Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin ilk günlerindeki heyecanın bitmesi birbirinize karşı duyduğunuz sevginin bitmesi anlamına gelmez. İlişkinize renk katacak etkinlikler de bulunmanız gerekli o kadar. Ayrıca aranızdaki sorunları ulu orta tartışmaktan vazgeçmelisiniz. Beraber kalabileceğiniz özel bir gün, ya da uzun zamandır yapmadığınız ortak bir eğlence ikinizi tearar yakınlaştıracaktır. Unutmayınki sizin sıkılmanız karşınızdaki insanın da canını sıkaaktır.

Sakarlıklarınızyerinde günün konusu olabilir. Ayrıca işe yeni giren biri hakkında bu kadar çok yorum yapmanız da doğru değil. Kendiniziyerinen dışarı atmak istemeniz etranızdakiler tarafından gariip karşılanıyor. Ayrıcayaparkenarkadaşlarınızdan yardım istemekten çekinmeyin.

Her zaman bir köşede kötü gün parası bulundurmanız iyi bir alışkanlık. Bu alışkanlığın ne kadar yararlı olduğunu anlayacağınız bir gün yaşayacaksınız. Aniden paraya ihtiyacınız olacak ve sizin bu duruma hazırlıklı olmanız çevrenizdekilerin şaşırmasına neden olacak.

Ufak bir sağlık problemi yaşayabilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmalısınız. Aksi takdirde sağlığınız biraz daha bozulabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir mülk işiyle ilgili koşuşturmalarınız olabilir. İşin gittikçe belirginleşen para boyutu, çabalarınıza ivme katabilir. Sınırsız özgürlükten yanasınız. Ama bu konuda eleştirel bakılan çifte standart uygulamalarınız da var. Hayata bakışınızdaki iyimserlik etkileyici. Bu özelliğinize hayranlık ölçüsünde ilgi duyan insanlarla ortak planlar içine gireceksiniz.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 01:34 Ay-Satürn görünümü,hayatımızla ilgili kazanç ve gelişmelerin,yaptığımız kişilerle olan ilişkilerimizin üzerinde ciddiyetle durulmasını gerektiriyor. Çünkü kimin hangi amaçla, niyetle bize yöneldiğini bilmiyoruz. Bu nedenle tabii ki hesabımızı, durumumuzu bileceğiz. İş görüşmeleri, kredi alımları,kurma, yatırımda bulunma konularında da bize sunulan şartlara bakacağız. Saat 07:37  Ay-Pluto görünümü, idare etmek zorunda kaldığımız ilişkiler veya meseleler gücümüzü azaltabilir. Aslında amacımız yolumuzda ilerlemek ve kendimizi kanıtlamaktır. Fakat başkalarına uymak canımızı sıkabilir. Sesimizi de çıkaramayız. Ya sabır çekeriz. Saat 18:22-19 Mayıs saat 09:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte, duygusal ilişkilerinizin yapılandırılması ve ortak ilişkide bulunduğunuz kişi veya kişilerle alakalı her türlü meselenin dikkatle gözden geçirilmesi şarttır. Maddi konular yine gündem maddenizin ilk sıralarında yer alabilir. Günümüz hayırlı gelişmeleri işaret eden güzelliklerle dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Hevesinizin çabuk geçmesi, her işinizi yarım bırakmanıza sebep oluyor.Biraz sabırlı olmayı öğrenmek zorundasınız.. Uzun süredir görmediğiniz eski bir sevgili tekrar ortaya çıkabilir. Bugün şaşırtıcı durumlar söz konusu olacak.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizde sizi köşeye sıkıştırmaya çalışan ve size yardım etmek için bekleyen kişiler var. Kimin kim olduğunu ayırt etmek zorundasınız. Eskiden tanıdığınız bazı kişiler hayatınız üzerinde etkili olabilir. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size iyi geliyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabahın erken saatlerinde ve öğle sonrası süreçte stresli durumlar veya ilişkiler gündemde olabilir bazılarımız için. Kontrollü olmaya dikkat edelim. Beklenmedik değişiklikler söz konusu olabilir. İlişkilerimizde vebirliklerimizde anlayışlı olmaya ve tartışmalı ortamlardan uzak durmaya gayret gösterelim. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularda stresler yaşayabilirsiniz. Ortaklı konularda karar almanız gerekebilir. İş hayatında sizi zorlayacak koşullar gündeme gelebilir. Yaşadığınız krizlere çözüm getirmek durumunda kalabilirsiniz. Aldığınız kararlarda dikkatli olmanız gereken günlerdesiniz. Ön göremediğiniz konularda yardım almanızda fayda var.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Patronlarınız, büyükleriniz ve önemsediğiniz kişilerin takdir ve desteğini alabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde duygularınız değişecek.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemdegörüşmeleri, toplantılar ve geleceğe yönelik projelerinizi düzenleme gibi faaliyetlerinizle öne çıkarken, arkadaş çevrenizden destek görebilir, görüşmelerinizde pozitif fırsatlar elde edebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde kendinize vakit ayırmanız gereken, dinlenip, pozitif ortamlarda, iyimser insanlarla vakit geçirmenizin faydalı olacağı, kişisel gelişiminize ağırlık verip, yalnız kalabileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizdeki sizi zorlayan olaylara daha geniş bir perspektiften bakma ihtiyacınız yüksek olsa bile, bunu başarmak kolay olamayabilir. Anlık hareketlerden uzak durun.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel aktiviteleriniz Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle öğle saatlerine kadar düşük olabilir.Ay Akrep burcuna geçtikten sonra konuşmalar derine inebilir. Karşınızdakilerin kalplerindeki sıkıntıları açığa çıkarmak için onlarla uzun uzun sohbet edebilir, derin felsefi konulara dokunabilirsiniz.Genel olarak ise; Ay bugün saat 08:30‘da Akrep burcuna geçiş yapacak. Sezgilerinizin keskin, çevrenize karşı algınızın yüksek olduğu birkaç gün olacak. Duygusal krizleri veya hayatınızda stres kaynağı olan durumları başarıyla stratejik bir biçimde yönetmek elinizdedir. Ay Akrep burcunda; konular genellikle iç dünyanızı ilgilendiren, cinsellik, sırlar ve gizli saklı tutulan konularla ilgili esrarengiz ve bilinmeyenin araştırıldığı sohbetlere yönelebilirsiniz.Ay Akrep zamanlarında para paylaşımı, mali konular, kredi veya borç konuları öne çıkar. İç dünyanızın derinliklerine inme, bilinçaltı psikolojik konular, korkular ve tabularla uğraşmak mümkündür. Sırları veya saklanan bir şeyi açığa çıkarma, karşınızdakinden kuşku duymak olasıdır. Dolayısıyla güven hissetmek, güvende olmak önemli olur.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Süpriz gelişmeler olabilir. Birkaç işi birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Zaman zaman karamsarlığa kapılsanız da sizi üzen ve düşündüren olaylar iyi bir şekilde noktalanacak. Dostlarınızdan yardım göreceksiniz.

18 Mayıs 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 37' 42" R
Ay
Koç
26° 49' 10" R
Merkür
Koç
20° 42' 06"
Venüs
Boğa
08° 52' 43"
Mars
Koç
04° 38' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 27' 19"
Satürn
Balık
17° 06' 59"
Uranüs
Boğa
22° 42' 54"
Neptün
Balık
29° 05' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 50"
Lilith
Başak
24° 02' 49"
True Node
Koç
15° 24' 23"
Son Güncelleme : 06/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>