Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunyoğunluğu, arkadaş çevresi sizde haksız kıskançlıklar yaratıyor. Sadece zamanını iyi değerlendirememesi nedeniyle yeterince görüşemiyorsunuz. Yoksa her şeyin önünde siz varsınız, rahat olun.

Kısa bir süre içinde görünmemekle birlikte, olumsuzluklara hazır olmanızda yarar var. Ufak tefek problemlerin üstesinden gelebilecek güçtesiniz. Karşınızdakiler size gerekli olan güveni bir türlü veremiyorlar.

Birikiminiz küçük olduğu için zaman, zaman harcamayı düşünebiliyorsunuz. Yatırım konusunda size destek olacak bir çevreniz var. Size yardım edeceklerdir. Ama bu konuda acele etmezseniz, zararlı çıkabilirsiniz.

Araya zaman, süre ya da benzeri engellerin girmesi birtakım değerlerin kararmasına yol açmamalı. Size sitem etmiyorlar, ama bugün birkaç eski dostu ararsanız, vefasızlıkla damgalanmaktan kurtulacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dikkat dalgınlığı yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Beklediğiniz haberlerin gecikmesi,duygusal olarak beklentilerle uyuşmayan gelişmeler yaşanabilir. Planlarınızda bazı küçük aksamalara hazır olmalısınız. İş hayatına ilişkin küçük sorunlar yaşayabilirsiniz. Emim olduğunuz gelişmelerin olmaması size bir moral bozukluğu yaşatabilir. Ancak yine de aynı tempoda çalışmanıza devam edeceksiniz. Yalnız kalmak isteyebilir ve yarım kalmış işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

15 Ocak 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 01:10 ve saat 20:54 de gerçekleşecek Merkür ve Venüs gezegenlerinin Kuzey düğümle görünümleri gayet önemlidir. Öncelikle fikirsel yönde başkalarıyla olan iletişim ve ilişkilerimizin bizi tedirgin edici tarafları varsa, belli bir mesafe koymamız faydalıdır. Çünkü bakış açımız, diğerleriyle ortak bir noktada buluşmamızın önüne geçebilir. Maddi ve manevi anlamda durumumuz gereği zaten çetin şartlarla mücadele ederken, kendimizi yormamaya özen göstermemiz gerekecek. Mevcut şartlar öyle istediğimiz gibi bol keseden harcamamıza pek izin vermeyebilir. Saat 08:10 itibariyle günün bir başka önemli görünümü devrede olacak. Mars-Satürn arasında gerçekleşiyor. İş hayatımızla ilgili konularda sorumluluklarımızı vurguluyor. Belli bir direnç, engelleme, kabullenmeye zorlanma, cesaretimizin test edilmesi gibi durumlar oluşabilir. Bunlar sizde korku yaratmamalı. İşin gereği, ortam şartları, piyasanın durumunu göz önüne alarak düşünürsek gereksiz yere olayları büyütmemiş, güven duygumuzu ayakta tutmuş oluruz. Günün güzel getirileri hepimizden yana olsun. Her işinizde başarı, huzur, mutluluk dileklerimle,

15 Ocak 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Partnerinizin de, sizin yardımınıza ihtiyacı olacaktır. Gerekli fikirleri ve destekleri ona sağladığınız müddetçe, yaşam her anlamda sizi mutlu edecektir. Kişisel enerjilerinizi birleştiriyorsunuz.

15 Ocak 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi zaman zaman kısıtlanmış veya birlikteyaptığınız kişiler tarafından engellenmiş hissedebileceğiniz iki haftalık süreçtesiniz. Aynı dönemde, sakinliğinizi korumalı, ufak tefek kazalara veya sakarlıklara karşı tedbirli olmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Güçlü konumdaki kişilerle ilişkilerimizde zorlanmalara veya düşmanca tavırlara açık ya da otorite konumundaki kişileri zorlayabilecek, rekabet içeren ilişkilerin gündeme gelebileceği, riskli aktivitelerden kaçınılması gereken ya da bazı alanlarda kısıtlanmış veya engellenmiş hissedebileceğimiz iki günlük süreçteyiz(yarın daha fazla etkili aslında). Sabah saatlerinde birbirimizi anlamakta ve sevmekte zorlanabiliriz. Aşırılıklardan ve her alanda abartılı tavırlardan(çok konuşmak, çok yemek veya içmek, fazla iddialı olmak, aşırı şovenizm v.b) kaçınmamız gerekiyor. Akşam saatlerinde daha dengeli diyaloglar kurmak ve anlaşabilmek mümkün olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Ocak 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

15 Ocak 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BOŞA vakit kaybettiğinizin farkına varın ve hemen zaman kaybını telafi edin. Bekar Balıklar istediğiniz aşkı yakalayamadım diye dert yanmayı da bırakın.

15 Ocak 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzünde bugün etkili olan Mars Satürn karesi, sağlık ve motivasyon durumunuza dikkat etmeniz gereken etkiler sunarken, resmi yerler, aile büyükleri ve patronlarla ilişkilerinizde engellenmeler yaratabilir. Özel yaşamınızda kendinizi ve ilişkinizi sorgulayacağınız bir zamandasınız.

15 Ocak 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız her hareketinizi belirleyen asıl etken haline gelebilir. Çeşitli felsefi değerlendirmeler yapabilirsiniz. Çevreye karşı hassasınız; bu sebeple olumsuz ortamlarda bulunmayın ve negatif titreşimlerden uzak kalmaya çalışın.

15 Ocak 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 23" R
Ay
Terazi
03° 55' 28"
Merkür
Boğa
03° 59' 10"
Venüs
Boğa
23° 44' 28"
Mars
Koç
13° 52' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 09"
Satürn
Balık
18° 00' 10"
Uranüs
Boğa
23° 24' 57"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 46"
Lilith
Başak
25° 23' 11"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>