Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde daha önce önem vermediğiniz konulara karşı daha duyarlı olabilirsiniz. Bu arada eski ilişkilerinize ait düşünceler kafanızı daha fazla meşgul ediyor olabilir.

Bugün yüksek enerjinizi neşenizle birleştirerekarkadaşlarınıza her konuda yardımcı olacaksınız. Gözünüzden kaçmayan eksiklikler için bile hoşgörüyü elden bırakmayacaksınız.

Bugün, maddi konulara yönelebilirsiniz. Yapacağınız kişisel girişimlerde hızla yol alabilirsiniz. İstediklerinize ulaşmak bugün çok daha rahat olabilir.

Hesapta olmayan gelişmeler günlük yaşamınızı aniden değiştirebilir. Bugün, duygusal hareket etmemekte fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün Ay, size idealleriniz konusunda gerekli cesareti verirken fazla enerjinizi olumlu bir şekilde dengelemeniz konusunda uyarıyor. Paylaşımlarınız ve kaynaklarınız konusunda kararlar alabilirsiniz. Heves dolu ve canlısınız ama düşüncelerinizi pratiğe aktarmakta güçlük çekebilirsiniz.

17 Eylül 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar güne, Ay-Yengeç burcu geçişiyle adım atacağız. Bu enerji, aşk hayatınızla ilgili konularda,  bayanların anaç duygularla sevdiklerini kucaklamasını, bayların da eşlerine karşı şefkat hisleri içinde hareket etmelerini sağlayabilir. Gün boyu, kendinizi koruma, yaşadığınız ilişkiyle alakalı hassasiyet içinde olma duygunuz yüksektir. Dünya ile bütünleşmek, aşkla  tek vücut olmak istersiniz. Saat 05:34 Ay-Neptün görünüm etkisi altında,  sezgileriniz ışığınız, olumlu düşünceleriniz rehberinizdir. Sizi kötülüklerden koruyan, yaratıcı düşünmenizi sağlayan bu görünüm rahatlatıcı ve sakinleştiricidir. Saat 16:05 Ay-Pluto karşıtlık etkisi, bir yanıyla evimiz, ailemiz, sevdiklerimizle alakalı konulardaki hassasiyetimizi vurguluyor diğer yanıyla  aşk hayatımızla ilgili konulardaki duygusallığımızı baskın kılıyor. Saat 16:36 Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, sizi destekleyen, işbirliğine çağıran, biz olmaya dönük düşünen kişilere ihtiyacınız olduğunu vurguluyor. Eşiniz veya  iş ortağınızın mali durumu, sizi yakından ilgilendirdiği için, sorunların bir an önce bitmesini istiyorsunuz.  Kaygılarınızın özünde, başkalarıyla olan ilişkiniz yer alıyor. Siz, maddi anlamda kaynak bulmak veya manevi anlamda tatmin olmak, gönül birliğinde bulunmaktan yanasınız. Sıkıntılarınızı bu şekilde gidereceğinizi biliyorsunuz. Eğer sadece kendini düşünen birortağınız varsa, uzlaşmaya yanaşmayan biriyle yaşıyorsanız bu kavuşum size, bu ilişkiyi tekrar gözden geçirmelisiniz diyor. Hukuki konularda yapılacak görüşmelerin de işaretçisi oluyor. Kira sözleşmesi, kontratların da bir karara bağlanması yönünde önem taşıyor. Saat 21:32 Venüs ve Chiron karşıtlığı sizi biraz yoracağa benziyor. Partneriniz ve siz birbirinizi anlamakta zorlanabilirsiniz.  İlgisizlik ve aradaki belirsizlik can sıkıcıdır. Telefon edersiniz açmaz, mesaj gönderirsiniz cevap vermez. Ne oldu dersiniz, ses yok. Sizin tarafınızda ise durum bir hayli hassastır. Ne olduğunu bilmek, kopmamak istersiniz. Bu etki altında  kimsenin kimseyi çekecek hali yoktur.  Eğer baktınız ki, ses seda yok. Hiç üstüne gitmeyin. Akışa bırakın. Hayata küsmeyin. Astrolojik olarak,  eşleşim haritanızda Venüs ve Chironla alakalı bir uyumsuzluk varsa işimiz zor demektir. Bir de bekar Balıklar, bu etki altında hayatınızda kimse yok diye üzülmeyin. Çünkü bu enerji altında başlayan bir ilişki pek uzun ömürlü olmaz. Neylerse mevlam güzel eylesin. Gönlümüzdeki niyetimize göre dostlar, sevgili ve canlar nasip eylesin. Huzurlu bir gün dileğimle,

17 Eylül 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenize karşı gururunuza olan aşırı hassasiyetiniz, sizi gergin yapıyor. Bazen, bu işi fazlaca abartıyor ve sevdiğiniz kişiyi de kırıyorsunuz. İlişkilerinin başında olanlar için, karşı tarafın ani fikir değişimlerine karşı temkinli ve hazırlıklı olmalıdırlar. Bugün bünyeniz çok hassas. Hatta mümkünse tenha yerleri tercih ederek, kendinizi olaylardan uzak tutmaya çalışın.

17 Eylül 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olayların oluşumu için kendinize kısa bir takvim koymuş olmanıza rağmen, eğer olayların oluşumunun daha fazla zamana ihtiyacı varsa, biraz daha beklemenizde fayda var. Ne kadar esnek olabilirseniz o kadar iyi! Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilere bazı şeyleri anlatabilmek için sesler yükselebilir. Ancak, günün atmosferi birbirini anlamayı, hatta doğru cümleler kurmayı zorlaştırabileceği için, seviyesiz tartışmalardan kaçınmak adına esnek olabilmek ve sakin kalabilmek için uğraş göstermek yerinde olacaktır.

16 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Romantik paylaşımlar ve keyifli uğraşlar açısından oldukça şanslı olacaksınız. Arkadaş buluşmalarınızda heyecan ve eğlence temaları öne çıkıyor. Öte yandan beraberliğinizde evlilik aşamasına geçilebilir. Her durumda memnun olacağınız gelişmeler gözüküyor. Zevkleriniz ve hobileriniz için harcama yapabilirsiniz.

17 Eylül 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

UYKU düzensizliğiniz sizi bedenen yıpratıyor. Bunun yanı sıra yakın zamanlarda yapmış olduğunuz planlarda ertelemeler yaşanabilir.

17 Eylül 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

17 Eylül 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 44' 00" R
Ay
Yay
18° 32' 24"
Merkür
Koç
16° 08' 35"
Venüs
Koç
27° 35' 09"
Mars
Balık
27° 35' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 18' 44"
Satürn
Balık
16° 19' 38"
Uranüs
Boğa
22° 11' 22"
Neptün
Balık
28° 49' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 06"
Lilith
Başak
23° 01' 49"
True Node
Koç
15° 28' 37"
Son Güncelleme : 27/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>