Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızın çok hassas olacağı bugün, çevrenizden fazlasıyla etkilenebileceğiniz görülüyor. İç dünyanızın zenginliği sizi olumlu yönlendirebilir. Bilinçaltı takıntılarınızdan sevgilinizle konuşarak uzaklaşabilirsiniz..

İş yaşantınızda dikkat çekiyor ve itibar kazanıyorsunuz. Spekülatif konuların ilginizi çekebileceği bugün, risk alabilecek cesarete sahip olabilir ve şansınızı denemek isteyebilirsiniz.

Bugün yakın çevrenizde oldukça ilginç koşullarla karşılaşabilirsiniz. Öğrenim ve iletişim konularında beklenmedik değişimler gerçekleşebilir ve bunlar sizin lehinize işleyebilir. Maddi konularda atılım yapmak ve risk almak isteyebilirsiniz.

Harcamalarınızda aşırıya kaçmamak için dikkatli olmalı cömertlikle savurganlığı birbirine karıştırmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük işlerinizdeki becerikliliğiniz yakın çevreyle ilişkilerinizde büyük kolaylıklar sağlıyor. Hobilerinize vakit ayırabileceğiniz bir gün. Güvenliğinize daha fazla önem vermelisiniz. Evle ilgili gelişmeler sizi bir miktar zorlayabilir. Değişen dengeler içinde hareket etmeniz gerekiyor. Hayattan çok daha zevk alabilir, keyifli şeylerle uğraşabilirsiniz. Öğle saatlerinde kişilik çatışmaları olabilir.

13 Kasım 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 03:02 Venüs-Satürn kavuşum etkisi altında Perşembe gününe adım atacağız. Gayet önemlidir ve dikkatle ele alınarak çok iyi derecede anlamak gerekir. Bu görünüm öncelikle iletişim-haberleşme-bilgi edinme, bilgiyi başkalarına ifade etme yönünde sizi kuvvetlendiriyor ve hırslandırıyor. Bu hırsın tabii ki nedenleri var. Çünkü  özellikle eş veya partnerin durumu,hayatı, borçlarınız, kredi ödemeleri veya başkalarıyla ortaklaşa olan ilişkilerin düzenlenmesi için, çalışmanız-gayret etmeniz lazım. Eğer siz yeteneklerinizi dış dünyada ifade edebilirseniz, mali anlamdaki problemlere çözüm bulmanız kolay olur.  İşte bu kavuşum, kendinize yeni hedefler koyabilmeniz anlamında da kıymetlidir. Ancak bir yandan da fazla sert ve taviz vermeyen bir kişi haline gelmenize neden olabilir. Yani hırsınızın kurban olmamak için, ilişkilerinize dikkat ediniz. Özellikle çevrenizde bulunan kişilerle iletişiminizi önemseyiniz. İşte  gelişimin, yeni bir bakış açısı kazanmanın, dünyaya açılmanın yolları bunlardır. Saat 03:29 Mars-Uranüs mücadeleci görünümü sizin ideallerinizi gerçekleştirmek üzere harekete geçtiğinizi gösteriyor. Fakat burada önemli olan, getirisi olan bir yenilikte bulunmak. Yani öyle bir şey yapmalı ki, bunun için uğraştığınıza değsin. Yoksa sadece düşünülmüş ama bir fayda sağlamamış proje olarak kalabilir. Burada kitlenin çok önemi var. İnsanları kendinize çekebilmek ve adınızdan söz edebilmek için, hem güçlü insanlarla bağlantınız olmalı, hem de mali açıdan doygun bir getirisi bulunmalıdır. İşte o zaman hayatınızda bir çok problem ortadan kalkmış olur. Saat 09:57Ay-Merkür görünümü, aşkı hayatınızın odak noktasına haline getirir. Kişi ikinci planda kalmaya, oyalanmaya tahammül gösteremez. İş konusunda da durum aynıdır. Hisleriniz oldukça derin, kuşkularınız da bir o kadar yüksektir. Tek bir söz, güven veren bir davranış, onaylandığınızı bilmek sizi rahatlatır. Yeter ki samimiyetle söylenmiş ve dürüstçe sarfedilmiş olsun. Saat 23:03 Ay-Uranüs olumlu etkisi bazı kişileri yüreğinizin içinde affedebilir ve sıkıntıdan kurtulabilirsiniz. Eğer yanlış ilişki ve hatalı  kararlarınız  nedeniyle  kendinize kızıyorsanız o zaman lütfen sakin olunuz. Çünkü yaşam yolunda doğrular gibi yanlışlar da yapmaya hakkımız var. Mükemmel olmak zorunda değiliz. Bunu unutmayalım. Gün boyunca hepimiz için  huzur diliyorum. Gönlümüzden geçen güzelliklerle karşılaşmamız dileğimle,

13 Kasım 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerinizin doğru çıkması yüzünden, çevrenizdeki bir çok olayı kısa sürede çözümleyebiliyorsunuz. Zorlukları gözünüzde büyütmeden olayları halletmeniz güzel fakat yanlış kişiler yüzünden zarar görme ihtimaliniz yüksek. Bazı kişileri olduğu gibi kabul ederseniz, bugün mutlu olacağınız olaylar sizi bekliyor.

13 Kasım 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi, duygusal veya fiziksel alanlarda bulunduğunuz konumu yenileyebileceğiniz veya gerekli değişiklikleri yapabileceğiniz günlerdesiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya duygusal konularda sizi mutlu edecek olaylar yaşanabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Dün dile getirdiğim, Mars Plüton kavuşumunun gergin etkileri devam etmesine rağmen, bugün yaratıcılığımız yüksek ve duygularımızı ya da acılarımızı paylaşmak istiyoruz. Ruhsal ve mistik konulara ilgi artarken, ilişkiler daha fazla ciddiye alınıyor, kuvvetli sevgi bağları kurma ihtimali ve ihtiyacı artıyor. Belli konulardaki niyetlerimizi göstermemiz gereken günlerdeyiz. Her ne kadar bu konuda gereken cesarete sahip olmasak da, belli dozda bir isteksizliğimiz bulunsa da veya harekete geçebilecek enerjimiz olmasa da; eğer net şekilde fikirlerimizi, duygularımızı ya da planlarımızı ifade edebilirsek veya işlerin peşine düşersek yakın gelecekte bu adımlarımızın karşılığını alabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Kasım 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ve çalışma konularında dikkatiniz biraz dağınık olabilir. Çalışma düzeninizi gözden geçirmeniz, performans değerlendirmesi yapmanız gerekebilir. İş ortamınızda ani tartışmalar yaşanabilir. Daha toleranslı olmalı ve karar vermekte acele etmemelisiniz. Günlük çalışma rutininizi bozmamaya özen gösterin.

13 Kasım 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BOZUK bir ruh hali ile başladığınız işleri yarıda bırakabilirsiniz. Bütün emeklerinizin yazık olmaması adına ısrarla güçlü olmaya çalışın.

13 Kasım 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin. O zaman istediğiniz paraya da kavuşursunuz.

13 Kasım 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 39' 52" R
Ay
Başak
13° 59' 33"
Merkür
Boğa
01° 44' 03"
Venüs
Boğa
21° 39' 56"
Mars
Koç
12° 35' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 15"
Satürn
Balık
17° 53' 25"
Uranüs
Boğa
23° 19' 05"
Neptün
Balık
29° 21' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 41"
Lilith
Başak
25° 11' 57"
True Node
Koç
14° 53' 46"
Son Güncelleme : 17/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>