Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürpriz gelişmelere hazırlıklı olduğunuz söylenemez, dikkatli olmalısınız. Mutlu beraberliğinizde yeni gelişmeler görünüyor. Bunlar, beklediğinizden daha ileri boyutlu olabilir.

Önümüzdeki günler, yeni bilgiler için yatırım yapacağınız günler olabilir. Mesleki eğitiminiz için bir fırsat çıkabilir. Becerilerinize biraz daha bilgi eklemek gerektiğinin farkındasınız.

Bu yakınlarda yine ailenizin desteğine ihtiyacınız olabilir. Daha rahat yaşamanız için daha planlı olmanız gerektiğini biliyorsunuz ama uygulamakta zorlanıyorsunuz.

Aşk yaşamınızda bugünlerde seçeceğiniz yolda hem aklınızın, hem de duygularınızın sesini dinlemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü keyifli geçirmeye kararlısınız, bazı endişelerinizden arınmışsınız. Önünüzde birkaç tercihi olan bir yol ayrımı görünüyor. Bu tercihlerden biri, sizin için sakıncalı olabilir. Uzakta bulunan sevdiğiniz bir kişiden sevinçli bir haberiniz var. Duygularınız hareketleniyor. Bunu ortaya çıkarmamaya çabalar gibi bir haliniz var. Duygularınızı açığa vurma huyunuzu bırakmış görünüyorsunuz

16 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 03:44 Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Parasal konularda bir hayli atak davranırsınız. Bir işi veya bir durumu maddi kazanç anlamında ele alarak düşünürsünüz. Eğer bu anlamda doyurmuyorsa, olur yanıtı vermezsiniz. Aşırı bir harcama eğiliminde olabilirsiniz veya paranız yoksa fazlasıyla gergin davranabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde lafınızı sözünüzü esirgemezsiniz. Çünkü size göre, dürüst olmayan yaklaşımlar her zaman can sıkıcıdır. Saat 09:47 Ay-Merkür görünümü, bir yanıyla insanlarla fikir alışverişinde bulunmamız ancak diğer yanıyla farklı bir sohbet arayışımızın simgesi. Güzel bir şeyler duymaktan yanayız. Ancak sıradan olmamalı ve bizde olumlu hisler uyandırmalı. Beklentimiz bu yönde olacak. Saat 17:27 Venüs-Satürn görünümü sizi mutlu edici bir gelişmeyi müjdeliyor. Uzun zamandır çıkmazda kalan bir konu aydınlığa kavuşur. Birbaşvurusu olumlu yönde sonuçlanır. İşlerinizi kolaylaştırıcı fırsatlar karşınıza çıkar. Bekar Balıklar yeni birisiyle karşılaşır. Bu kişi gayet olgun ve sağduyuludur. İlerisi adına önemli bir karar verilir. Moraliniz yerine gelir. Kendinize güveniniz artar. Bilgi ve tecrübeniz olan bir alanda bir teklifle karşılaşırsınız. Önemli bir projeye adım atarsınız. İşinizde yükselirsiniz. Dostlarınızdan destek görürsünüz. Saat 20:12 Ay-Jüpiter görünümü, maddi açıdan iyi şartlarda yaşama arzumuzdur. Değişim ve yenilik ihtiyacımız yükselir. Yaşama karşı inancımız artar. Saat 22:21 Ay-Satürn görünümü, para kazanmak amaçlı verilen mücadelenin göstergesidir. Evdeki hesap çarşıya uymadığında, zorluklara sabır göstermeniz kolay olmaz. Güzel bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

16 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Üzerinde baskı hissediyorsun! Kendini ortaya koymanla zorlanmalar ortadan kalkıyor. Niteliklerini ortaya koyarken misyonun da değişmeye başlıyor. Kendini ortaya koyman konusunda radikal kararlar alman zor olmayacaktır. Belki bu güne girişin biraz karamsar olacak ancak yeni teklifler ufkunu açacaktır. Aklında fikirler konusunda sana destek olacak ve hatta yol gösterecek kişiler aile büyüklerin olabilir. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, arkadaşlarının baskısına katlanamayabilirsin. Evli ve çocukları olan bir Balık burcuysan, ailecek yakınlarınızı ziyaret edebilirsin. Bugün aynı zamanda arkadaşlarının ilişkilerine çok fazla müdahale etmemende yarar var. İyilik yapayım derken, suçlu pozisyonuna düşebilirsin

16 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aceleci tavırlardan ve önyargılardan uzak bir gün geçirmeniz gerekmektedir. ilişkilerde üzerinizde böyle bir önyargı kalırsa bununla mücadele etmek durumunda kalırsınız.

16 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal işler ve harcamalar söz konusu olacaksa daha kontrollü olmaya bakın. Bütçeniz üzerinde daha çok durabilirsiniz.

16 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararsızlık ve belirsizlik yüzünden keyifsiz olabilirsiniz. Fakat güne istekli başlayacaksınız.

16 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddiyat ve para konuları gündeminizde ağırlık kazanmaya başlıyor. Sahip olduklarınızı ve yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca alışverişler söz konusu olabilir, lükse, kozmetiğe, güzelliğe daha fazla para harcayabilirsiniz. Gösterişli giysi, takı ve aksesuarları tercih edebilirsiniz.

16 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dinginliği seven Balıklar için gün hızlı başlıyor. Kendinizi ifade edeceğiniz sosyal ortamlar oluşabilir. Sürekli bir yerlere yetişme durumu sizi yorabilir ancak destekleyici koşullar var. Kendinizi akışa bırakın. Gün boyu harcamalara dikkat edin.

16 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcu tüm dikkatinizi toplum önündeki imajınız ve kariyer konularına vermiş durumdasınız. Üzerinize yapışan kötü ne kadar etiket varsa kurtulmak istiyorsunuz. Çabanız boşa gitmeyecek ve yeni yıla kadar parlamaya devam edeceksiniz. Hayatınızda pozitif bazı değişimler söz konusu olacak.

16 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

16 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 43' 36" R
Ay
Yay
18° 27' 01"
Merkür
Koç
16° 08' 31"
Venüs
Koç
27° 34' 38"
Mars
Balık
27° 34' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 18' 38"
Satürn
Balık
16° 19' 36"
Uranüs
Boğa
22° 11' 21"
Neptün
Balık
28° 49' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 04"
Lilith
Başak
23° 01' 47"
True Node
Koç
15° 28' 39"
Son Güncelleme : 27/04/2024 15:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>