Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı olarak baskılamalardan özenle kaçınmanız, sizi kalıcı bir beraberliğe hazırlayabilir. İlişkinize yönelik kimi dış eleştirilerin, çevrenizin eleştiri yapma ihtiyacından geldiğini düşünmeniz pek doğru değil.

Uzun zamandır çelişki yaşadığınızarkadaşınız, sizin bütün iyi niyetli yaklaşımlarınıza kapalı görünüyor. Bununla ilgili üçüncü kişilerden destek isteyebilirsiniz. Yeni arayışlar için iyi bir zamanlama değil, tedbiri elden bırakmayın.

Umutlu olduğunuz bir para meselesinde yakında bazı gelişmeler olabilir. Bugün bu gelişmeyle ilgili sevineceğiniz bir haber alacaksınız. Göze görünmeyen küçük harcamalarınızın önünü kesmelisiniz.

Açığa çıkarmamayı gerekli gördüğünüz durumlarda, duygularınızı yalnız ve ağır yaşıyorsunuz. Önemsemez görünüp oldukça önemsediğiniz ilişkilerde, bugün de duygusal yoğunluklarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostlarınız ve arkadaşlarınızla birlikte çok hoş programlar yapabilir, çalışmalarınızı keyifle sürdürebilirsiniz. Yepyeni çalışmalar içine girecek, isteklerinizi gerçekleştirmek için yeni planlar yapmaya başlayacaksınız.

8 Şubat 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne uyandığınız gibi kendinizi şanslı bir günde hissedebilirsiniz. Yöneticiniz Jüpiter ve Güneş arasındaki kontak herkes gibi size de şans getirebilir. Sağlığınızla ilgili durumlar varsa iyileşmeler gösterebilirsiniz. Hislerinizin sizi yanıltmayacağı bir gündesiniz. Gün boyunca hayatınızda belirsizlikler yaşadığınız durumlar olabilir. Hangi konu olursa olsun sonuca varamadığınızda aklınızı meşgul edebilir. Çünkü 01:13-17:33 arası Ay boşlukta ilerleyecek. Sizin burcunuzdan çıkana kadar zihniniz bulanık olabilir. 17:33 sonrasında da ise bu belirsizlikler ortadan kalkacak. Ay'ın Koç burcuna geçmesiyle önünüzü göreceğiniz, neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayacağınız bir süreçte olabilirsiniz. Maddi konularınıza da vakit ayırabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

8 Şubat 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlarında tutarlı davranıyorsun!Ay, tüm gün boşlukta seyredecek. Bugünyerinde iradeli olmanın ve kararlarında tutarlı davranmanın faydasını görebilirsin. Fakat karşındakilerle inatlaşıp onlara kafa tutmaktansa bence stratejik davranmalı ve karşındakilerinin damarına göre şerbet vermelisin. Yapacağın telefon görüşmelerinde ya da internet üzerinden yapacağın işlerde verim alabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam geçirebilirsin. Tüm bunlarla birlikte bugün tanıklık edeceğin olaylarla geleceğini daha iyi hale getirmek isteyeceksin. Akşam saatlerinde elektronik aletlerinde sıkıntı çıkabilir. Özellikle teknoloji oyunbozanlık yapabilir.

8 Şubat 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalmış bazı konuları araştırma aşamasında olabilirsiniz. Kariyer beklentilerinizde bazı kararsızlıklar, sizi kendinize karşı yönsüz hissettirebilir bu noktada karar vermek için acele etmeyin.

8 Şubat 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanarak daha kolay ilerleyebilirsiniz. Maddi konularla ilgili sorumluluklar almak zorunda olduğunuz bir gündesiniz. Gün içinde başkalarından gelecek desteklerle işlerinizi kolayca tamamlayabilirsiniz. İş hayatınızın geleceği ile ilgili yeni projeler geliştirebilirsiniz. Ticari anlaşmalara özenli yaklaşın.

8 Şubat 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk sorunlarınızı çözmek için oldukça uyumlu bir gün. Arada gizli kalmış konular gündeme gelerek yoluna gidilecek.

8 Şubat 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken tüm cazibenizi ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz. Sözlerinizle, ifadenizle ilişkilerinizde ibre sizden yana. Beceri ve yeteneklerinizle göz kamaştırıcı olabilirsiniz.

8 Şubat 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yaratıcı ve duyarlısınız. Hayallerinizi gerçekleştirme motivasyonunuz var ancak objektif ve tutarlı olun. Bir yandan üretim ve finans konularıyla uğraşırken yakın çevredeki mesuliyetler artabilir.

8 Şubat 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Koç burcunda seyahat eden Ay, kazanç evinizi aydınlatacak. Bugün beklemediğiniz bir yerden para alabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirecek bir faaliyete adım atabilirsiniz. Aşk bacayı bir anda sarabilir. Karşınızdaki kişiyle aranızda hızlı bir çekim oluşacaktır. İnsanların hızlı değişen fikirlerine adapte olmakta zorlanabilirsiniz.

8 Şubat 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem hayatınızda hem de kendinizde ani değişiklikler yapabilirsiniz. Sürprizlere açık olun. Pozitif veya negatif olması bu zamana kadar yaptıklarınızın karşılığı niteliğinde olacaktır. Eğer hayatınız bu dönem kötü gidiyorsa kendinizi biraz sorgulamanız gerekir. İşler yolunda ise dönüp kendinizi tebrik etmeyi unutmayın!

8 Şubat 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 55' 53" R
Ay
Kova
02° 23' 16"
Merkür
Koç
17° 05' 59"
Venüs
Boğa
01° 38' 31"
Mars
Koç
00° 07' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 04' 44"
Satürn
Balık
16° 37' 17"
Uranüs
Boğa
22° 22' 37"
Neptün
Balık
28° 55' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 41' 18"
Lilith
Başak
23° 23' 44"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 30/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>