Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun vadeli bir karar vermek için hazır değilsiniz. İlişkinizdeki uyum size de, ona da yetiyor. Sizinle ilgili önemli planları var. Bugünlerde bu planlarını sizinle paylaşabilir.

Önümüzdeki günlerde karşınıza çıkacak bir gelişme kariyeriniz için önemli bir adımın başlangıcı olabilir. İşyerinizde seviliyor, sayılıyorsunuz. Bu izlenim size yeni teklifler getirebilir.

Tahmin etmediğiniz bir ödeme bütçenizi altüst edebilir. Bu sıkıntıyı hemen giderecek bir gelişme sizi rahatlatacak. Geçici sıkıntıları iradenizle yok etmeniz hayli güç.

Uyku düzeninizi bozmamaya çalışmalısınız. Son günlerdeki uykusuzluklarınızın peşinden, baş ağrılarınıza başka gerekçeler aramanız gerekmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için en güvenli olan seçenek ne ise onu tercih ediyorsunuz. Eğer profesyonel bir atılım yapmak niyetindeyseniz, bunun artılarını ve eksilerini hesaplarken riski sıfır olarak ele alamazsınız. Bugün sürprizi bol bir davetiniz var. Evinize ve sevdiklerinize yakın olmak istediğiniz bir dönem. Değerlendirip tüm gerginliklerinizi atabilirsiniz.

13 Ocak 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 00:54 Venüs-Neptün kavuşumu, hayallerin, ideallerin, iç gözlem yoluyla kendinize yol alışın belirticidir. Bugüne dek yaşananları güçlenen maneviyatınızla farklı bir pencereden gözlemlemenizde size yardımcıdır. Aşkın saf halini, sevmenin güzelliğini, inanmanın kuvvetini ruhunuzda hissetmenizi sağlarken, size özel yeteneklerinizi şifa ve bilgelik anlamında insanlara sunmanızda rehberlik edicidir. Maneviyatı güçlendiricidir. Saat 03:08 Ay-Aslan burcu geçiş etkinliğinde, çalışma hayatında başarılı olmak, özel hayatınızda dikkatleri üzerinize toplamak istersiniz. Sezgisel gücünüz hizmetinizdedir. Kendinize güveniniz tamdır. Zorunlu olduğunuz işlerinizi bu enerji etkinliğinde kolaylıkla bitirirsiniz. Kişisel bakımınız bugün ve cumartesi günü gayet uygun olacaktır. Farklı bir şeyler deneyebilirsiniz. Huzura erişebileceğimiz bir gün geçirmemiz dileğimle,

13 Ocak 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerçekleri göz ardı ederek hareket edebileceğin bir gündesin. Fakat bu tutumun ikili ilişkilerinde seni pişman edebilir.

13 Ocak 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Görev ve sorumluluklarınızla ilgili sizin iyi niyetinizi suistimal etmek isteyen kişiler olabilir. Öte yandan verdiğiniz sözleri artık yerine getirmelisiniz. Üstünüze vazife olmayan işlere dâhil olmamaya özen göstermelisiniz. Tartışmalı ortamlara girmeden, ilişkilerinizi belli bir dengede yürütmelisiniz.Günün Atmosferi:Aslan burcuna geçen Ay ne kadar paraya ihtiyacımız olduğu, bütçemiz ve finansal gelişmeler ve alışverişler üzerine yoğunlaşabileceğimiz bir günde olduğumuza işaret ediyor. Dolunayın haftabaşında dile getirdiğimiz etkileri sürse de, olumlu ya da keyif alacağımız şeylerle ilgilenmek istiyoruz. Daha net ve özgüvenli olabiliriz. Yardımlaşma, fedakarlık yapma ve karşılıklı anlayış temaları gündemde. Duygusal alışverişler ve empati artabilir. Paranormal olaylar, spritüel çalışmalar, yüksek yaratıcılık ve romantizm de öne çıkan başlıklar arasında.

13 Ocak 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızda artış size kararlar aldırabilir. Sizi yoran konular gündeme gelebilir. Gün içinde iyi organize olmanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle iletişim içinde olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ortak payda da buluşmak zor olabilir. Sakin olmanız gereken durumlar yaşanabilir.

13 Ocak 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size bir takım yeni sorumluluklar vermek isteyebilirler. Fakat siz önce özel yaşamınızdakileri gündeme getirmeyi amaçlıyorsunuz. Her işinizi doğru zamanda çözmelisiniz.

13 Ocak 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrenizdeki olaylar ve şartlarınız karşısında pozitif yönünüzü kouyabileceğiniz, genel olarak hayata pembe gözlüklerle bakabileceğiniz bir gün olabilir. Ruhunuzdaki insancıllığı, hayırseverliği, iyiliği bugün çok daha fazla gösterebilirsiniz. 

13 Ocak 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olaylardan etkileneceğiniz bir gün. Duygularınız yükselmiş durumda. Alacağınız bazı haberlerden etkilenebilir ve olayları bambaşka açılardan yorumlayabilirsiniz. Çalışmalarınızı sürdürürken gelişmeleri izlemelisiniz.

13 Ocak 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız insanlara karşı biraz kibirli olmanız mümkündür. Aslında son derece cömert ve yönlendirici bir tutum içinde olabilirsiniz. Enerjiyi olumlu yönde kullanmak elinizdedir.Hizmet verdiğiniz kişi ve kuruluşlara karşı cömert, sevecen ve coşkulu davranışlar sergilemeniz ve olumlu enerjilerle tepkilerinizi aktarmanız beklenebilir. Maddi anlamda her türlü girişim için uygun zaman değildir. Hem ortaklaşa gelirlerin hem de devlete olan yükümlülüklerin ödenmesini ertelemeniz daha iyi olacaktır. Balık

13 Ocak 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

13 Ocak 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 54' 17" R
Ay
Terazi
11° 30' 35"
Merkür
Boğa
04° 52' 09"
Venüs
Boğa
24° 31' 37"
Mars
Koç
14° 21' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 11"
Satürn
Balık
18° 02' 39"
Uranüs
Boğa
23° 27' 10"
Neptün
Balık
29° 25' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 23"
Chiron
Koç
21° 40' 40"
Lilith
Başak
25° 27' 25"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 19/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>