Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişiyi avucunuza almanın zafer sarhoşlugundasınız. Karşınızdaki insanin duygularını hesaba katin. Beklentiler birbiriyle pek uyuşmayabilir, bunu göz önünde bulundurmalısınız.

Kayıpların hesabını tutarak bir yere varamazsınız. Bulunduğunuz noktaya odaklanın. Bugün verimli çalışmalar içine girebilir, beğeni toplayabilirsiniz. Enerji eksikliği duymayacaksınız.

Mal mülk edinme projesi sizi bugün aktifleştirmek durumunda kalabilir. Bazı kağıt işleriniz olabilir ama yatırımlarınız olumlu. Beklediğiniz para bugünlerde elinize geçecek.

Elinizdekinin kıymetini bilmiyor, kaybettikten sonra anlıyorsunuz. Bu yüzden aceleci davranmamaya dikkat.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecek günler içinde bir, iki küçük probleminiz olabilir. Sonradan caydığınız bir şey, önümüzdeki günler içinde bir kıymet olarak karşınıza çıkacak. Ruhunuz şu sıralar bazı yenilikler istiyor. Daha sakin ve huzurlu bir yaşam, daha sade ilişkiler arayışı içindesiniz. Fikrinizi pay etmek istediğiniz dostlarla bugünlerde karşılaşabilir, gelecek planları yapabilirsiniz.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Koç burcunda hareketini sürdürecek. Sizin için bugün maddi konular daha ön plana çıkacak. Gelirinizin daha da artmasını isteyebilirsiniz. Bunun için yenifırsatlarına göz atabilirsiniz. Harcama yapmaya açık bir gündesiniz. Bir anlık kararla ekonomik durumunuzu düşünmeden paranızı harcayabilirsiniz. Erken saatlerden itibaren aktifleşen Ay-Venüs açısı, aşk hayatınızda agresif bir tutum sergilemenize neden olabilir. Sizin beklentileriniz ile partnerinizden gördükleriniz arasında fark olduğunu görebilirsiniz. Biraz daha sevgisini göstermesine ihtiyacınız varken, tam tersi bir tavır takınması gün içinde tepki vermenize sebep olabilir. Sevgiler, Astromeri

9 Şubat 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sözlerine dikkat etmen gerekecek!Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. İş yaşamıyla ilgili kafanda projeler var. Projelerini hayata geçirmek için bazı görüşmeler yapıp, adım atman gerekiyor. Hayatındaki insanlar seni seviyor ve sen de bunun bilincindesin. Fakat bazen onları gereksiz yere endişelendirebilirsin. Sonra bundan pişmanlık duyup gönül almayı biliyorsun ama ilişkileri yıpratmamak adına, baştan kalp kırmamak daha iyi değil midir? İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin. Bugün aynı zamanda arabanı yenilemek için araştırmalar yapabilirsin. Akşam saatlerinde kardeşinle aranda kısa süreli bir tartışma yaşayabilirsin. Sözlerine dikkat etmende fayda var.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayata dair yeni deneyimler içerisinde olabilirsiniz. Farkındalığınızın artacağı bir gün olacak. Yanlış iletişim şekli hayatınızdaki akışı birden değiştirebilir. Bu yüzden kırgınlıklarınızı unutmalısınız.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda daha cesur davranmak mümkün. Ancak harcamalarınızı da gözden kaçırmamalısınız.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkı hayatınızın bir parçası yapın bütünü değil. Partneri merkeze oturtmak ilerde ciddi problemlerin olmasına neden olabilir.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda yer alarak, enerjinizi gruplar ve takım çalışmalarında ortaya koyabilir, seminerler, etkinlikler ve davetlerde yer alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili sorunların size yansıyabileceği bir zamandasınız.

9 Şubat 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu manevi konularla meşgul olabilirsiniz. İçe dönme arzunuz çok yüksek. Akşam saatlerinde gelişen olaylar telaşa sebep olabilir. Güvenli alanda kalmak ve huzuru korumak faydalı olur.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınızdaki dalgalı döneme akışta kalarak ayak uydurun. Kararsızlık çekebilirsiniz. Ani çıkışlar yapmaktan kaçının. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Bunu aklınızdan hiç çıkartmayın. Baş ağrısı, migren gibi rahatsızlıklarla karşılaşabilirsiniz. Sakin kalmak için yoga harika bir fikir olabilir.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün son derece titiz olabilir, çevrenizdekileri eleştirirken de kaprise kaçan davranışlar sergileyebilirsiniz. Bu, çevrenizle ilgili içinize attığınız bazı sorunların ve kırgınlıkların yansıması olabilir. Hiçbir şeyi içinizde biriktirmeyin ama dışavurumunuzu da konuşarak yapmaya çalışın.

9 Şubat 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 47' 24" R
Ay
Kova
00° 23' 13"
Merkür
Koç
17° 02' 24"
Venüs
Boğa
01° 27' 44"
Mars
Koç
00° 00' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 02' 41"
Satürn
Balık
16° 36' 31"
Uranüs
Boğa
22° 22' 07"
Neptün
Balık
28° 55' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 48"
Lilith
Başak
23° 22' 46"
True Node
Koç
15° 20' 55"
Son Güncelleme : 30/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>