Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gündelik sorunları duygusal yaşamınızdan uzak tutmayı becerebiliyorsunuz. Bu tavrınız da onun hoşuna gidiyor. Sorunlarınız farkında ve bu sorunları ona yansıtmamanız, onu memnun ediyor. Bugün bu konuda size hoş bir mesaj verebilir.

İyi gününüzdesiniz. Bugün beklediğiniz terslikler olmayacak. Beklenmedik sevindirici haberleriniz olacak. Bunlara hazırlıklı olmadığınız için güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz.

Yakın çevreniz parayla ilişkinizi beğenmiyor ve sizi uyarıyorlar. Zor kazandığınız halde kolay harcıyorsunuz. Uyarılara hak veriyorsunuz ama yine de bildiğiniz gibi davranıyorsunuz. Bugün yine uyarılabilirsiniz.

İhmal ettiğiniz, nasılsa yaparım dediğiniz birbugünlerde canınızı sıkabilir. Üşengeçliğinizi bir kenara bırakıp bu işle hemen ilgilenmeye başlayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişte aldığınız bazı kararlar bugün karşınıza çıkacak. O kararlarınızla ilgili bir pişmanlık yaşayabilirsiniz. Bununla ilgili düştüğünüz çıkmazdan bir arkadaşınızın desteğiyle çıkabilirsiniz, gerekli desteği göreceksiniz. Değişken karakteriniz dostlarınızı şaşırtıyor. Size çok yakın birinin kafasındaki soruları netleştirmeye çalışacaksınız. Bugünlerde kafanız bir aile bireyinizle çok meşgul.

11 Eylül 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 11 Eylül saat:03:56-16 Kasım saat:01:21 tarihleri arasında Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Balık burcu mensuplarında belli bir durgunluk oluşur. İç dünyalarında mali konuları gözden geçirmek veya bu anlamda neler yapabileceğinizi düşünmek yerinde olur. Kazanımlar, yeteneklerinize göre belirlenmelidir. Hangikolu veya hangi alanda hedef belirlemek istiyorsanız bunlar üzerinde düşününüz. Karda yürüyüp izini belli etmeme sürecidir bu. Kişi kendine göre hedef belirler ve buna göre hareket eder. Bu yaşam stilinize, hayatı ele alış biçiminize göre değişir. Saat 15:10 Güneş-Jüpiter görünümü, size ilişkilerde şans ve maddi destek sağlayıcıdır. Ortaklarınızdan fayda görürsünüz. İlişkinizdeki sorunlar kendiliğinden çözüme kavuşur. Maddi-manevi anlamda sizi mutlu edecek gelişmeler yaşanır. Bir haber alırsınız. Bu moralinizi yükseltir. İlginizi çeken biriyle tanışırsınız. Medya, yayıncılık, bankacılık, halkla ilişkiler alanlarında başarılı işler çıkartılır. Saat 18:31 Güneş-Pluto görünümü, sözleşme,ortaklığı, evlilik, ilişki, işbirliği yaptığımız kişilerle alakalı konuların düzgün yürüyüp-yürümediğini tespit etmemiz anlamında kıymetlidir. Yolunda gitmeyen durumlar varsa bunları düzenlemek, işler hale getirmek için şöyle bir analizde bulunmak yararlı olur. Keyifli paylaşımlarda ve sevgilerde buluşmak dileğimle,

11 Eylül 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarılarını göstermek için mükemmel bir gün olabilir. Sorumluluklarından kaçan kişilerle çatışıyorsun.

11 Eylül 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşadığınız bir olay karşısında gösterdiğiniz tavır herkesin size güven duymasını sağlayabilir. Tarafsız ve objektif tavrınız sayesinde bir çok kişiye örnek olabilirsiniz.

11 Eylül 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda sizi yoran konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeme gelebilir. Endişe duyduğunuz konular zaman zaman kriz yaratabilir. Gün içinde banka işleriyle ilgilenebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullara dikkat edin. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba sarf edebilirsiniz.

11 Eylül 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DEHANIZ sayesinde özellikle işte sadece kendinizi değil diğerarkadaşlarınızı da kurtaracak bazı düşünceler ileri süreceksiniz. Günün kahramanı siz ilan edileceksiniz.

11 Eylül 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, iletişim yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilir, insanları daha kolay etkileyebilirsiniz. Seyahatler, davalar ve eğitim süreçlerinizle ilgili problemli bir enerjiden geçmektesiniz.

11 Eylül 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihniniz hızlı çalışıyor. Ancak, dalgın ve dikkatsiz olabilirsiniz. Tabii bunun dışında beklemediğiniz bazı durumlarla karşılaşıp bunları gereğinden fazla büyütebilir, endişeli bir tutum içine girebilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

15 Kasım'a kadar Kova burcuna yerleşen Mars, elinizde olmayan krizlerle sizi karı karşıya bırakabilir. Aktivist, aykırı fikirli insanların etkisinde kalmak, duygusal yapınızla pek uyum sağlamaz. Kendinizi hiçbir zaman kurban rolüne sokmayın. İyi niyetinizi, kıymetinizi bilenlerle birlikte olmalısınız. Sonradan yaşayacağınız pişmanlıklar size fayda vermez.

11 Eylül 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Arkadaş ortamlarına katılın. Yeni kişilerle tanışın.

11 Eylül 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 52' 20" R
Ay
Koç
00° 11' 55"
Merkür
Koç
19° 21' 17"
Venüs
Boğa
06° 38' 47"
Mars
Koç
03° 15' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 47"
Satürn
Balık
16° 58' 05"
Uranüs
Boğa
22° 36' 37"
Neptün
Balık
29° 02' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 53"
Lilith
Başak
23° 50' 46"
True Node
Koç
15° 24' 12"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>