Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin çok kıskanç olduğunu düşünüyorsunuz. Belki bu kıskançlığı azaltmak için sizin de yapabileceğiniz çok şeyler vardır. Örneğin karşı cinsten bir dostunuzla sıcak ilişkinizi, sevgilinizin huzuru adına biraz dengeleyebilirsiniz.

İşyerinizdeki yeni bir elemanın işgüzarlıkları başınıza ağrılar, midenize kramplar sokuyor. Onun hatalarını düzeltmekten kendi işlerinizi yapamıyorsunuz. Ama fedakar dayanışmanız gözlerden kaçmıyor.

Sürekli bir para hesabı içindesiniz. Çünkü yakında elinizden büyük para çıkışıyla bir satın alma işiniz var. Ama bu alışverişi bir arkadaşınızla yapacak ve elinizde para kaldığını görüp çok sevineceksiniz.

Yersiz ve zamansız görerek karşı çıktığınız bir niyet var. Bu niyete ortak olmanız halinde yerinde ve zamanında bir karar vermiş olacaksınız gibi belirtiler var. Bunları görmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir dostluğun öncesindesiniz. Başladığınız arkadaşlık sizi her gün birbirinize yaklaştırıyor. Ortak yanlarınızı keşfediyorsunuz. Ama sizin bu yakınlaşmanızdan hoşlanmayan biri ve onun da kendine ait endişeleri var. Bugün, yarın bu konuda üçlü bir tartışmanın içinde bir araya geleceksiniz. Bugünlerde akrabadan birinin sağlık sorunlarıyla biraz uğraşacaksınız.

14 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 04:31 Merkür-Neptün karşıtlığı, özel veanlamındaki ortaklıkların dikkatli bir şekilde gözden geçirilmesi anlamı taşıyor. Verdiğimiz kadar almayı bilmemiz lazım. Bağımlı yaşayıp, kendimizi yormak, üzmek yerine akıllıca ilişkiler kurarak ideallerimiz doğrultusunda yaşamalıyız. Bu görünüm bir yandan akılcı düşünerek beraberlikleri değerlendirmemizi sağlasa da, diğer yandan fedakarlıkta bulunarak isteklerimizi ertelemeye hazır gibiyiz. Sizin mutlaka fikirlerinizi açıklayabileceğiniz, yeteneklerinizi değerlendireceğiniz alanlara yönelmeniz gerekiyor. Hayaller ile gerçekler arasındaki ayrımı çok iyi yapmamız lazım. Niyetinden şüpheli olduğunuz insanlardan uzak durunuz. Saat 06:58 Ay-Pluto görünüm etkisinde, içinizdeki ses, bu denli iyi niyetli olmak zorunda değilsin diyerek sizi uyarıyor gibi. Öylesine tutkulu ve size ait olan her şeyi öylesine benimsiyorsunuz ki, hiç kimsenin sizi üzmesine izin vermezsiniz. Saat 07:33 Ay-Jüpiter kavuşum etkisinde her konuyu derinlemesine araştırarak bilgi sahibi olursunuz. Yurtdışı-eğitim-bilgilenme-yükselme ve haklarınızı elde etmede başarılı bir gün geçirirsiniz. Maddi-manevi açıdan sizi güçlü kılacak kazançlı işlere yönelirsiniz. Saat 10:52 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, hedefinize yol alırken tabii ki zorluklar olabilir. Bunları sizi yıldırmasın. Belki şimdi yeni bir arayış içindesiniz. Şartların olgunlaşması için biraz daha sabırlı olursanız emin olunuz ki, başarı sizden yanadır. Saat 11:54 Ay-Güneş görünümü, aşka olan teslimiyetin göstergesidir. Siz aşkın sarhoşusunuz. Onun elinde ne kadar tutsak olduğunuzu biliyorsunuz. Gönülden sevgilerimle,

14 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatlerinden sonra boşlukta hareket edecek. Bugün para ile ilgili konular, kazançlar, maddi değerler ön planda olacak. Eğer önemli bir yatırım için kredi çekmek, borç almak gibi gündeminde konular varsa, zorlanmadan bu tarz işlerini yola sokabilirsin. Kendi işini yapan bir Balık burcuysan, işlerini uluslararası düzeye taşımanın yollarını arayabilirsin. İçinde bulunduğun konum seni yeterince tatmin etmeyebilir. Hedeflediğin yaşam biçimine ulaşmak için daha çok mücadele etmen gerektiğini düşünebilirsin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, geçmişte yaşadığın ilişki tekrar hatıranda canlanabilir. Bugün aynı zamanda kardeş ya da kuzeninle yapacağın konuşma tartışmaya dönebilir, sakin hareket etmende fayda var.

14 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinize aranızdaki bazı dargınlıkları ve yanlış anlaşılmaları giderip kendinize yeni bir yol haritası belirlemeniz gerekebilir. Her şeye rağmen affedici yününüzün devrede olması sizlere olan güvenin bir kez daha yenilenmesine neden oluyor.

14 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapmış olduğunuz işlerinizde daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Her zamankinden farklı olarak cesur ve hızlı kararlar almanız ilerleyen zamanlarda sizi zor duruma sokabilir. Kararlarınızı daha sakin vermenizde, risk analizlerini yapmanızda yarar var. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanmanız mümkün. Kendinize daha çok zaman ayırmaya bakmalısınız.

14 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DEHANIZ sayesinde özellikle işte sadece kendinizi değil diğerarkadaşlarınızı da kurtaracak bazı düşünceler ileri süreceksiniz. Günün kahramanı siz ilan edileceksiniz.

14 Eylül 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

14 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihniniz hızlı çalışıyor. Ancak, dalgın ve dikkatsiz olabilirsiniz. Tabii bunun dışında beklemediğiniz bazı durumlarla karşılaşıp bunları gereğinden fazla büyütebilir, endişeli bir tutum içine girebilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Akrep burcundaki seyahati uzaklardan beklediğiniz tutkulu bir haberi size taşır. Seyahat planları yapmak için harika bir gün. Belki Hindistan'daki farklı öğretilere ilgi duyarsınız. Belki de spiritüel dünyanın sesini dinleyen birinin fikirleriyle beslenmek size iyi gelir. Eğitimler, akademik çalışmalar için son kararınızı artık verin. Balık

14 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin. O zaman istediğiniz paraya da kavuşursunuz.

14 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 46' 34" R
Ay
Koç
29° 03' 46" R
Merkür
Koç
20° 49' 26"
Venüs
Boğa
09° 04' 01"
Mars
Koç
04° 45' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 28"
Satürn
Balık
17° 07' 44"
Uranüs
Boğa
22° 43' 26"
Neptün
Balık
29° 05' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 20"
Lilith
Başak
24° 03' 50"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 06/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>