Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz ve sevdiğiniz kişiyle uyumu yakalayacağınız bir gündesiniz. Özellikle fikir paylaşımları içine gireceksiniz ve birlikte yeni kararlar alabileceksiniz. İlginizi çekecek yeni insanlarla tanışabilir yeni konularla ilgilenebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte değişik ortamlara girebilir ve güzel vakit geçirebileceksiniz. Duygusal konularda yeni kararlar almak ve girişimlerde bulunmak için uygun bir günde olmayacaksınız.

İş yaşamınızda zihinsel olarak son derece üretken olacağınız ve yeni düşünceler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Birbirinden çok farklı konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Kısa sürede hedeflerinize varacağınız bir şekilde stratejiler geliştireceksiniz ve bu konuda kararlı davranacaksınız. Yeni teklifler alma ihtimaliniz olacaktır ve bu teklifleri olumlu olarak değerlendirmelisiniz. İşinizle ilgili konularda yapacağınız girişimlerin sonuçları sizin için olumlu olacaktır.

Maddi konularda daha çok küçük sorunlarınızın üzerine yoğunlaşmayı tercih edeceğiniz bir gündesiniz ve bu sorunlarınızı çözümlemede başarılı olacaksınız. Ancak beklemediğiniz bazı gelişmelerle karşılaşma ihtimaliniz olacaktır.

Karar değiştirme eğiliminiz var ve aldığınız kararları yeniden gözden geçireceksiniz. Bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayata olumlu bakıyorsunuz ve gelecekle ilgili umut içindesiniz. Bu umudunuzu boşa çıkarmayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akşam üstü alacağınız bir davet, uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızla buluşmanızı sağlayabilir. Dostlarınız son zamanlardaki canlılığınızı yeni ilişkinize bağlıyor. Bu halinizi ilişkinizin yanı sıra, sizi bugünlerde taşıdığınız pozitif enerji de etkiliyor.

17 Şubat 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yengeç burcunda ilerleyen Ay, bugünün erken saatlerinde Plüton ile karşıt durumda bulunacak. Aşk hayatınızda sakin olmanız gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bir anlık öfkenin sonuçları daha kötü olabilir. Çocuğunuzla ilgili şansızlıklar yaşayabilirsiniz. Böyle gergin başlamışken Venüs ve Neptün bu ortamı düzeltmeye geliyor. Hatta aşk hayatınızla ilgili güzel gelişmeler bile yaratabilir. Ay, 17:17-18:20 zaman aralığında hareketine boşlukta devam ederken, hobinizle veya ilginizi çeken konularla ilgilenmeniz daha iyi olacaktır. Ay saat 18:20'de Aslan burcuna geçiyor. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken zamanlara ilerliyorsunuz. Enerjiniz biraz düşebilir. Kendinizi bitkin hissedebilirsiniz. Ay-Mars kontağının aktif olduğu gece saatlerinde tehlikeli olabilecek hareketlerden sakının. Sevgiler, Astromeri

17 Şubat 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığınla ön plana çıkıyorsun!Yaşanmışlıkların; beklenmedik tesadüf, somut eşyalarla kendini göstereceği şu günler, benliğindeki değişimlere tanıklık etmeni sağlayacak. Olayları tekrar gözden geçirdiğinde bunu sen de fark edeceksin. Bu durumu yarasız atlatmak keyfini yerine getirecek. Akraba, komşu ziyaretlerinin gündemde olduğu bir gün. Etrafında anlamsız suçlamaların yaşandığına tanıklık edebilirsin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişiyle yeni bir aşka yelken açabilirsin. Çocukların varsa, onlarla eğlenceli zaman geçirebilir, daha özenli yaklaşımlar sergileyebilirsin. Yaratıcı fikirlerinin ön plana çıkacağı bir gündesin. Günün yoğunluğuyla çok erken bir saatte uyuyabilirsin.

17 Şubat 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde önemli farkındalıklar yaşayabileceğiniz bir gün. Kendinizi yeniden yapılandırmak adına önemli bir eşikten geçiyor olabilirsiniz.

17 Şubat 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı uğraşlar ve sevdiklerinizle ilgili konularda daha tutkulu ve isteklisiniz. Pek çok alanda kararlılık göstererek ortaya çıkabilirsiniz.

17 Şubat 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu bakış açınızı mantıklı yaklaşımınız ile birleştirerek bir çok probleminizin üstesinden geldiniz.

17 Şubat 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerdeki konuları toparlamanız gerekiyor. İnsanlarla olan diyaloglarınızda bu kadar dik kafalı, dediğim dedik olmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize dışarıdan bakabilme özelliğinizi kaybettiğiniz. Kariyer hayatınızda çok başarılı olacaksınız. Toplum önündeki imajınızı kuvvetlendireceksiniz.

17 Şubat 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu hareket arzunuzla sorumluluklar çatışabilir. Sosyal faaliyetler, kişisel gelişim ve spor konularıyla meşgul olmak faydalı olur. Arkadaşlarınız tarafında aranıp sorulabilirsiniz.

17 Şubat 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim, arkadaşlıklarınızdan göreceğiniz iyiliklerin habercisi olacaktır. Özellikle kadınların desteğini alarak geleceğe ait projelerinize cesaretle adım atabilirsiniz. Diğer yandan dernek faaliyetlerinde aktif rol üstlenebilirsiniz. Eskiden arkadaşınız olan biriyle aranızda bir yakınlaşma yaşanabilir.

17 Şubat 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sezgilerinizin gittikçe güçleneceği bir gün yaşayacaksınız. Bu aile ilearasında kaldığınızda faydalanabileceğiniz bir özelliktir. Aile büyüklerinizin veya üstelerinizin üzerinizde baskı kurmaya çalıştığını veya size haksızlık yaptıklarını düşünebilirsiniz.

17 Şubat 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 54' 45" R
Ay
Koç
00° 48' 29"
Merkür
Koç
19° 23' 00"
Venüs
Boğa
06° 41' 52"
Mars
Koç
03° 17' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 22"
Satürn
Balık
16° 58' 17"
Uranüs
Boğa
22° 36' 46"
Neptün
Balık
29° 02' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 55' 01"
Lilith
Başak
23° 51' 03"
True Node
Koç
15° 24' 14"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>