Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizle küçük bir sohbet, büyük bir tartışmaya dönüşebilir. O uzun zamandır sözünü etmediği özgürlükten söz edecek. Siz ise, bunun ne anlama geldiğini biliyorsunuz. Küçük bir kaçak ya da kısa bir ayrılık. Sizsiz yapamıyor ama ara sıra üzmekten de vazgeçmiyor. Üzülmek yerine, siz de özgürlükten söz edin.

Bugün iyi haberlere gebe. İçinde bulunduğunuz sıkıntıyı biraz olsun atlatmanıza yarayacak ekteklifi alabilirsiniz. Sakın kaçırmayın, üzerine gidin, gerçekleşmesini sağlayın. Meslek yaşamınız için bir önemi yok ama ekonomik sıkıntılarınızı hafifleteceği için sizin için önemli.

Para sıkıntınız devam ediyor. Ama bir yandan da harcamalarınıza yeterince dikkat etmiyorsunuz. Misafir ağırlama ve ısmarlama huyunuzdan bir türlü vazgeçemiyorsunuz. Bugün yine planınızda olmayan bir harcamayla yüz yüze gelebilirsiniz. Küçük harcamalar bile bütçenizi etkilemeye yetiyor.

Biraz ölçülü olmanızda yarar var. Hem arkadaşınızın sorunuyla ilgilenirken, hem de harcamalarınızda ölçüyü kaçırmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinde bulunduğunuz durumu değiştirmek için arayış içindesiniz, en önemli sorununuzve para. Bugün arayışlarınıza bir yanıt alabilirsiniz. Yakın bir arkadaşınızla ilgili aldığınız haber canınızı sıkabilir, ona destek olmalısınız. Onun her zamanki gibi gönül işleriyle başı dertte. Biraz gönül işlerinden uzaklaştırmayı deneyebilirsiniz. Tansiyon probleminiz olabilir, tuzdan uzak durun.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 13 Ağustos saat:05:14-27 Ağustos saat:17:05 tarihleri arasında Oğlak burcuna gerileyecek Mars, hedef olarak belirlenen işlerimizde yetersiz imkanlar nedeniyle yaşanan durgunluğun işaretçisidir. Bazen de adım atmak isterken, bir nedenle mücadele etmek yerine beklemede kalmak halidir. Bu süreçte önemli olan zamanı iyi değerlendirmektir. Dünya durmuyor, hayatımız devam ediyor ve tabii ki güncel olarak işlerimizi aksatmamamız lazım. Bunun dışında kendimizi gözden geçirmemiz gerekiyor. Belki de izlediğimiz rota yanlış olabilir. Bu zaman aralığında bunu fark etmek işimize yarayabilir. İnsan bazen inatla diretir ve yaptıklarını mazur görür. Oysaki yanlıştadır. Öfkeli veya bazen oldukça mesafeli şekilde hareket edişi, sosyal ilişkilerini bozabilir. İşte bu süreçte bunlara yeniden bakma fırsatı yakalarız. Böylece yanlıştan dönebiliriz. Aynı şekilde dostluklarımızı ele alırız, gözlemde bulunuruz. Daha önce fark etmediğimiz bir hareket veya tavır gözümüze ilişir. Bu da yararlı olabilir. Bizi gereksiz zaman kaybından, hayal kırıklığından uzaklaştırır. Şu aralarda daha önce karar verdiğiniz bir tatil programı kendinizi toparlamanızı sağlayabilir. Birden bire karar vermek, yola çıkmak, düşünmeden para harcamak tabii ki yanlış olacaktır. Mutlu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Bugün, bulunduğun ortamlara güvensizlik duygusu içinde yaklaşabilirsin. Gereksiz panik yapacağın için bazı işlerin aniden aksaması canını sıkabilir. Arkadaşlarınla birlikte ortak çalışma ortamı yaratmak isteyeceksin. Eğer ilişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan ailelerle ilgili birtakım konular gündeme gelebilir. Kişisel ve mesleki gelişimine katkı sağlamak açısından, kurs ve eğitim programlarına yazılabilirsin. Akşam saatlerinde ailede senden yaşça küçük bireylerin davranışlarına yönelik önemli konuşmalar yapmak zorunda kalacaksın. Sanatla ilgileniyorsan, çalışmalarını maddi kazanca çevirmenin yollarını arayabilirsin.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal anlamda kendinize vakit ayırmanız ve geçmişin yaralarından kurtulmanız gereken bir gün. Bazı şeyleri her ne kadar kabullenemiyor olsanız da o zaman da yaşanması gereken olaylar gözüyle bakarsanız kendinizi suçlamaktan vazgeçersiniz.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konulara yön vermek isteyebilirsiniz. Bu konuda plan ve program yapma isteği içinde olursunuz. Fakat kontrolünüz dışında gelişen olayların sizi engellediğini görmeniz mümkün. Sağlığınız ile ilgili konularda boş vermiş bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken sağlık konularını önemsemenizde yarar var.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

OLUMLU arkadaşlıklar kurabilecek ve ilişkilerden faydalı bilgiler edinebilecek gündesiniz. Bazı hayalkırıklıkları telafi edilebilir veya unutmayı tercih edebilirsiniz.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen Güneş tutulması gündelik yaşamınıza yeni şifa yolları katabilir, sağlığınızla ilgili yeni beslenme, diyet, aktivite programları belirleyip başlatabilirsiniz. Tutulmaya etki eden Merkür retrosu kendinizi ruhsal ve bedensel olarak şifalandıracak konulara odaklanmanızı sağlayabilir.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftaya özel ilişkilerinize odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Bu Pazartesi itibarıyla sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla olan işlerinizde bazı sıkıntılar ortaya çıkabilir. Ay sonuna kadar sakinliğinizi koruyun. Bazı erkek arkadaşlarınızın hayatındaki ailevi sorunlarla mücadele etmek önemli olabilir.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yepyeni kararlar alacak ve olayları daha açık bir biçimde göreceksiniz. Çok hoş tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanacak. Yolculuklardan büyük keyif alabilirsiniz.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

13 Ağustos 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 55' 19" R
Ay
Koç
16° 05' 54" R
Merkür
Koç
20° 08' 10"
Venüs
Boğa
07° 58' 50"
Mars
Koç
04° 05' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 02"
Satürn
Balık
17° 03' 26"
Uranüs
Boğa
22° 40' 22"
Neptün
Balık
29° 04' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 27"
Lilith
Başak
23° 57' 58"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>