekiyor.

İlkelerinizi yaşam biçimi haline getirir gibi yaşamanız sizi kimi durumlarda sıkıntıya sokabiliyor. İlkesizlikle, ilkeleri sürekli dayatmanın aynı şey olmadığını bilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapay tavırları kolay algılayan bir yeteneğiniz var. Bu, önümüzdeki günler içinde çok işinize yarayacak. Kendinizi sınırladığınız konular, sizin için tehlike içermiyor. Komşuluk türü bir ilişkinizde yaşanacak sevinçleri siz de gönülden paylaşacaksınız. Bu günü diğerlerinden ayıran bazı özellikleri olabilir. Bunları yaratıcılığınızla ortaya çıkartabileceksiniz.

12 Ocak 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Cuma günümüz saat 10:04 Ay-Yay burcu seyriyle başlıyor. Bu enerji, hem kendinize hem de hayata karşı dürüst bir insan olmanın ve buna göre davranmanın işaretçisidir. Aslında güven duygumuz bugün yüksektir. Kazanacağınızdan emin olduğunuz konularda konuşmaktan çekinmezsiniz. Ancak birisi kalkıp da sizinle aynı düşünmediğini söylüyorsa, o kişiyi ikna etme gereği de duymazsınız. Neysem oyum, kimseye oyunum yok, arkamdan da sözüm yok diyerek kestirip atarsınız. İşte insanın kendine karşı dürüst olmasının anlamı budur. İçinizden geldiği gibi davranmak bugün sizin için önemlidir.

12 Ocak 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Iş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konuların gündemde olduğu bir gün, üstlerinizle, yönetici, patron konumunda kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Duygularınızı açıkça ortaya koymaktan çekinmeyebilirsiniz.

12 Ocak 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayata karşı bakış açınızın değişeceği önemli bir zaman dilimi. Yaşamınızda size rehberlik edecek ve yol gösterecek önemli kişiler ve olayların yeri daha da belirginleşebilir.

12 Ocak 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış sizi zorlayabilir. Bazı işlerinizde sizden daha yetkin kişilerden destek alabilirsiniz. Duygusal anlamda yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinize daha gerçekçi olmak zorunda kalabilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konularda alternatif planlar yapabilirsiniz.

12 Ocak 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Saygın çevrelerin desteğini aldığınız bir dönemdesiniz. İdeallerinizin değiştiğini anlayacak ve geleceğe yönelik yeni ideallerinizi gerçekleştirmek için sabırlı ve kararlı davranacaksınız. Önemsediğiniz kişiler arasında birleştirici bir rol üstlenebilirsiniz. Aynı zamanda sizi zorlayan durumlar olsa bile iyimser ve anlayışlı bir tavır içinde olacaksınız. Böylece fırsatları değerlendirmeyi başarabilirsiniz.

12 Ocak 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi neşeli, iyimser ve eğlenceli bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani bir teklif alabilir, ev ve yerleşime dair konularla aile ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bugün, ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

12 Ocak 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalabalık ortamlarda bulunmayı tercih edeceksiniz. Güçlü duygularınızı ve hırsınızı işinizde veya özel hayatınızda bir şekilde göstermek isteyeceksiniz.

12 Ocak 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken kariyerinizde önemli gelişmeler meydana gelecektir. Sözü geçen yetkili kişilerin alacağı önemli kararlarhayatınızdaki değişimlere olumlu etkide bulunur. Yabancılarla iletişim, yurt dışı projeleri hızlanır. Kültürel aktivitelerden kazanım elde edersiniz. Annenizin desteğini alarak tereddüt ettiğiniz bir konuda başarı elde etme şansınız yükselir.

12 Ocak 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiklerinize sürprizler yapın.Çünkü bugün sizde bu potansiyel fazlasıyla var. Maddi durumunuz da gayet iyi. Bu sizin için çok büyük bir destek. İstediklerinizi gerçekleştirmek için iyi bir gün bugün. Tüm bunların yanında tabiki sağlığınızın da iyi olması gerekiyor.

12 Ocak 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 31' 26" R
Ay
Boğa
25° 19' 40" R
Merkür
Koç
22° 22' 11"
Venüs
Boğa
11° 17' 25"
Mars
Koç
06° 09' 02"
Jüpiter
Boğa
25° 54' 58"
Satürn
Balık
17° 16' 21"
Uranüs
Boğa
22° 49' 42"
Neptün
Balık
29° 08' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
21° 07' 13"
Lilith
Başak
24° 15' 51"
True Node
Koç
15° 19' 08"
Son Güncelleme : 08/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>