Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu kadar yıpranmışlık içinde huzurlu olamıyorsunuz. Bu ilişkiyi bitirmeye de niyetli görünmediğinize göre, mutlaka biraz sakinleşmeye ihtiyacınız var. Sinirlerinize hakim olmanız gerekiyor.

Düzensizlik siziyapamaz hale getirmiş gibi. Yakın bir zamandan beriilişkilerinizi yeniden düzene sokuyorsunuz. Çünkü buna gerçekten de çok ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz.

Ne yapıp edip savurganlığın önünü almanız gerekiyor. Yoksa yakındaki ödemelerinizin altından kalkamayacaksınız. Önümüzdeki günlerde para konulu bir yolculuğunuz olabilir.

Artılarınızı, eksilerinizi birlikte değerlendirmeye çalışmalısınız. Çünkü bugünlerde yapacağınız ve önemsediğiniz görüşmede çok objektif olmanız gerekecek. Bu görüşme sizi oldukça heyecanlandırıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır ihmal ettiğiniz bir yakınınız, sizden ziyaret bekliyor. Aramanız halinde siz de mutlu olacaksınız. Sabah saatlerindeki durgun haliniz, öğleden sonra yerini bir hareketliliğe bırakacak. Ortak akşam programı önerileri alabilirsiniz. Artık görüşmekten hoşlanmadığınız bir arkadaşınız bugün hiç umulmadık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Ona olan duygularınızı belli etmekten kaçınmayacaksınız.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 02:04 Ay-Oğlak burcu geçiş etkinliğinde, çevrenize yaklaşım tarzınız ciddiyet ve mesafe içerecektir. Ancak gücünüz yerinde olacaktır. İşlerinizi gayet disiplinli bir şekilde yapabilirsiniz. Yanlış bir karar vermemek için dikkatli olursunuz. Saat 03:19 Ay-Kuzey düğüm görünümü, Balıkların tüm güçleriyle geleceği düşündüklerini ve bugünkü durumlarının yarınlarda ne olacağını bilmek isteklerini işaret ediyor. Saat 04:26 Venüs-Mars görünümü, yaşadığımız çevreyle ilişkimizi, parasal konuları, hassas ancak bir o kadar da ciddiyetle ele almamızı sağlıyor. Sağlamlık, güven ve huzurun önemi üzerinde duracağız. Saat 06:55 Ay-Merkür görünümü,hayatımız, planlarımızın gözden geçirilmesini sağlıyor. Daha önce başlanmış işlerimize ağırlık verebiliriz. Parasal açıdan duruma bakarız. Saat 15:43 Güneş-Satürn görünümü kariyer hayatınızla ilgili konular başta olmak üzere, sizin önem verdiğiniz tüm değerlerinizi maddi veya manevi anlamda planlamanızda etkilidir. Olumlu bir enerjidir. Her ne kadar Satürn geri hareket döneminde olsa da, ben bunu yeniden gözden geçirme yönünde size hayatın sunduğu bir imkan olarak görüyorum. Çünkü gerçekten nasıl kazanç elde edebileceğinizi, nasıl birüzerinde ilerlemeniz gerektiğini, yeteneklerinizi, toplumsal ilişkilerinizi şimdi gayet akıllıca ele alabilecek içsel öngörüye sahipsiniz. İşte bu görünüm bu denli kıymetlidir. İnsan bazen yanlış yollara, yanlış işlere, riskli işlere kalkışabilir veya yanlış kararlar verdiği için zaman kaybedebilir. Düşünmemiştir, aklına gelmemiştir, iyi niyetlidir veya suistimal edilmiştir. Şimdi bunları şöyle geçmişe dönüp ele alarak, bundan sonrası adına aynı yanlışları tekrarlamayarak ilerlemeniz için, bu görünüm size güç vermektedir. Hani derler ya, bir tecrübe, bin nasihatten iyidir diye. Şimdi siz de, kendinize bu tecrübelerin ışığında yeniden bakarakhayatında ve kazanç anlamında doğru tercihlerde bulunmak adına planlar yapabileceksiniz. Yeni haftanın sizler açısından verimli geçmesi dileğimle,

17 Nisan 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ertelediğin bir hayat var ve artık onu yaşama vaktin geldi. Kaygılarının sana engel olmasına izin verme.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza daha dikkat edin. Eski yakın arkadaşlarınızla aranızda ki sürtüşmeler ve hesaplaşmalar yeniden ortaya dökülebilir.

16 Nisan 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konularda değişiklikler yaratmak isteyebilirsiniz. İşlerinizi istikrarlı bir şekilde büyütmek isteyebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Destek aldığınız konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Maddi getirisi olan işler gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili konularda mücadeleci koşullar olabilir.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bekar Balıklar aşkınız sizde bir hırs haline gelmeye başladı. Kendinizden çok farklı insanlara ilgi duyuyorsunuz. Ya kendinizi ona uydurun ya da onu kendinize.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok hoş gelişmeler olduğunu anlayacaksınız. Böylece kendinize olan güveniniz artacak. Sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmak sizi rahatlatacak. Yeni projeler yapabilir ve sevdiğinizin desteğini alabilirsiniz.

17 Nisan 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Toplumsal sorumluluklarınız veyoğunluklarınız hayattan alacağınız zevki kısıyor. Parasal konulara odaklanmış durumdasınız. Merak etmeyin, emeğinizin karşılığını alacaksınız.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi kaynaklarınızı sorumlu bir bakış açısıyla ele alabilmek için çok değerli beş günlük bir sürece sahip bulunuyorsunuz. Arkadaş ortamında daha çok takdir görmek daha çok gözde olmak isteyebilirsiniz. Dahil olduğunuz dernek ve kulüplerde akılcı projeler üstlenebilir başarıyla yönetebilirsiniz. Ancak yaklaşan Ay/Plüton kavuşum etkisi nedeniyle birlikte çalıştığınız arkadaşlarınız ve kişilere karşı duygusal baskı kurmamaya, esnek olmaya özen göstermelisiniz. Mesleki kazanımlarınızı tahsil etmeniz için uygun fırsatlara sahip olabilirsiniz.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

17 Nisan 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 05' 45" R
Ay
Terazi
01° 32' 27"
Merkür
Boğa
03° 42' 41"
Venüs
Boğa
23° 29' 36"
Mars
Koç
13° 43' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 18"
Satürn
Balık
17° 59' 22"
Uranüs
Boğa
23° 24' 15"
Neptün
Balık
29° 23' 52"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 10"
Lilith
Başak
25° 21' 50"
True Node
Koç
14° 55' 60"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>