Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size cazip görünmek için elinden geleni yapıyor. Onun bu çabasına karşılık verirseniz siz de daha mutlu olabilirsiniz. İlişkinizin harika sürecini değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rekabete dayalı bir işte, hiç rekabet yapmadan da başarılı olunabileceğini kanıtladınız. Sadece kendinizle yarışıyorsunuz ve bunda da başarılı oluyorsunuz. İş yerinizdeki konumunuz giderek daha da güçlenecek.

Küçük bir meblağ, ama yakın zamanda sürekli ve düzenli olarak elinize geçecek. Bu durum sizin yeni harcama planları yapmanıza neden olabilir. Bazı tartışmaların perdesini aralarsanız, orada parayla ilgisi olmayan başka duygusallıklar göreceksiniz.

Genelin onaylamadığı konulara özel zaafınız var. Bu tür konuların ilk onaylayıcısı ve destekleyicisi olabiliyorsunuz. Bugünlerde genelin dışına çıkmak size sıkıntı yaşatabilir, dikkatli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşle ilgili düşündüğünüz atılım için biraz daha sabırlı olmalısınız. Uzaktaki bir yakınınızdan, çok sevineceğiniz bir evlilik haberi alabilirsiniz. Şans uzun zamandır sizden yana. Her şey yolunda ve mükemmel gidiyor. Yakınlarınız en büyük şansınızın yeni yaşadığınız ilişki olduğu görüşündeler. Gerçekten de bu kez aradığınızı bulmuş gibisiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 01:08 itibariyle Ay-Neptün karşıtlığı meydana geliyor. İlişkinizi gözlem altına almanızı ve eğer bir problem varsa bunları mutlaka çözüme kavuşturma arzumuzun işaretçisi oluyor. Bir yandan eleştiririz, diğer taraftan vazgeçemediğimizi düşünürüz. Genel olarak hayata tutunmaya, gayretle bir şeylerin üstesinden gelmeye ve de huzura kavuşmayı da dileriz. Saat 06:58 Ay-Venüs karşıtlığı altında gelgit tarzı duygular rahatsız edici olabilir. Bir yandan aşkın engin derinliklerinde yolculuk etmek istersiniz, diğer yandan hiçbir şeyden memnun olmazsınız. Yapılması gereken kendinize şöyle bir dışarıdan bakmaktır. Saat 14:39 Ay-Pluto görünümü size kuvvet aşılıyor. Kendiniz adına düşündüğünüz ne varsa onu gerçekleştirmeniz için size ışık oluyor. Saat 22:02 Ay-Mars görünümü huzursuz olmamıza yol açabilir. Belki de yalnızız veya arzu ettiğimiz şekilde yaşamıyoruz. Bütün bu düşünceler bizi hassaslaştırır. Hayatı güzel yanlarıyla ele almak isteriz. Ancak şartlar buna engel gibidir. Bir yanımız iyimser düşünür, diğer yanımız gelecekten şüphelidir. Benim tavsiyem bu saatlerde bedenimizi ve ruhumuzu dinlendirelim. Bu bize iyi gelecektir. Umut verici yeni gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

16 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerin ön plana çıktığı bir gün. Çevrendekilerin davranışlarını detaylıca inceleyip onları eleştirebilirsin.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi anlamda bazı sıkıntıların gündemde olacağı bir zaman dilimi. Ödemelerde bazı karmaşalar oluşabilir. Yakın çevre arkadaşlıklarınızdan aldığınız desteklerle bu durumun üstesinden gelebilirsiniz. Yeni tanışmalar ve önemli ilişkiler kurabileceğiniz bir gün. Geçmişten gelen kişilerin önemli haberlerine şahitlik edebilirsiniz. :)

16 Ocak 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde eşinizle ilgili konulara uyumlu yaklaşabilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlara karşı temkinli davranmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde karşınızdaki kişiye kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Duygusal anlamda sizi sıkan konuların üzerinde fazla durmayın.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazen aşırı derecede dikkatlisiniz. Dikkatiniz yüksekken de hata yapabilirsiniz. Başkalarının gözüne çarpıyorsunuz. Kendi yaşam tarzınızı birileri ile mukayese etmemelisiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı davranışlarınız toplum içinde sizi zorlayabilir. Parasal konular çok çabuk tepki vermenize neden olacak. İş hayatınızdaki önemli meseleleri bugün halletmeye çalışın.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel ilişkiniz veyaortağınızla vakit geçireceğiniz bir pazartesi günü planlayabilirsiniz. Fedakar ve titiz bir davranış biçimiyle karşınızdaki kişiye hoş duygular ve güven aşılayabilmek için çok olumlu enerjilere sahipsiniz.Yönetici gezegeniniz Jüpiter ortaklaşa kazanımlar alanınızda ilerliyor. Dolayısıyla bilhassa para kazanma yöntemleriyle ilgili şanslı gözüküyorsunuz. Yakın arkadaşlarınızın size motivasyon gücü vereceğini bilmelisiniz. Ancak abartı güç savaşlarından ve rekabetten kaçınılması yararınıza olacaktır.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz hareketli geçecektir. İnsanlarla iletişiminiz ve haberleşmenizde ciddi artışlar olabilir. İlişkilerinizde bazı gerginlikler yaşasanız da kendinizi kontrol etmeniz sizin için mümkün. Sadece denemeniz gerekiyor. Beklemediğiniz bir para gelebilir.

16 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 51' 07" R
Ay
Boğa
15° 17' 55" R
Merkür
Koç
21° 45' 14"
Venüs
Boğa
10° 26' 06"
Mars
Koç
05° 37' 04"
Jüpiter
Boğa
25° 45' 09"
Satürn
Balık
17° 13' 04"
Uranüs
Boğa
22° 47' 17"
Neptün
Balık
29° 07' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 04' 58"
Lilith
Başak
24° 11' 14"
True Node
Koç
15° 21' 41"
Son Güncelleme : 08/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>