Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün partnerinizle tartışmaya girmekten kaçınacak, eleştirilerini duymazdan geleceksiniz. Taraflardan birisinin geri adım atması gerekiyor. Ne var ki, bazı hayallerinizden vazgeçmeye niyetiniz yok gibi.

İş arkadaşlarınız sizin enerjinize ayak uyduramadığı için, bugün kendinizi başkalarının işini yaparken bulabilirsiniz. İşinize olan bağlılığınız zaman, zaman özel işlerinizi aksatmanıza neden oluyor.

Hiç düşünülmeyen bir şeyi satın almaya kalkışmanız, bazı haklı kızgınlıklara yol açabilir. Bugün yine harcama yapmakla yapmamak arasında bocalayacağınız bir gün.

Para işlerinde gündemde olmayan gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugünlerde bu konularında bazı koşuşturmalar söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizdeki çocuksu duyguları açığa çıkaracağınız bir gün. Çevrenizdekiler sizi bugün anlamakta, size ulaşmakta zorlanacaklar. Kendinizle baş başa kalmak isteyebilir, kendi başınıza keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Uzaktan tanıdığınız birisinin, sizinle ilgili pozitif düşünceleri olduğunu öğreneceksiniz. Bu kişiyle yakın bir gelecekte birilişkisi kurmanız mümkün görünüyor.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Saat 14:26 Ay-Uranüs olumlu etkisi bazı kişileri yüreğinizin içinde affedebilir ve sıkıntıdan kurtulabilirsiniz. Eğer yanlış ilişki ve hatalı kararlarınız nedeniyle kendinize kızıyorsanız o zaman lütfen sakin olunuz. Çünkü yaşam yolunda doğrular gibi yanlışlar da yapmaya hakkımız var. Mükemmel olmak zorunda değiliz. Bunu unutmayalım. Saat 17:21 Ay-Jüpiter görünümü, başkalarının nazik ve sıcak davranışlarına ihtiyacımız olduğunu işaret ediyor. Belki biz ne hissettiğimizi ifadeden kaçınabiliriz. Ancak çıkarsız, düşünceli ve bize değer veren kişiler başımızın tacıdır. Saat 18:17-15 Ocak saat 06:52 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, üzerimizde baskı kurmalarına izin vermeyeceğiz. Ancak bunu ılımlı bir şekilde konuşmak yararlı olabilir. Kimse bizi övmese de, takdir etmese de, biz kendime güvenelim. Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

14 Ocak 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjinin düşük olduğunu hissedebilirsin. Gün içinde tükettiğin yiyeceklere biraz daha dikkat etmen gerekiyor.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta etraftan bazı duyumlar alabilirsiniz ve bu konuşmalar canınızı biraz sıkabilir. Hafta başında, ailenize daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Bu haftasonundan itibaren ve önümüzdeki hafta içerisinde, sonradan pişman olmak istemiyorsanız, hızlı ve ani kararlardan kaçınmalısınız.Günün Atmosferi:Sosyal ve aktif bir gündeyiz. Farklı şeyler denemek, rutini kırmak isteyebiliriz. Yeni girişimler için de uygun. Özellikle akşamüzeri saatlerinde tecrübeli kişilerle sohbetler, kalıcı ilişkiler veya girişimler ön plana çıkabilir. Ancak, bu hafta sonu, bazı dış faktörlere bağlı duygusal durumlar oluşabilir ya da diğerlerinin yaptığı son dakika değişiklikleri asıl ilgilenilecek işlerden uzaklaşılmasına neden olabilir. 18.30 Sonrası belirsizlikler, halsizlik, isteksizlik, kararsızlık veya istendiği gibi ilerleyememe durumları söz konusu olabilir.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük işlerinizi tamamlamak ve ardından yaratıcı konulara zaman ayırmak mümkün. Ancak uğraştırıcı koşullar da olabilir.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizi gözden geçirmeli ve birçok ismi hayatınızdan çıkarmalısınız. Dost bildiğiniz düşmanlarınız var. Bu durum sizihayatınızda oldukça zorlayabilir.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınızda huzur ve mutluluğun hakim olacağı, aile bireylerinizle ilişkilerinizi geliştirerek olası ev alım satımı ve ev düzenlemesi işlerinizin kolaylıkla gerçekleşebileceği, ilişkilerinizde ruhsallığa ve yakınlığa daha fazla önem vereceğiniz bir zamandasınız.

14 Ocak 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İkili ilişkiler, birliktelik ve evlilik gibi  konularda hareketli bir gün olabilir. Bugün ne yapıyorsanız eşinizle, sevgilinizle veya yakın arkadaşınızla birlikte hareket etmek isteyebilirsiniz. Yalnız kalmayı tercih etmeyebilirsiniz.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hizmet verdiğiniz kişi ve kuruluşlara karşı cömert, sevecen ve coşkulu davranışlar sergilemeniz ve olumlu enerjilerle tepkilerinizi aktarmanız beklenebilir.Hayatınızda angarya olarak gördüğünüz işleri temizlemek için bugün destekleyici etkiler altındasınız. Ancak tembellik etmek isteyeceğiniz enerjiler de baskın çıkabilir. Diğer taraftan arkadaş ortamlarınızla ilham verici organizasyonlar yapabilirsiniz. Sevdiklerinize ve yakın çevrenizde yer alan insanlara özverili bulunmak ve anlayışlı davranmak için harika bir fırsattır.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyatla ilgili bir husus, aşk ilişkinizde veya evliliğinizde niteliği tam belli olmayan bir gerilim yaratabilir. Bu konuyla ilgili bir çözüm üretmek istediğinizde sezgilerinizi de devreye sokun. Size yol gösterecekler.

14 Ocak 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 55' 53" R
Ay
Terazi
11° 50' 26"
Merkür
Boğa
04° 54' 28"
Venüs
Boğa
24° 33' 40"
Mars
Koç
14° 23' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 35"
Satürn
Balık
18° 02' 46"
Uranüs
Boğa
23° 27' 16"
Neptün
Balık
29° 25' 03"
Plüton
Kova
02° 02' 22"
Chiron
Koç
21° 40' 45"
Lilith
Başak
25° 27' 37"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 19/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>