Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önümüzdeki günler sizin için çok farklı anlamlar taşıyabilir. Duyduğunuz ilgiyi sezdirmeme çabanız pek de gerekli görünmüyor. Sıcakkanlı davranışlar sizi günden güne aşka doğru götürüyor.

Gelecek günlerde çok güvendiğiniz bir meslektaşınızdan alacağınız bazı haberler, henüz gizli tuttuğunuz projenizle ilgili sizi umutlandırabilir. Birtakım işler son ana bırakıldığında, sıkıntıyı siz çekiyorsunuz

Önümüzdeki günlerde yapacağınız bir ödemede kolaylıklarınız olabilir. Aile içinde yakında bir para sevinciniz var. Hesabınızı bilerek günübirlik yaşam sürüyorsunuz

Bugün bazı girişimler için iyi bir başlangıç olabilir. Yapacağınız bazı hoşluklarla, aileniz tarafından ne kadar sevildiğinizi daha iyi anlayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlardaki kararsızlığınız çok ileri boyutlara varmış gibi. Çok inanarak verdiğiniz kararların hemen arkasından gelen kısa tereddütlerle kararsız insan imajı verebiliyorsunuz. Bugünlerde yaşayacağınız bir olay aceleyle karar vermenizi gerektirecek. Ayak sürümeniz, bu defa imajınızı tazelemeniz dışında da zararlar getirebilir.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 01:49 Ay-Yengeç geçişi, aşk konusunda veya aşkla ilgili tüm meselelerde ve çocuklarımız varsa onlarla ilgili konularda hassasiyetimizi vurgular. Aslında isteğiniz son derece basit bir şey. Size karşı gayet anlayışlı ve güvenilir olunmasını istiyorsunuz. Çünkü dürüstlük sizin için önemli olduğundan karşınızdaki insanın kendisi gibi davranmadıkça, açık olmadıkça şansı olmayacağını bilmesi gerekiyor. Saat 10:15 Mars-Pluto olumlu etkileşimini sizler açısından gayet faydalı buluyorum. Öncelikle size kendiniz, hayatınız, hedefiniz hakkında tespitlerde bulunmanızda yardımcı oluyor. Bir şeyler hoşunuza gitmiyorsa, dur bakalım diyebilirsiniz. Yetti artık dediğiniz bir meseleyi kökünden halletmek için neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Saat 11:03 Ay-Kuzey düğüm görünümü, kararlarımızı ciddi anlamda ele almamızı, ileriye taşımamızı sağlar. Saat 14:35 Güneş-Chiron olumlu görünümü, gayet ferahlatıcıdır. Hem kararlarınızı uygulamak hem de değişik yollarla kendinizi ifade etmeniz anlamında sizi aydınlatıcıdır. Yavaş yavaş sosyal hayatın içinde saygınlığınız yükseliyor. Gözler üzerinize çevriliyor. Ayrıca küs olduğunuz bazı kişilerle aranızı düzeltebilirsiniz. Saat 15:52 Ay-Venüs görünümü, mucizevi güzelliklere ne kadar ihtiyaç duyduğunuzun göstergesidir. Amacınız eskinin üzerine bir sünger çekmek, yeni olana kucak açmaksa, bu enerji size inanç ve güven duygusu verecektir. Saat 18:06 Ay-Neptün görünümü sizi kötülüklerden koruyan, yaratıcı düşünmenizi sağlayan rahatlatıcı ve sakinleştirici bir enerjidir. İlişkide her iki taraf da birbirine karşı duyarlı düşünür. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Ocak 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalabalık arkadaş gruplarında bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Maddi konularla ilgili sıkıntıların hafifleyecek.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, aklınızdakileri başkalarına da aktararak farklılaştırma ve geliştirme imkânı bulabilirsiniz. Hafta sonuna doğru fikirlerinizi nasıl hayata geçireceğiniz konusu netlik kazanmaya başlayabilir. Günün Atmosferi:Duygusal anlamda hassasiyet içeren günlerdeyiz. Neptün'ün konumu karşılıklı anlayışı veya yardımlaşma duygularını körükleyebilir ya da bazı konular nedeniyle yardımlaşmak ve fedakarlıklar yapmak durumunda kalabiliriz. Aile, ev ve ülke konularında duygusal başlıklar ön planda. Eskiden gelen konularda yaraları sarma türünde gelişmeler yaşanabilir. Geçmişle bağlantılıve projelerle meşgul olabiliriz. Kendi kendimizi sınayacağımız günlerde olacağız. Üzerinde yoğunlaştığımız konularda gelişmeler de olabilir.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız şeylere zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili kararlar alırken acele etmeyin. İşlerinizi tamamlamak için fırsatınız olacak. İlişkinizde iletişimle ilgili sıkıntılarınız olabilir. Ortaklı konulara dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda harekete geçebilirsiniz. Gün içinde mücadelesini verdiğiniz konularda dikkatli olmalısınız.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız keyifli haberler neşelenmenize neden olacak. Bekar Balıklar hırs yapıp sakın biten bir ilişkinize dair planlar yapmayın, üzülen siz olursunuz.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi neşeli, iyimser ve eğlenceli bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani bir teklif alabilir, ev ve yerleşime dair konularla aile ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bugün, ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

11 Ocak 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı davranışlarınız toplum içinde sizi zorlayabilir. Parasal konular çok çabuk tepki vermenize neden olacak. İş hayatınızdaki önemli meseleleri bugün halletmeye çalışın.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınızda önemli bir başlangıç yapmak için uygun fırsatlara sahipsiniz. İlham kaynağınız mesleki alanınızda değer verdiğiniz bir otorite figürü olabilir.Ancak bu kaynak sizin hedef veya kişiliğinizle örtüşmeyebilir. Yeni bir aşk veya evlilik için de olumlu etkiler altında bulunuyorsunuz. Hayatın zevklerinden daha çok keyif alabileceğiniz etkilere sahipsiniz. Geçmişe özlem hissi artacak, çocukluk günleriniz yad edilecektir. Ancak ruhunuzda naifliğin, romantizmin ve sevginin yoğun olacağı bir huzuru deneyimleyeceksiniz.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok. Şu sıralaryerinde birtakım problemler yaşayabilirsiniz.

11 Ocak 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 18' 51" R
Ay
Boğa
07° 12' 10" R
Merkür
Koç
21° 16' 49"
Venüs
Boğa
09° 45' 03"
Mars
Koç
05° 11' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 37' 19"
Satürn
Balık
17° 10' 25"
Uranüs
Boğa
22° 45' 21"
Neptün
Balık
29° 06' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 09"
Lilith
Başak
24° 07' 32"
True Node
Koç
15° 23' 11"
Son Güncelleme : 07/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>