Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki değişimlere kolay ayak uyduramıyorsunuz ve bu konuda sevgilinizle zaman zaman sorunlar yaşıyorsunuz. İlişkinizi bir düzene sokmalısınız.

İş hayatınızda her şey yolunda gibi görünse de önümüzdeki günlerdearkadaşlarınızla bazı sorunlarınız belirebilir. Bugün bir randevunuzun iptal olması üzerine başka işlerle ilgilenmek zorunda kalacaksınız.

Bugün parasal konularda başarılı adımlar atacaksınız. Yenigörüşmeleri yapacak ve bunlardan önemli sonuçlar elde edeceksiniz.

Aşırı sıcaklar size dokunabilir. Gerekmediği sürece dışarıda dolaşmamaya ve kapalı mekanlarda bulunmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlıksız sürdürülen bir gönül oyunundan rahatsız gibi görünüyorsunuz. İkiliden biri size çok yakın, ötekine de sempati duyuyorsunuz. Bu ilişkiyi kendi akışına bırakmanızda yarar var. Bir deniz yolculuğunuz olabilir. Ama işle bir ilgisi görünmüyor. Aile bağlarınızı biraz daha güçlendirme ve hep birlikte sorumlulukları iyice belirleme sürecine gireceksiniz.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 16 Mayıs saat:07:55-27 Haziran saat:00:04 tarihleri arasında Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Balık burcu mensuplarında belli bir durgunluk oluşur. İç dünyalarında mali konuları gözden geçirmek veya bu anlamda neler yapabileceğinizi düşünmek yerinde olur. Kazanımlar, yeteneklerinize göre belirlenmelidir. Hangikolu veya hangi alanda hedef belirlemek istiyorsanız bunlar üzerinde düşününüz. Karda yürüyüp izini belli etmeme sürecidir bu. Kişi kendine göre hedef belirler ve buna göre hareket eder. Bu yaşam stilinize, hayatı ele alış biçiminize göre değişir. Saat 10:04 Mars-Uranüs görünümü, Ağustos ve Eylül ayında olmak üzere iki kez tekrarlanacak. Bugün ilki gerçekleşiyor. Yeni bir çevrede yaşamak veya yeni bir hayat kurmak arzumuz yükseliyor. Ancak neyi nasıl yapacağımızı tam olarak bilemiyorsak, henüz adaptasyon sürecindeysek, karar vermemişsek, bir şeyler bizi zorluyorsa, kendinize yüklenmeyiniz. Sakin olunuz ve uygun çözüm yolunu bulmak için düşününüz. Araştırmak, soruşturmak gayet iyidir. Uzun zamandır yaşadığınız yerden uzağa gidebilirsiniz. Epeydir düşündüğünüz bir proje için kolları sıvayabilirsiniz. Sizi kısıtlayan bir durum varsa, ondan kurtulmak için mücadele verebilirsiniz. İş yeriniz değişebilir. Size zarar verebilecek alışkanlıklarınıza dikkat ediniz. Sizi zor duruma sokabilecek kişilerle ilişkinize dikkat ediniz. Geçmişe ait konularda ne kendinizi fazla üzün ne de başkalarını suçlayın. Yaşandı ve bitti. Şimdi önünüzde yeni bir yaşam var. Sağlığınıza önem veriniz. Bedeninizi ve ruhunuzu canlandıracak aktivitelere yöneliniz.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne başlarken kendini halsiz hissedebilirsin. Yoğuntemposu içinde kendine daha fazla zaman ayırman gerek.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda aynı görevi üstlendiğiniz kişileri sorumluluklarını yerine getirmemesi sizleri stresli bir ruh haline büründürebilir ve yükünüz olmayan bazı işleri üstlenmek durumunda kalabilirsiniz. Aynı zamanda samimi olduğunuz bu kişilerle aranıza biraz mesafe koymak onların bazı duyguları anlaması açısından faydalı olacaktır.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Seyahatlere çıkma planları yapabilirsiniz. İletişim konularınız daha aktif olabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. İkili ilişkilerinize odaklanamayabilirsiniz. Gündemin yoğunluğundan sıkılabilirsiniz. Sosyal ortamlara uyum sağlamaya bakın. Paylaşmak size iyi gelecek.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün, İş ve özel yaşamınızda sorunları çözüme kavuşturabileceğiniz enerjileri doğru değerlendirmeye gayret etmelisiniz. Arkadaşlarınız ya da yakınlarınızın özel yaşamları ile ilgili konularda bilmediğiniz yorumlarda bulunmamalı bildiklerinizi de ulu orta konuşmanın zararının size dokunacağını bilerek kendi hayatınız işiniz aşkınız için korkularınızı yenerek yeni bir şeyler yapmak hayatınızın bu alanlarını güzelleştirmek için neler yapabilirime odaklanmalısınız.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öğle saatlerinde gerçekleşen yeni ayla birlikte yakın çevrenizde, kardeş ve komşularınızla ilgili yeni gelişmeler ve başlangıçlar gündeminize gelebilir. İletişim alanınıza ilerleyen Uranüs ise farklı ve bambaşka eğitim kapıları, yolları, sıradışı bir iletişim dili kazandırabilir size.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda birtakım yavaşlamalar oluşabilir. Sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz. Yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda enerjinizi kontrol etmeye gayret gösterin.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

15 Kasım'a kadar Kova burcuna yerleşen Mars, elinizde olmayan krizlerle sizi karı karşıya bırakabilir. Aktivist, aykırı fikirli insanların etkisinde kalmak, duygusal yapınızla pek uyum sağlamaz. Kendinizi hiçbir zaman kurban rolüne sokmayın. İyi niyetinizi, kıymetinizi bilenlerle birlikte olmalısınız. Sonradan yaşayacağınız pişmanlıklar size fayda vermez.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

16 Mayıs 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 44' 49" R
Ay
Koç
13° 26' 37"
Merkür
Koç
20° 00' 03"
Venüs
Boğa
07° 45' 30"
Mars
Koç
03° 56' 55"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 30"
Satürn
Balık
17° 02' 33"
Uranüs
Boğa
22° 39' 45"
Neptün
Balık
29° 04' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 51"
Lilith
Başak
23° 56' 46"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>