Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinin en başında bırakacağınız ısrarcı imajını, sonradan kolay silemeyebilirsiniz. Onun kendini ifade etmesini sağlamalı, bir şeylerin kendiliğinden gelişmesine izin vermelisiniz..

Özel yaşamınızdaki sabırsızlıklarınız,yaşamınızda istediğini elde edebilen bir dayanıklılığa, sabırlılığa dönüşebiliyor. Eleştiriye açık ve objektif tavırlarınızla geniş olanaklar sağlıyorsunuz.

Para konularındaki şanlılığınız yine yüzünüze gülecek gibi. Mütevazi yatırımlarınız bugünlerde doğal olarak hareketsiz. Hareketli para olarak, geldiği gibi giden kazancınızdan başkası görülmüyor.

Gereksiz diye tanımladığınız bir yakınlaşmaya müdahalenizin sınırlarını çizmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapay, hesaplı ilişkilerden uzak durmak istiyorsunuz. Bunun belli bir yalnızlığı olsa da, şikayetçi görünmüyorsunuz. Değişik bir yaşam projesine eklenerek, renk katacağınızı düşünülüyor. Yakın bir arkadaşınızın hiç hazır olmadığınız bu konuda sizden istekleri olabilir. Bu birkaç hoşlanmayacağınız bir çözümsüzlüğe çare arayarak geçirebilirsiniz.

13 Aralık 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 13 Aralık saat:02:42-5 Ocak saat:06:40 tarihleri arasında Merkür Yay geçişinde bilgi ve tecrübemizi hedefimize varmak amacıyla kullanabiliriz. Fikirlerimizi dile getiririz veya iletişim alanında meslek sahibi olabiliriz. Seyahatlere çıkabiliriz veya böyle bir görev üstleniriz. Bir müddet için biryerinde çalışır, tecrübe ediniriz. Dayanıklı ve sabırlı olmayı öğreniriz. Merkür-Yay geçişi bilgece düşünmektir. Hayatın önünde olandan ziyade arka planındaki ruhu keşfederiz. İş sorunu olanlar için yeni birgirişimi, verimli çalışabilmek adına yeteneklerinizi değerlendireceğiniz işlerde başarı, güçlü iletişim yönünde olumlu bir enerjidir. Kendimizi geliştirmemiz, eksiklerimizi tamamlamamız, yolumuzu belirlememiz için, ben biliyorum demek yerine, öğreniyorum, gelişiyorum, olgunlaşıyoruz demek gerekiyor. Doğru bilgiye ulaşmak, doğru bilgilendirmek zamanıdır. Dağılmadan, her bir detayın farkında ancak zaman kaybetmeden işlerimize odaklanmalıyız. Mali açıdan durumumuza bir bakmalı, daha iyi şartlarda yaşamak için neler yapmak gerekiyor, bunları tespit etmeliyiz. Merkür-Yay geçişinin her birimiz için keyifli bir dönem olması dileğimle,

13 Aralık 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kendinden eminsin! Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Maddi olarak beklentilerin gerçekleşmemiş olabilir. Bu yüzden kendince alacağın tedbirleri danışmak isteyebilirsin. Karşına kim çıkarsa çıksın kendinden emin tavrın göz dolduruyor. Yetenek gerektiren bir işte çalışıyorsan, bunu özel hayatına taşımak isteyebilirsin. Kitap yazma fikri senin çok ideal olabilir. Yapabileceğine inan ve başla. Eğer eğitimini yurtdışında tamamlamak istiyorsan beklediğin bursu almak seni heyecanlandıracak. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişinin arkadaşlarıyla ilgili sorunlar gündeminize oturabilir. İlişkinizi etkileyecek bu olaylardan arınmanız biraz zaman alacak. Rahatına düşkün bir Balık burcuysan evdeki koltuk düzeninden salon dizaynına kadar değişiklik yapacaksın.

13 Aralık 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer ilişkilerinizi yürüttüğünüz kişilerle yanlış iletişimler kurmaktan kaçınmalısınız. Olaylara biraz daha objektif yaklaşmalısınız. Var olan fikir ayrılıklarını güçlendirecek davranışlarda bulunmayın.

13 Aralık 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalmış olaylardan dolayı kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. Sizi hapseden kontrol dışı olaylar meydana gelebilir. İlerleyen zamanlarda kendinize yönelebilirsiniz. Kişisel hassasiyetleriniz ön plana çıkabilir. İlişkilerinizde daha sakin davranmanızda fayda var.

13 Aralık 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Canlılara olan şefkatiniz doğanın size armağanı. Küçük şeylerle mutlu olmayı biliyor ve büyük şeylere tevekkül gösterebiliyor olmanız sizi güçlü yapıyor.

13 Aralık 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgilerinizin yüksek olduğu, meditasyon ve enerji çalışmaları yapabileceğiniz, sakin ve sessiz ortamlarda sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz enerjisi yumuşak olan bugünde sevdiklerinizle size özel olan sakin ve sessiz ortamlarda yapacağınız görüşmeler moralinizi yükseltecektir.

13 Aralık 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal konularda hayallere kapılmadan imkanları değerlendirin. Varlıklı insanlardan ya da resmi kurumlardan cevaplar alabilirsiniz. Öğleden sonra yönsüzlük duygusu hakim, huzur arayışınız yoğunlaşacaktır.

13 Aralık 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcuna geçen Merkür sizin kariyerinizi uluslararası arenada güçlendirecek. Bu nedenle vize, pasaport, yurt dışına seyahat, yabancı kültürler ve inançlar hakkında daha çok bilgi edinmek isteyebilirsiniz. Kalbinizi bir yabancıya kaptırabilirsiniz. Hukuki süreçlerle ilgili gelişmeler yaşamanız mümkündür.

13 Aralık 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün Merkür'ün burç değiştirmesiyle birliktehayatınızda, kariyerinizde, görev ve sorumluluk alanınızda daha çok iletişim içinde olabilirsiniz. Otorite, patron ve yönetici konumunda kişilerle görüşmelerinizi, toplantılarınızı artırabilirsiniz. Düşüncelerinizle dikkat çekeceğiniz bir dönem başlıyor.

13 Aralık 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 44' 49" R
Ay
Yay
18° 43' 10"
Merkür
Koç
16° 08' 43"
Venüs
Koç
27° 36' 11"
Mars
Balık
27° 35' 55"
Jüpiter
Boğa
23° 18' 55"
Satürn
Balık
16° 19' 42"
Uranüs
Boğa
22° 11' 25"
Neptün
Balık
28° 49' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 09"
Lilith
Başak
23° 01' 55"
True Node
Koç
15° 28' 35"
Son Güncelleme : 27/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>