Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ilişkiniz ile ilgili farklı insanların etkisinde altında kalacaksınız ve bu yüzden sevgilinizle kavga edeceksiniz. İlişkinizle ilgili kararları başkaların etkisi altında kalmadan kendiniz vermelisiniz ve sevgilinize güvenmelisiniz.

İşyerinizdeki düzenli çalışmalarınızla insanlara güven veriyorsunuz ve yakın zamanda amiriniz tarafından olumlu sözler duyacaksınız.

Bugün bir takım gelişmeler olacak ve paraya ihtiyaç duyacaksınız. Bu parayı temin etmek için ailenize başvurabilirsiniz. Arkadaşlarınıza bu konuda güvenmeyin.

Sağlınızla ilgili ufak bir problem bugün randevularınızdan birine geç kalmanıza sebep olabilir. Hazırlıklı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal yaşamınızda başarılısınız. Birtakım engellenmelere karşı yapmayı düşündüğünüz yöntem değişiklikleri, kalıcı ilişki problemleri yaratacak. Bir program çerçevesinde çalışmayı seviyorsunuz. Akraba ilişkileriniz bugünlerde bazı müdahaleler gerektiriyor. Son zamanlardaki bazı gelişmelerin etkisindesiniz. Bir araya gelmemeye çalıştığınız insanlar var.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Ay-Boğa burcu seyri ile yeni haftaya merhaba diyoruz. Bu enerji, bizi güven, huzur ve uzun ömürlü olana yöneltiyor. Sevdiklerimizi, değerlerimizi önemsiyoruz ve kolumuzun kanadımızın altına almak istiyoruz Boğa burcu günlerinde sınırları aşmak pek mümkün değildir. Kişi içinde bulunduğu her durumun kendisine güven vermesi taraftarıdır. Hani deyim yerindeyse ağzımın tadı iyi olsun isteriz. Aşk, çocuklar, para sağlığımız,hayatımız her şey son derece önemli hale gelir. Saat 11:59 Ay-Satürn görünümü, mantıklı olmanızı, sağlam kararlar vermenizi sağlar. Ciddiyetle hareketle edersiniz. Sağlamlık, güvenilirlik ararsınız. Saat 14:04 Ay-Kuzey düğüm görünümü, çevremizle barışık, huzur ve güvence dolu bir yaşam arzuluyoruz. Fakat sağlığımız,koşulları veya maddi şartların yetersizliği bizi yoruyor. Yeni hafta hepimiz için güzel geçsin. Kalben sevgilerimle,

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır çalışma hayatı içindeysen, emek verip kazandığın parayı değerlendirmeyi düşünebilirsin.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşamda idare edemediğimiz konularda duygusal olarak ne yapmanız gerektiği konusunda kafa karışıklığı yaşayabilir ve tam olarak nereden başlayacağınızı kestiremez bir halde bulunabiliriz. Plan ve organizasyonlarda umduğumuz gibi gitmeyen durumlar sabrınızı test edebilir.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Hayal gücünüzü kullanarak, yeteneklerinizi ortaya çıkartabilirsiniz. Finansal konularla ilgilenebilir, gelirinizi arttırmak için planlar yapabilirsiniz. Birikimleriniz konusunda, kontrolünüz dışında gelişen olaylardan dolayı, hesapta olmayan harcamalar olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için yön belirlediğiniz bir gündesiniz.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunların çözüldüğünü görmeye başlayabilirsiniz. Sosyal açıdan yeni ilişkilere açıksınız. Ortaklık gerektiren konularda aksilikler çıkabilir.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır çalışma hayatı içindeysen, emek verip kazandığın parayı değerlendirmeyi düşünebilirsin. Yeni yatırımlar konusunda araştırmalar yapabilir, sık sık fikir değişikliği yaşayabilirsin. Bugün uzun zamandır aklında bulunan kişiyle iletişime geçmeye karar verip, dışarı çıkmayı teklif edebilirsin. Özel hayatın için atacağın bu adım sana kendini iyi hissettirebilir. İlişkisini yeni bitirmiş bir Balık burcuysan, ayrıldığın sevgilin hakkında duyacakların seni epey şaşırtabilir. İçten içe bu kadarı fazla bile diyebilirsin. Akşamüzeri ailenle vakit geçirebilir, eğlenceli dakikalar yaşayabilirsin.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime yönelik işlerinizde bazı düşünceleriniz bu haftabaşı öne çıkabilir. Yakın çevrenizin hayatındaki önemli kararlarda sizler de onların yanında yer alacaksınız.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Biraz duygusal gerilim içine girmeniz mümkün. Ancak, akşama doğru rahatlayacak ve olayları yeniden gözden geçireceksiniz. İçinizden yükselen itilimler sizi harekete geçirebilir. Olayların sizi yönettiğini düşünebilirsiniz.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu beraberinde tembellik de getirecek. Yataktan kalkmak istemeyeceksiniz. Fakat unutmayın çalışmadan hiçbirşeyi halledemezsiniz. Sevdiğiniz de bu duruma çok üzülecek ve en büyük destek ondan gelecek.

14 Mayıs 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 25' 05" R
Ay
Balık
08° 25' 48"
Merkür
Koç
18° 23' 37"
Venüs
Boğa
04° 47' 56"
Mars
Koç
02° 06' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 41"
Satürn
Balık
16° 50' 32"
Uranüs
Boğa
22° 31' 26"
Neptün
Balık
28° 59' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 54"
Lilith
Başak
23° 40' 47"
True Node
Koç
15° 22' 08"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>