Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aklınızın havada olması ilişkinize de yansıyabilir. Onun anlatmak istediğini yeterince algılamayabilirsiniz. Sizi hiç ummadığınız birinden kıskanıyor, siz bunun farkında bile değilsiniz. Onu biraz daha anlamaya, dinlemeye çalışın.

Eliniz çabuk, beceriklisiniz, ama bu yine de size her şeyi son anda yapma hakkını vermiyor. Çünkü çalışma arkadaşlarınız her defasında tedirgin oluyorlar. İş garantiniz var, takdir görüyorsunuz ama bu özelliğiniz de kimsenin gözünden kaçmıyor.

Para durumunuzun düzeleceği konusunda umut taşıyorsunuz. Bugün bu umudunuzu arttıracak bir haber alacaksınız. Gerçekleşip gerçekleşmeyeceği belli değil. Siz yine de, söylenen her sözden umutlanmayın, biraz şüpheci yaklaşmanızda yarar var.

Dikkatsizlik yapmaktan kaçının. İyi niyetinizi yeniden, yeniden kanıtlamak, kendinizi anlatmak zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aklınız bir karış havada. Sizi bekleyen onca iş, onca halletmeniz gereken şey varken, siz avareliği tercih edeceksiniz. Sorumluluklarınız ertelemeniz başkalarına yük olmanıza neden olabilir. Bir arkadaşınızla bir başkası hakkında uzun bir konuşma yapacaksınız. Her ikisi de yakınınız olduğu için, dikkatli konuşmanızda yarar var. Halsizliğinizin nedeni tansiyon olabilir, en yakın eczaneye uğrayıp ölçtürün.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 10:56-11:54 arasında Ay boşluk etkisindeyiz. İlişkide karşılıklı uyum ve paylaşıma önem veririz. Problem varsa, üzerinde düşünelim. Bir çıkış yolu bulabiliriz. Saat 11:54 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, egonuzu güçlendiricidir. Dışarıdan gelen olumsuz tepkilere, sert yanıtlar verebilirsiniz. Kendi alanınızı, sınırlarınızı korumak istersiniz. Tutkulu, bir hayli arzulu şekilde duygularınızı yansıtırsınız. Saat 16:27 Ay-Uranüs karşıtlığı, parasal konularda dikkatli olmamızı, işimizi sağlama almamızı gerektiriyor. Güvence çok önemli. Yeniliklere açığız. Gelen haberlere dikkat edelim. Peşin hükümlü olmayalım. Saat 17:06 Ay-Satürn görünümü, bizi zorlayan kişi ve durumlardan kaçma arzumuzu işaret ediyor. Saat 20:38 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, finansal açıdan güven ve istikrarın bizim için önemi büyük. Sağlıklı, doyumlu ve kendimizi güçlü şekilde ifade edeceğimiz bir yaşam istiyoruz. Tercihlerimizi bu doğrultuda yapmaktan yanayız. Bizi hiçbir şeyin üzmesine, kimsenin hafife almasına izin vermeyeceğiz.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne ait planların aniden değişebilir ya da ertelenebilir. Eğer bugün halletmen gereken önemli birvarsa, güvendiğin birinden yardım alabilirsin. Çünkü dikkatin gün içerisinde çok çabuk dağılabilir. Bu yüzden tek başına hareket etmemen senin adına doğru adım olacaktır. Kendi işini kurmayı planlıyorsan, bugünü saha araştırmaları yaparak geçirebilirsin. İlişkisini yeni noktalayan bir Balık burcuysan, onunla ilgili alacağın haber biraz canını sıkabilir. Yeni bir ilişkiye başladıysan, çekinmeden sosyal ortamına yeni sevgilini de dâhil edeceksin. Aile içinde toparlayıcı etkilere sahip olacak, onlara hep yanında olacağını hissettireceksin.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duyacağınız bir haber ile hiç ummadığınız gerçeklerle sizi yüzleştirebilir. ilişkilerinizde daha farklı bir yol denemek isteyebilirsiniz. Dürüstlüğün ve güvenilir olmanın daha fazla sorgulanacağı bugünü sabırlı geçirmelisiniz.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ortamınızda birçok karışık konunun ortasında bunalmış hissedebilirsiniz. İşinizin detayları, kontrolünüz dışında gelişen olaylar dengenizi koruyamamanıza neden olabilir. İş arkadaşlarınızda güven arayışı içine girmeniz mümkün. Eşinizin ve çocuklarınızın sağlık konuları gündeme gelebilir. Kendinizle yalnız kalacağınız bir yerde olmak iyi gelecektir.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇOK hareketli bir dönemdesiniz. Pek çok kişi ile aynı zamanda görüşmeniz gerekebilir. Bu arada duyacağınız bazı haberler kafanızı karıştırabilir fakat kararlarınızı sürdürmeye devam edeceksiniz. Dedikodular ve söylentiler ile fazla ilgilenmeyin. Sözlerinize özen göstermelisiniz. Duyduklarınızın doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin. Çünkü yanlış anlamalar olabilir.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

16 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha fazla dış dünyaya ve yapacaklarınıza yönelik hareket etmeniz bugün ön planda olacak. Gerek sevdiğinizden gerekse ortaklarınızdan istediğiniz sevgi ve yardımı göreceksiniz.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Akrep burcundaki seyahati uzaklardan beklediğiniz tutkulu bir haberi size taşır. Seyahat planları yapmak için harika bir gün. Belki Hindistan'daki farklı öğretilere ilgi duyarsınız. Belki de spiritüel dünyanın sesini dinleyen birinin fikirleriyle beslenmek size iyi gelir. Eğitimler, akademik çalışmalar için son kararınızı artık verin. Balık

16 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

16 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 14' 42" R
Ay
Koç
21° 00' 03" R
Merkür
Koç
20° 23' 27"
Venüs
Boğa
08° 23' 28"
Mars
Koç
04° 20' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 44"
Satürn
Balık
17° 05' 04"
Uranüs
Boğa
22° 41' 31"
Neptün
Balık
29° 04' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 32"
Lilith
Başak
24° 00' 11"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 06/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>