Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Aralık 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta talihlisiniz seviyor ve seviliyorsunuz. Ancak bu günlerde sık sık sevgilinizin geçmişte yaptığı hataları düşünüyor ve onunla bir gelecek olabilir mi kaygısını yaşıyorsunuz.

Siz amirden ziyade iyi bir memur olursunuz. Emir vermek yerine her işi kendiniz yaparsınız. Çevrenizdekilere güvenmezsiniz. Kanunların dışına asla çıkmazsınız. Bu yüzden yaratıcılık isteyen işlerden uzak durmalısınız.

Alım satım işlerinde oldukça şanslı olduğunuz bu dönemden faydalanmaya çalışmalısınız. Bu arada bazı alacaklarınızı bugün de tahsil edemeyeceksiniz. Mali planlarınızı alacaklarınıza göre düzenlememeye çalışın.

Siz enerjiniz ve iyimserliğinizle her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak için bir fırsat çıktı. Kendinizi göstermenin tam sırası.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hareketli bir döneme giriyorsunuz. Bugün dostlatınıza ve ailenize zaman ayıracaksınız. Çoktandır görmediğiniz insanlarla biraraya gelecek, planlar yapacaksınız. Sizi çok kıskanan bir yakınınızın tavırları sizi üzecek. Şen şakrak haliniz ve çok yönlülüğünüz göz kamaştırıyor. Evinize alacağınız eşyaları seçmeye başlayın.

14 Aralık 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Pazar günümüz saat 14:50 Başak burcunda sondördün etkisi altında başlıyor. Mesleki konularda yenilik ve özgürlük arzunuzu işaret ederken, diğer yandan ilişkinizle ilgili konular üzerinde bir hayli bunalmanıza sebep olabilir. İki dağ arasında kalmış gibi, ne yana gideceğinizi düşünürsünüz. İş hayatınızla ilgili konularda özgür kararlar vermek isterken, ilişkinizin sizi kısıtlaması canınızı sıkabilir. Saat 17:56 Güneş-Jüpiter görünümü, hafta sonunu kitap okumak, ailenizle baş başa geçirmek, sevdiğiniz bir kişiyi ziyaret etmek gibi aktiviteler için gayet uygundur. Bazılarınız için birüzerinde plan yapmanın, bilgilenmenin, havadis almanın, sohbet etmenin de işaretçisi olabilir. Moralinize iyi gelecek ne varsa onu denemekte yarar vardır. Saat 18:55 Venüs-Neptün olumlu görünümü etkisi başlıyor. İlişkinizi idealleriniz çerçevesinde ele alınmasını sağlayan bu enerji sizi koruyucudur. Eğer birileri size karşı yanlış yapıyorsa, siz sezgileriniz yoluyla bunu anında hissedebilirsiniz. Ayrıca insanlarla ilişkinizde yardımcıdır. Hayallerinizi güçlendirir. Düzenlemelerde bulunmanızda destekçidir. Sevgi ihtiyacınızı yükseltir. Maneviyatınızı güçlendirir. İş veya özel meseleler üzerinde sizin çok daha akıllıca kararlar vermenizi sağlar. Saat 22:47 Ay-Merkür görünümü, ilişkisi olanların partnerleriyle bazı meseleler üzerinde konuşmalarını sağlıyor. Yanlış veya üzücü bir şey duymak istemiyorsunuz. Hani olur da ters bir şey olursa diye, bilhassa kulaklarınızı açmış dinliyorsunuz. İlişkisi olmayanlar böyle bir etki altında, bir hayli titizler. Kafalarının içinde kuşkular, endişeler yüzünden bir hayli yorgunlar. Nasıl olmasın ki, artık yanılmak istemiyorsunuz. İş hayatınızla ilgili meselelerde bugün eleştirilmekten, akıl verilmesinden hoşlanmazsınız. Herkesin şapkasını önüne koyması gerekiyor diye düşünebilirsiniz. Doğan Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

14 Aralık 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün, maddi konularda yüksek hedefleriniz var ve olaylara bakış açınızda hiçbir esneklik yok. İdeallerinizin peşinde koşarken bazı hatalara açıksınız. İş yaşantınızla ilgili sorunların üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz. Kendinizle ilgili sorunlarınızı kafanıza takmamalısınız.

14 Aralık 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, diyete ya da spora başlamak veya bir süredir ihmal ettiyseniz yavaş yavaş bu alanlara geri dönmeye çalışmak doğru olabilir. Sosyal anlamda hayatınız hareketlenmeye başlıyor ve sosyal ortamlarda ön plana çıkabilirsiniz ya da kariyerinizi ilgilendiren yenilikler söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Boşluktaki Ay, gün içerisinde kararsızlıkları, dalgınlıkları veya belirsizlikleri gündeme getirse de, yine de Merkür'ün konumu, aklımızın açık olduğunu ve iletişim becerilerimizi kullanabileceğimizi gösteriyor. Bitirilmesi gereken işleri bitirmek normalden fazla zaman alabilir. Tavsiyeler alabilir, önerilerde bulunabiliriz. Akşam saatleriyse, ikili ilişkilerimiz veya romantik paylaşımlar için oldukça olum görünüyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Terazi burcunda ilerleyen Güneş bu dönemde ortaklaşa yatırımlara ve sizi duygusal açıdan bağlayıcı koşullara işaret etmekte. Tek başına hareket etmeniz pek de kolay değil. Neyse ki Yengeç burcuna ilerleyen Mars duygularınızı daha etkileyici biçimde ortaya koyabileceğinizi ve hayata daha pozitif bakabileceğinizi anlatmakta. Bu dönemde ikili ilişkiler, ortaklıklar üzerinizde daha fazla baskı getiriyor olabilir. Özellikle geçmişten kaynaklanan hatalar yüzünden kendinizi daha fazla eleştirebilirsiniz.

14 Aralık 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yüreklerinde platonik aşkı bitmemiş olan Balıklar artık yavaş yavaş bundan uzaklaşın. Yepyeni sevgilere yol açmanızın zamanı geldi.

14 Aralık 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili çalışmalarınıza odaklanabilir, çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda fırsatlarla karşılaşabilir ve özel yaşamınızda günlük rutininizi değiştirebilecek, keyifli görüşmeler yapabilirsiniz. Kadın erkek ilişkilerinizde ve iletişimde fikir ayrılıklarına düşebilme ihtimaline rağmen, kendinize olan inancınız, güveniniz ve sabırlı yaklaşımlarınızla olası sorunları çözümleyebilecek güce sahip olacaksınız.

14 Aralık 2014, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

12 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 20" R
Ay
Terazi
00° 38' 15"
Merkür
Boğa
03° 36' 27"
Venüs
Boğa
23° 23' 58"
Mars
Koç
13° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 13"
Satürn
Balık
17° 59' 04"
Uranüs
Boğa
23° 23' 59"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 56"
Lilith
Başak
25° 21' 20"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>