Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni ilişkiniz sizi çok heyecanlandırıyor. Zaman, zaman tedirginlik yaşamanıza rağmen kısa vadede hiç bir sorun yaşamayacaksınız gibi görünüyor. Sizi uzun zaman meşgul eden geçmiş ilişkinizin izleri artık yok olmuş gibi.

Risk almaktan çekinmiyorsunuz, ama acele davranmak sizi bazı risklerle karşı karşıya bırakabilir. İş yaşamınızda yeterince doyumlu olmanıza rağmen aklınızdan yeni atılımlar geçiyor.

Kendinizi sorumlu hissettiğiniz yakınlarınıza verdiğiniz destek, bütçenizi biraz sarsıyor. Geleceğiniz parlak görünüyor, ama bugünlerde idare etmekte zorlanıyorsunuz

Ufak harcamalarınızda daha dikkatli olmalısınız. Göze gözükmeyen günlük harcamalarınız bütçenizi alt üst edebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kendinizi karışık ilişkiler içinde bulabilirsiniz. Siz bu ilişkilerin yaşayanı değil, tanığı olacaksınız. Dışardan bakanların çok eleştireceği bu durumu anlamaya çalışacaksınız, ama sizin de içinize pek sinmeyecek. Çok sevdiğiniz birisi yolculuğa hazırlanıyor. Onun geleceğiyle ilgili bir yolculuk olduğunu bildiğiniz için sevinciniz üzüntünüzü bastırıyor.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 03:29 Ay-Merkür görünümünde, yolculuk, haberleşme, ailemiz veya özel anlamdaki işlerimizin çok iyi takip edilmesi, hiçbir şeyin hafife alınmamasında yarar var. Eğer yeni bir karar verilecekse, bunun hakikaten sağlam olup olmadığına bir bakılması gerekir. Saat 10:44 Ay-Satürn görünümü,hayatında bizimle aynı görüşte olmayan kişilerin üzerimizdeki baskısı bizi yorabilir. Aynı dilden konuşmadığımızı fark edebiliriz. Ancak bu düzenin içinde yer aldığımız için mecburen katlanmaya çalışıyoruz. Saat 14:32-20:54 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, ruhsal ve duygusal anlamda başkalarına rehberlik edebilirsiniz. Birilerini mutlu etmek, onlara destek olmak, empatide bulunmak için olumludur. İnancınızı yükselten, içe yöneldiğinizde kendinizi keşfetmenizi sağlayan boşluk etkisi dünyanın gamını, tasasını, derdini, karmaşasını bir yana koyarak kendinize sahip çıkmanın önemini size hatırlatır. Saat 20:54 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay etkisinde, para önemlidir. Diğer şartlar ne kadar iyi olursa olsun, eğer kazanç düşükse kabul etmezsiniz. İlişkinizde bir haksızlık veya sıkıntı söz konusu ise, lafınızı sözünüzü esirgemezsiniz. Çünkü size göre, dürüst olmayan yaklaşımlar her zaman can sıkıcıdır. Huzurlu, keyifli, mutluluk dolu bir Cumartesi geçirmeniz dileğimle,

17 Haziran 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerin seni yanıltmıyor. Etrafındaki insanlarla yapacağın konuşmalar, beklentilerine yenilerini ekleyebilir.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendine güven ve kendine kararlı bir davranış biçimi edinmelisin. Bugün hayatındaki dengeyi tekrar gözden geçirmelisin. Hürriyet Aile /

17 Haziran 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken tek başına yapabileceğiniz çok şey var. Kişisel alanda önemli adımlar atabilirsiniz.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

NEDENSİZ bir şekilde yoğun duygusallıklar yaşayabilirsiniz. Alıngalık yaparsanız sevdiğiniz insanlarla aranızda sorunlar çıkabilir..

17 Haziran 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve tanıdıklarınızla olası problemler yaşayabileceğiniz bugün, geleceğe yönelik plan ve projelerinize odaklanabilir, çalışmalarınızı tamamlayabilir ve keyifli etkinliklerde yer alarak stres seviyesini en aza indirip, eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjinizi sakin ve yumuşak ifade etmeniz gereken bir gündesiniz.

17 Haziran 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayata karşı duygusal tepkiler verebilirsiniz. Tembel, rahat ve sezgisel yönleriniz ön planda olabilir. Sevdiğinizle veya varsa çocuğunuzla olan ilişkileriniz size kendinizi mutlu hissettirebilir.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün ilk yarısında partneriniz ile birlikte vakit geçirebilirsiniz. Sonra hafta sonu programı sizin için oldukça hareketli geçer. Evde bir misafir ağırlamak için harika bir gün olacak. Fastfood ile taçlanan bir akşam yemeği olsa da sıcak sohbetlerin tadına doyamazsınız. Arkadaşlarınızın size gösterdiği yakınlık hoşunuza gider.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Arkadaş ortamlarına katılın. Yeni kişilerle tanışın.

17 Haziran 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 56" R
Ay
Terazi
00° 08' 42"
Merkür
Boğa
03° 33' 03"
Venüs
Boğa
23° 20' 54"
Mars
Koç
13° 38' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 37"
Satürn
Balık
17° 58' 54"
Uranüs
Boğa
23° 23' 50"
Neptün
Balık
29° 23' 42"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 48"
Lilith
Başak
25° 21' 03"
True Node
Koç
14° 55' 50"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>