Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dün gece sevgilinizi biraz üzdünüz gibi. Kırıldı. Ama o da tıpkı sizin gibi problemleri çoğunlukla gün ola, harman ola denklemiyle çözdüğünden, sabah her şey tatlıya bağlandı. İlişkiniz ders türü alışverişleri aşmış.

İşler yine açılıyor. Genç bir dostunuzdandesteği alıyorsunuz. Bugün onunla bir görüşmeniz olabilir. Yalnız şu an sürdürdüğünüzmiladını doldurmuş gibi görünüyor. Bunun gelen işlerle ilgisi yok.

Toparlanıyorsunuz. Yeni işler baş ağrınızı azaltacak. Bir zaman daha az sorunlu yaşamanızı sağlayacak Bazı birikmiş borçlarınızdan da kurtulacaksınız. Sizin için refah anlamı taşıyan bu sürecin, belli bir tarihi yok.

Sevgiliniz, siz ve en yakın dostlarınız, matrak bulduğunuz hayat küskün. Barış için ne tür bir yol izlemeniz gerektiği çok açık.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tutulmanın ardından ikili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Karşınızdaki kişiyi çok da idealize etmeden gerçekçi ve objektif yönünüzü korumalısınız. Denge ve uyum bugün vazgeçilmeziniz olabilir.

14 Ağustos 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 07:57 Ay-Terazi burcuna geçiş yapacak. İlişkilerde uyum çok önemli. Paylaşmayı, destek olmayı, huzuru ve nezaketi önemseyeceğiz. Saat 12:56 Ay-Satürn görünümü, bizi zorlayan kişi ve durumlardan kaçma arzumuzu işaret ediyor. Saat 16:17 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, finansal güvence ve istikrarın bizim için önemi büyük. Sağlıklı, doyumlu ve kendimizi güçlü şekilde ifade edeceğimiz bir yaşam istiyoruz. Tercihlerimizi bu doğrultuda yapmaktan yanayız. kimsenin hafife almasına izin vermeyeceğiz. Saat 21:06 Ay-Venüs kavuşumu kaliteli bir yaşam, güzel giyinmek, yaşanmak, ilişkinizde mutluluk ve huzuru yakalamak arzunuzu işaret ediyor. Siz güzelliklere aşıksınız. Ancak kalıcı olanı istiyorsunuz. Bu kavuşum ne durumda olursanız olun sizi rahatlatıcıdır. Bütün güzellikler sizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

14 Ağustos 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün üzerindeki rehaveti atmış gibi hissediyorsun. Yenilenmek için büyük çaba sarf edeceksin. Çalışan bir Balık burcuysan, yeni birteklifi alabilirsin. Hayatını güvence altına almayı isteyebilirsin. Bu yüzden bugörüşmesini kaçırmak istemiyorsun. Karşındaki kişileri etkilemek için analitik gücün ve süslü söylemlerin etkili olacak. Duygularını, biraz daha açığa çıkarabileceğin bu günde, eşin ya da sevgilinle daha derin paylaşımlar yapabilirsin. Küs olduğun annen yahut kardeşinle barışabilirsin. Bugün aynı zamanda bir aile üyesinden, sorunlarına dair yardımcı olacağı haberini alabilirsin.

14 Ağustos 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çalışma ortamında bir arkadaşınızın söylemi üzerine çıkan gerginlik olayları farklı bir duruma kadar çıkarabilir. Farkında olmadan gerçeklerle yüz yüze geleceğiniz bugün de olaylara müdahale etmeden sakinlikle ilerleyin.

14 Ağustos 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yapmış olduğunuz işlerde tahmin etmediğinizarkadaşlarınızdan, sizin hakkınızda tatsız konuşmalar yapıldığını duyabilirsiniz. Bu konuda zor durumda kalmamak adına çıkarlarınızı korumayı tercih etmeniz mümkün. Kendinizle kalıp iç sesinizi dinlemek istemeniz olası.

14 Ağustos 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bağımsız ve özgür olarak kendinizi ilan etmiş durumdasınız. Aile büyüklerinizle sürekli çelişkili ve huzursuz günler geçiriyorsunuz. Evinizde mutluluğu bulamıyorsunuz. Onların sözünü dinlemelisiniz.

14 Ağustos 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgilerinizin yüksek olduğu, meditasyon ve enerji çalışmaları yapabileceğiniz, sakin ve sessiz ortamlarda sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz enerjisi yumuşak olan bugünde sevdiklerinizle size özel olan sakin ve sessiz ortamlarda yapacağınız görüşmeler moralinizi yükseltecektir.

14 Ağustos 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para konusunda bugün mantıkla ilerleyecek ve işlerinizi kolay halledeceksiniz. İş hayatınızdaki güzel etkileşimler, parasal değişimlerinizi dengelemeye ve size yeni şanslar yaratmaya yarayacak.

14 Ağustos 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Spiritüel konular, okült bilgiler sizin için merak konusu olabilir.Ortaklılarla ilgili güzel bir haber alabilirsiniz. Partnerinizin saati saatine uymayan davranışlarını sineye çekmeli özünde kötü bir insan olmadığını unutmamalısınız.

14 Ağustos 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

14 Ağustos 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 16' 18" R
Ay
Koç
21° 24' 33" R
Merkür
Koç
20° 24' 44"
Venüs
Boğa
08° 25' 31"
Mars
Koç
04° 21' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 08"
Satürn
Balık
17° 05' 12"
Uranüs
Boğa
22° 41' 37"
Neptün
Balık
29° 05' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 38"
Lilith
Başak
24° 00' 22"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 06/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>