Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişte kalan bir sorunu bugün hatırlayabilirsiniz. Bu sorunun artık sizi hiç rahatsız etmeyeceğini sanıyordunuz ama hatırlayınca hiç de öyle olmadığını fark edeceksiniz. Kısa bir süre bir kıskançlık ve huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Oysa bunu yaşamanıza hiç gerek yok, çünkü sandığınız gibi bir problem söz konusu değil.

İş yerinizde yapılacak bir değişiklik bugün gündeme gelebilir. Bu değişiklik sizin de istediğiniz ve sizi rahatlatacak bir değişiklik olabilir. Önerilerinizi sakınmadan dile getirmenizde yarar var.

Para konusunda düşünmek istemiyor, sorunlarınızı ertelemekte ısrar ediyorsunuz. Bunun yanlış olduğunun farkındasınız ama değiştirmek için bir şey yapmıyorsunuz. Bugün size yapılacak önerileri ve uyarıları dikkate almanızda yarar var.

Çevrenizde sizi düşünen pek çok kişi var. Onlara daha çok zaman ayırıp, sizinle ilgili söylediklerini dikkatle dinleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Moral açıdan kendinizi zayıf hissetseniz bile gelişmeler memnuniyet verici olacak. Sevdiğinizden alacağınız teklifler son derece ilginç ve dikkat çekici olabilir. Bugün duygularınıza kapılabilir, alıngan ve kararsız bir tavır içine girebilirsiniz. Olayları akışına bırakıp, gözleyin.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 01:58-21:15 arasında Ay boşluk etkisindeyiz. İlişkide karşılıklı uyum ve paylaşıma önem veririz. Problem varsa, üzerinde düşünelim. Bir çıkış yolu bulabiliriz. Saat 10:55 Jüpiter-Pluto görünümü, size arzu ettiğiniz başarıyı getirir. Maddi-manevi açıdan sizi tatmin edici olanak ve fırsatların göstergesidir. Tayin ve terfi etmek, uzun yıllardır mücadele ettiğiniz bir alanda rahata kavuşmak halidir. Yatırım anlamında işlerin, kazançların işaretçisidir. Olgunlaşmadır, büyüme ve güçlenmedir. İnançla yolunuzda yürümektir. Büyük bir kuvvet elde etmektir. Mevcut şartların iyileşmesi, bir hedefin gerçekleşmesidir. Yüksek eğitim, lisansüstü araştırma, tez, projenizin kabulü, yeni bir ortama giriş anlamına gelir. Performansınız yükselir. Yaptığınız işte lider konuma çıkarsınız. Saat 12:02 Venüs-Uranüs karşıtlığı, fikirsel tansiyonun işaretçisidir. Fakat ben Balıklar açısından olumlu bir yanını görüyorum. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebileceksiniz. Benim sınırlarım bunlar, değerlerim şunlar, kimseye taviz vermek zorunda değilim diye düşüneceksiniz. Dikkat etmeniz gereken konu, başkalarıyla çatışmaya girmemek, inatlaşmamaktır. Eğer menfaatlerinizi önemsiyorsanız, yeri geldiğinde ılımlı olmakta da fayda var. Saat 21:15 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, egonuzu güçlendiricidir. Dışarıdan gelen olumsuz tepkilere, sert yanıtlar verebilirsiniz. Kendi alanınızı, sınırlarınızı korumak istersiniz. Tutkulu, bir hayli arzulu şekilde duygularınızı yansıtırsınız. Saat 21:52 Ay-Mars görünümü, gizli ve kimsenin bilmesini henüz istemediğimiz projeler üzerinde çalışmamız anlamına gelir ki, bunları tam olarak bitirmediğimiz için biraz sıkılırız. Bu görünüm, araştırma, üzerinde çalışma, derinlikli bir şekilde meseleleri gözden geçirmenin işaretçisidir. Gönülden sevgilerimle,

12 Eylül 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyu boşlukta hareket edecek. Eşin, ortağın veya ikili ilişkilerinde dengeyi korumaya dikkat etmen gereken bir gündesin. Finansal anlamda ya da ortaklaşa kazançlarda almış olduğun sorumluluklar kendini gergin hissetmene neden olabilir. Kulağına yeni haberlerin ve gelişmelerin fısıldanacağı bir gün seni bekliyor. Hediyelere ve sürprizlere hazırlıklı ol! İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, konuşmalarıyla seni epey etkileyecek biriyle tanışabilirsin. Ancak içsel olarak kendini çok kaptırmak istemeyebilirsin. Motivasyonunu koruyor olman, hobilerine tekrar yönelmeni sağlayacak.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün olmasını beklediğiniz bir durum ile ilgili pozitif haberler alabilirsiniz. Özel yaşamla ilgili yaşadığınız sorunlar da ise yaptığınız konuşmalar ilişkinin boyutunu olumlu yönde değiştirebilir.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde size kriz yaratan koşullarla ilgilenmeniz gereken zamanlar olabilir. Yorucu koşullar altında çalışmanız mümkün. Çalışmalarınızda gözünüzden kaçırdığınız detayları fark edebilir, sorunu çözebilirsiniz. Endişe duyduğunuz konular kafanızı meşgul edebilir. Kendinize daha fazla zaman ayırmanız gereken bir gündesiniz.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KİLONUZLA ilgili değişiklikler sizi biraz yıpratabilir. Beslenme düzeninize daha fazla dikkat edin. Sofranızda eksik etmemeniz gereken besinlere dikkat edin!

12 Eylül 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgilerinizin yüksek olduğu, meditasyon ve enerji çalışmaları yapabileceğiniz, sakin ve sessiz ortamlarda sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz enerjisi yumuşak olan bugünde sevdiklerinizle size özel olan sakin ve sessiz ortamlarda yapacağınız görüşmeler moralinizi yükseltecektir.

12 Eylül 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihniniz hızlı çalışıyor. Ancak, dalgın ve dikkatsiz olabilirsiniz. Tabii bunun dışında beklemediğiniz bazı durumlarla karşılaşıp bunları gereğinden fazla büyütebilir, endişeli bir tutum içine girebilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Terazi burcuna yerleşen Ay, ortaklıklarınız hakkında size yeni kararlar aldıracak. Banka kredisine başvurabilir, yatırımlarınızı tekrar gözden geçirebilirsiniz. Bir projenin hisse dağılımıyla ilgili arka plan çalışması yapabilirsiniz. Spiritüel konular ve okült bilgiler için değişik grup çalışmalarına dahil olabilirsiniz. Geleceğe ait planlar için analitik bilgileri toparlayın. Balık banka

12 Eylül 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

12 Eylül 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 57' 35" R
Ay
Koç
01° 31' 11"
Merkür
Koç
19° 25' 01"
Venüs
Boğa
06° 45' 27"
Mars
Koç
03° 19' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 03"
Satürn
Balık
16° 58' 32"
Uranüs
Boğa
22° 36' 56"
Neptün
Balık
29° 02' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 10"
Lilith
Başak
23° 51' 22"
True Node
Koç
15° 24' 17"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>