Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız sorulardan geçilmiyor. Partnerinizle sürekli olarak ilişkinizi sorguluyorsunuz. Oysa beraberliğinizde bu kadar sorgu sual gerektirecek temel meseleler görünmüyor.

Elinize aldığınız şu andaki iş, sizin mesleki çapınızı ortaya çıkartacak. Bu yüzden bu işe gerekli önemi göstermeli, zamanından önce çıkartmayı becerebilmelisiniz.

Bugünlerde maddi durumunuz iyice bir düzene girmiş gibi görünüyor. Aile içinde denetimden çıkmış olan harcama furyasının nihayet önünü kesebildiniz. Yakında bir para haberiniz olacak.

Yakın çevrenizde hareketlerinden hoşlanmadığınız biri var. Bu kişi ile bugünlerde aranızda bir tartışma çıkabilir. Muhatap olmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı yeni kararlar alacaksınız. Artık zamanı geldi de geçti, diye düşünüyorsunuz. Kararlarınızdan olumsuz etkilenecek olan kişiler, sizin birilerine danışmadan hayati kararlar alamayacağınız inancındalar. Bunu biliyor olmanız da, sizi karar alma konusunda iyice gaza getirip ateşleyecek. Akşam, bu konuyu tartışacağınız bir arkadaş gurubu içinde olacaksınız.

18 Eylül 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 00:54 Ay-Satürn görünümü, parasal konularda harcama meylimizi yükseltirken, bizim şöyle birdurumumuza bakmamız lazım. Kazancımız yeterli mi, günü birlik mi yaşıyoruz yoksa üç beş kuruşumuz bir kenarımızda var mı? Bunlar üzerinde düşünmekte yarar var. Saat 07:39 Ay-Pluto görünümü, arkadaşlık bağınızın güçlü olduğu kişilerle bir araya gelmenin onların sorunlarına yardımcı olmanın işaretçisi. Maddi konular bugün yine etkili olmaya devam ediyor. Hazıra dağ dayanmaz misali, bizim de harcamalarımıza dikkat etmemiz gerekiyor. Saat 11:06 Venüs-Uranüs karşıtlığı,  mali konular üzerinde etkilidir. Bazen yanlış bir ilişki veyaortaklığı bize maddi-manevi anlamda zarar verebilir. Doğru ilişki tercihinde bulunmak lazım. Verdiğiniz kadar almalı, aldığınız kadar vermelisiniz. Bu tarihte dengesiz davranmayacağız. Yoksa kazanç elde edeyim derken kaybetme riskimiz var. Bütçemizi aşacak alışverişlerden kaçınalım. Çünkü bu bizi, mecburen başka yollara itekleyebilir. Saat 22:30 Ay-Venüs karşıtlığı, içtenlikle ve tüm arzumuzla kazançlı çıkmaktan yana olduğumuzu gösteriyor. Kendi payımıza düşeni önemsiyoruz. Ancak, ilişki veortaklıklarında gerekirse alttan almaya, uyum sağlamaya da gönüllüyüz. Bu çelişkili hal huzursuz edici olabilir. Ben derim ki, kimlerleyaptığınızı, el sıkıştığınızı bilin. Hem siz kazanın hem de diğerleri adil davranıyor mu ona da bakın. Bu dengeyi iyi kurmak lazım. Saat 23:11-19 Eylül saat 07:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Parasal konularda dikkatli ve tedbirli olmakta yarar var. Alışverişlerinizde ürünün kalitesine mutlaka bakınız. Mümkünse yeni bir şey almadan önce bir daha düşününüz. Her şey sizden yana olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

18 Eylül 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinizi duygusal anlamda kısıtlanmış hissediyor ve duygularınızı istediğiniz gibi sergileyemiyorsunuz. İsteklerinizde aşırıya kaçmadığınız müddetçe sorun çıkmayacaktır.. Güven duygunuzu dengeli kullanmalısınız. Yaşam kalitenizde önemli yükselişler olacak. Karşınızdaki kişinin düşünceleri önem kazanıyor.

18 Eylül 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Anlaşmalarınızda hata payı bırakmamaya özen gösterin. Size yanlış, zamanı geçmiş ya da gizli niyetler içeren bilgiler veren kişilere ya da ileride kötü görünmenizi sağlayacak şekilde yönlendirenlere dikkat ederek hareket etmelisiniz. Duyduklarınızı paylaşmanız da imajınıza zarar verebilir. Sizden yapabileceğinizden fazla şey yüklenmenizi isteyen kişilere izin vermeyin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapacaksanız, hoş fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ortaklaşa işlerde destek bulmanız da zor olmayacak.

18 Eylül 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sanki gerçekten yaşamışçasına canlı rüyalar görmüş olarak uyanabilirsiniz. Duygularınız yükseldiği için güne heyecanla başlayacaksınız. Güzel hayaller kurabilirsiniz ve sanatsal faaliyetlere yönelik konular ile ilgilenebilirsiniz. Hayal gücü gerektiren işler yapanlar için verimli bir gün. Hayallerin dağıtıcı etkisine kendinizi kaptırmayın ve dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayın.

18 Eylül 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel hayatınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilir, olumlu haberler alabilirsiniz. Teklif ve davetleri değerlendirmenizin faydalı olacağı bugün, yakın çevrenize zaman ayırabilir,hayatınızdaki görüşmelerinize başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

18 Eylül 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda her zamankinden çok farklı hareket etmek isteyebilirsiniz. Harcamalarınızı kafanıza göre yapabilirsiniz. Özel ilişkilerinizdeki olaylara tek yönlü bakış açınızı biraz daha esnetmeye çalışmalısınız.

18 Eylül 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi durumunuzun olumluya gideceği bir başlangıç noktasındasınız. Bu dönemde birikim yapabilir, yeni gelir kaynakları yaratabilirsiniz. Maddi ve manevi değer yaratma konusunda atılgan ve sabırsız olabilirsiniz.Teknolojiyi ve insan ilişkilerindeki canlılığınızı kullanmak durumunda olursanız başarıya giden yolda emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Finansal açıdan sıra dışı yatırım metotlarına yönelebilirsiniz. Bu konuda beklenmedik başlangıçlara hazır bir halde bulunuyorsunuz. Maneviyat konusunda korumacı bir tavır takınabilirsiniz.

18 Eylül 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

18 Eylül 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 22' 21" R
Ay
Aslan
28° 04' 10"
Merkür
Boğa
00° 01' 49"
Venüs
Boğa
20° 01' 01"
Mars
Koç
11° 34' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 35' 17"
Satürn
Balık
17° 47' 54"
Uranüs
Boğa
23° 14' 25"
Neptün
Balık
29° 19' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
21° 29' 36"
Lilith
Başak
25° 03' 02"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>