Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinin en başında bırakacağınız ısrarcı imajını, sonradan kolay silemeyebilirsiniz. Onun kendini ifade etmesini sağlamalı, bir şeylerin kendiliğinden gelişmesine izin vermelisiniz..

Özel yaşamınızdaki sabırsızlıklarınız,yaşamınızda istediğini elde edebilen bir dayanıklılığa, sabırlılığa dönüşebiliyor. Eleştiriye açık ve objektif tavırlarınızla geniş olanaklar sağlıyorsunuz.

Para konularındaki şanlılığınız yine yüzünüze gülecek gibi. Mütevazi yatırımlarınız bugünlerde doğal olarak hareketsiz. Hareketli para olarak, geldiği gibi giden kazancınızdan başkası görülmüyor.

Gereksiz diye tanımladığınız bir yakınlaşmaya müdahalenizin sınırlarını çizmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapay, hesaplı ilişkilerden uzak durmak istiyorsunuz. Bunun belli bir yalnızlığı olsa da, şikayetçi görünmüyorsunuz. Değişik bir yaşam projesine eklenerek, renk katacağınızı düşünülüyor. Yakın bir arkadaşınızın hiç hazır olmadığınız bu konuda sizden istekleri olabilir. Bu birkaç hoşlanmayacağınız bir çözümsüzlüğe çare arayarak geçirebilirsiniz.

13 Aralık 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 06:49 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, paranıza sahip çıkınız ve ne olursa olsun riskli harcamalardan uzak durmamız iyi olacaktır. Hesabınızı iyi bilmekte yarar var. Bütçemiz çerçevesinde hareket edelim. Saat 15:27-16:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. İlişkide bulunduğunuz kişi veya kişilerle alakalı her türlü meselenin dikkatle gözden geçirilmesi şarttır. Maddi konular yine gündem maddenizin ilk sıralarında yer alabilir. Boşluk süresince, tüm ilişkilerinizde dengeyi muhafaza ediniz. Hatta gerektiğinde politik tarzda hareket etmenin yararı büyüktür. Ay-Terazi boşluk günlerinde, uyumlu davranmaya belli bir mesafeyi korumaya çalışan kişiler pek sorun yaşamazlar. Saat 16:58 Ay-Akrep burcu geçişinde, dünyaya şöyle bir baktığınızda, hırslı olanların, kendi isteklerini elde etmek için her türlü mücadeleden kaçınmayanların haksız yere yükseldiklerini düşünürsünüz. Size göre böyle bir yükseliş pek hoş olmasa da, geldikleri noktaya baktığınızda şaşırırsınız. Bu saatlerde gayet tutkulu davranır ve sevdiğiniz her şeye sahip çıkarsınız. Akrep burcunda ilerleyen Ay, egonuzu güçlendiricidir. Dağılmadan ilerlemenizi sağlar. Saat 22:23 Ay-Mars kavuşumu, tam olarak gücümüzün yükselmesi halidir. Ne istediğimizi biliriz ve ona göre hareket ederiz. Kontrolümüzü kaybetmeyiz ve inandıklarımızdan da vazgeçmeyiz. Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

13 Aralık 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akılcı kişiliğinle en çok danışılan kişisin. Gün boyu eskileri hatırlatan konular içinde olabilir, özlem duyabilirsin.

13 Aralık 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanlarla uğraşırken hep hatırlayacağın nokta, mantıklı yaratıklarla değil, duygulu kimselerle uğraştığındır. Her insanın kendine göre inançları, gururları ve onurları olduğunu unutma.

13 Aralık 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe yaratan durumlara karşı dikkatli olmalısınız. İşlerinizde ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Stresler meydana gelebilir. Ortaklı konularla güçlü etkiler altında kalabilirsiniz. Finansal konularda değişimler yaşayabilirsiniz. Sizi duygusal yönden bağlayan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sabırlı olmanız gereken durumlar yaşanabilir.

13 Aralık 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Iş hayatınızda ve kariyerinizde iletişimin ön planda olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Üstlerinizle, otorite konumunda kişilerle bir araya gelebilir, görüşmeler yapabilir, bu konuda istekli, hevesli olabilirsiniz. Düşüncelerinizi doğru aktardığınızdan emin olmalısınız.

13 Aralık 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgilerinizin yüksek olduğu, meditasyon ve enerji çalışmaları yapabileceğiniz, sakin ve sessiz ortamlarda sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz enerjisi yumuşak olan bugünde sevdiklerinizle size özel olan sakin ve sessiz ortamlarda yapacağınız görüşmeler moralinizi yükseltecektir.

13 Aralık 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda sıkıntı yaşadığınız konuların üzerinden geçebilir, doğru ilişkilerle sıkıntılarınızı çözüme ulaştırabilirsiniz. Önceden konuşulmuş bir proje yeniden karşınıza gelebilir.

13 Aralık 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Güneşhayatınızı temsil eden 10. evinizde kavuşum yapıyor. Güne sunum yapmak, seminer düzenlemek veya yöneticilerle yıl sonu kapanma toplantısına katılmak faaliyetleriyle başlayabilirsiniz. Başarılarınız bugün kimsenin gözünden kaçmaz. Siz de kendinizle gurur duyarsınız. Artık sene sonunda şahane bir tatili hak ettiniz. Biz de sizi kutlarız.

13 Aralık 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı gelişmeler karar vermenizi zorlaştırabilir. Ancak, kendinizi güçlü ve sağlıklı hissettiğiniz bir döneme giriyorsunuz. Sağlık sorunu olanlar, giderek iyileştiklerini hissedecekler. Uzun zamandır görmediğiniz eski bir dostunuzla karşılaşabilirsiniz. Çok daha anlayışlı ve olumlu davranacaksınız.

13 Aralık 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 03' 59" R
Ay
Kova
04° 17' 55"
Merkür
Koç
17° 09' 29"
Venüs
Boğa
01° 48' 47"
Mars
Koç
00° 14' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 06' 40"
Satürn
Balık
16° 38' 01"
Uranüs
Boğa
22° 23' 06"
Neptün
Balık
28° 55' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 46"
Lilith
Başak
23° 24' 40"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 01/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>