Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler, bir akşam yemeğinde başlayabilir. Bugünlerde bu ve benzeri sosyallikleri değerlendirmeniz yerinde olacak. Aşk yaşamınızda talih sizden yana.

Kuruntulardan kendinizi kurtarmalısınız. İnisiyatifinizden kaçırdığınız gelişmelerde sadece şanssızdınız. Önümüzdeki günlerde çok yararlı ikili görüşmeleriniz var.

Önemli kararlar verme durumundasınız. Güvendiğiniz birilerine danışmanızda yarar olacak. Ödemeler ve alacaklar arasındaki dengeleri oturtmakta biraz geç kalmış gibisiniz.

Bu sıralar fazla programlı yaşıyorsunuz. Bu, hayattan koptuğunuz izlenimi veriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır çözümsüz görüp üstüne gitmediğiniz bir problemde, belirsizliklerin iletişim yoluyla kolayca netleştiğini göreceksiniz. Bazı planlarınızdaki değişiklerin, son zamanlarda takındığınız çekingenlikle ilgisi var. Önümüzdeki günlerde beklenmedik sürpriz gelişmeler, çekindiğiniz konularda cesaretlenmenizi sağlayabilir.

16 Ekim 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 02:27-13:28  arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında Perşembe günümüz başlıyor. Tabii ki bu zaman dilimi içinde özellikle sabah saatlerinde, tedbirli olmakta yarar var. Yengeç boşluk günlerinde hassasiyetin her zaman yüksek olduğunu belirtmeliyim.  Özellikle hangi konuda güven olgusuna önem veriyorsak, o konuda hassaslaşırız. Geçmiş konular ele alınır. İşimiz, sağlığımız, evimiz, ailemiz, toprağımız, vatanımız,  hepsi tek tek önemsenir. Sevdiklerinizi özlersiniz. Ancak derdinizi anlatmaktan çekinebilirsiniz. Çünkü yanlış anlamalarından korkarsınız. Güvenlik, sahiplenme, korunma ihtiyacınız oldukça yükselebilir. Boşluk etkisi bazı kişilerde sanki kimseye ihtiyacı  yokmuş gibi görünmelerini sağlarken,  kimileri, sıkıntılarını güvendiği kişilerle paylaşmayı tercih edebilirler. Saat 13:28  Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde, hem hırslı çalışmanızı hem de inandığınız yolda ilerlemenizi sağlayan bu enerji,hayatınızla ilgili konularda yaşanabilecek gerginliğin, sağlığınızla ilgili mevzulardaki keyifsizliğin işareti olduğu gibi, çevrenizdeki insanların baskın tavırları ve her şeyde ben deme eğilimleri nedeniyle zorlanabilirsiniz. Ay-Aslan günlerinde genel olarak ya biz ya başkalarının egosu yüksek olabilir. O nedenle birilerine galip gelmek, alkış beklemek, aferin almak zor olabilir. Sözcükler bugün  ve daima AŞK dolu olsun. Aşk başımızın tacı olsun. Kalben sevgilerimle,

16 Ekim 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz farklı konuları bir arada kombine edebilen bir yapıya sahipsiniz. Bugün, bir çok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Siz derin düşüncelerin insanı olmanıza rağmen, fazla sorumluluk aldığınız zaman, aniden her şeye sinirlenebiliyorsunuz.Güçlü kişiliğiniz; bir çok sorunu ve olayları da beraberinde getiriyor.

16 Ekim 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır arkadaşınız olan kişiler herşeye karışmaya başlamış olabilirler. Ancak, bu durumun çok fazla üzerinde durmamalı, yüzünüzdeki gülümsemeyi kaybetmemeli ve asıl duygularınızı göstermemelisiniz. Bu sayede hiçbir konuda engellenmeden ilerlemeniz daha kolay olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Etrafta, ‘' - Sözler çok güzel, ama hareket yok ‘' diyen kişiler çoğunlukta görünebilir. Herkes, bazı adımların atılması, bazı konulara dikkat edilmesi veya ne yapılacaksa bir an önce yapılması gerektiği konusunda hem fikir olabilir. Ancak, her ne kadar kafanızdan geçenleri uygulamaya geçirecek motivasyona ve enerjiye sahip olsanız da, astrolojik açıdan neler olup biteceğini görmek için biraz daha zamana ihtiyaç var. Ben kendi adıma öylece izliyor ve bekliyorum Niobe'ce! İkna yeteneği fazla olan ya da kuvvetle baskı kurabilen kişilerin yönlendirmelerine karşı tedbirli olmak gerekiyor!

16 Ekim 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güne başlarken kişisel konular öncelikli olabilir. Sohbetlerinizi bir parça uzun tutabilirsiniz. Ancak öğleden sonra bu durum değişecek ve işe dair konular önem kazanacak. Çalışmalarınızı tamamlamak, projeleriniz için gerekli araştırmaları yapmak veya gelecek haftaların üretim planları gibi işlerle meşgul olacaksınız.

16 Ekim 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİR anda alacağınız telefon haberleri sizi şaşkına çevirebilir. Bir dedikodu çarkının hızla sizi içine çektiğini görebilirsiniz. Muhatap olmamaya bakın.

16 Ekim 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zekanızdan yararlanmanız akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak. Ani duygulara kapılmadan karar vermelisiniz.

16 Ekim 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 41' 36" R
Ay
Koç
12° 37' 37"
Merkür
Koç
19° 57' 35"
Venüs
Boğa
07° 41' 24"
Mars
Koç
03° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 43"
Satürn
Balık
17° 02' 16"
Uranüs
Boğa
22° 39' 33"
Neptün
Balık
29° 04' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 40"
Lilith
Başak
23° 56' 24"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>