Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki bazı problemleri çözmek için bugün uygun bir gündesiniz. Kendinizi zihinsel olarak güçlü hissetmeniz bu konuda size yarar sağlayacaktır.

Bugünyerinizde gerek fiziksel gerekse zihinsel olarak çok yorulacaksınız ve günlük işlerinizi yarım bırakmak zorunda kalacaksınız. Yarım kalan işlerinizle yarın ilgilenme fırsatı bulacaksınız.

Alış verişe olan düşkünlüğünüz ve para konularında dikkatsiz adımlarınız yakında sizi maddi bir sıkıntıya sokacaktır. Harcamalarınıza biraz daha dikkat etmelisiniz.

Duygusal açıdan kendinizi güvende ve istikrarlı hissedeceksiniz. Bir konuda takdir görebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Bazı sıkıntılar hissetmeniz olası. Bu sıkıntılarınızı paylaşacak birilerini yakınlarınızda bulamayabilirsiniz. Gün içinde duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra yapmaktan pek hoşlanmadığınız angarya işlerle meşgul olabilirsiniz.

19 Ağustos 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 07:54 Ay-Mars görünümü, iyi niyetliliğimizin, güzelliklere olan tutkunluğumuzun yükselişini sağlıyor. Hırsla hareket ettiğimizi fark edebiliriz. Tanımak, dokunmak, keşfetmek isteyen ruhumuz her bulduğu güzelliğin tadını çıkarmaktan yana. Belki kolay kolay doymayacağız. Ancak şu var ki, aşkın kıymetini bizim kadar hiç kimsenin bilemeyeceğinin de farkındayız. Yeter ki doğru zamanda, en doğru haliyle yanımızda olsun. Saat 12:19 Ay-Satürn görünümü,hayatında bizimle aynı görüşte olmayan kişilerin üzerimizdeki baskısı bizi yorabilir. Aynı dilden konuşmadığımızı fark edebiliriz. Ancak bu düzenin içinde yer aldığımız için mecburen katlanmaya çalışıyoruz. Saat 14:22 Ay-Neptün kavuşum etkisinde huzursuzluk, olumsuzluk, eleştiri gibi sıkıntı verici olgulardan uzak durmaktan yanayız. Çevremizdeki insanlara yardımcı olacağız ve düşüncelerimizi yazıya, söze dökebileceğiz. Saat 18:18 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişki meselelerinde bugünün değil, yarınların önemini vurguluyor. Duygularımız kadar aklımız da önemli. Saat 21:33 Ay-Pluto görünümü gayet olumlu, güçlü ve ilerisi adına verilecek başarılı kararları işaret ediyor. Duygular tabii ki ön planda ancak siz kendinizden eminsiniz. Yolunuzu, amacınızı biliyorsunuz. Keyifli, başarılı, huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

19 Ağustos 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel ilişkilerinizi ve yakınlarınızı eleştirmek için bir çok neden ortaya çıkacaktır. . Beklentilerinizin kısa sürede gerçekleşmesi için, sabırlı bir yapı sergiliyor, duygusal ve kişisel değerlerinize sahip çıkmayı seviyorsunuz..Bugün fikir alış verişi içinde olacağınız kişilerin sıra dışı düşüncelerinden etkileneceksiniz.

19 Ağustos 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerlemenizi durdurmamalı, işlerinize karışan kişilere izin vermemeli ve ilerlerken birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle birlikte hareket etmelisiniz. Aşk hayatınız ön planda ve uzun vadeli yaşamsal planlarınıza etki edebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabaha karşı saatlerden itibaren veya sabah saatlerinde kısmen gergin etkiler ön planda olabilir. Stresli durumlarla karşılaşabiliriz. Huzursuz veya engellenmiş hissedebiliriz. Riskli yerlerden veya güvenmediğimiz kişilerden uzak durmakta, ufak tefek kazalara karşı tedbirli olmakta fayda vardır. Artan yük ve sorumluluklar ya da saldırgan tepkiler veren kişiler sıkıntı verebilir. Öğle saatleri civarında, unutkanlıklar, kararsızlıklar, konsantrasyon bozuklukları, hayalperest yaklaşımlar veya yanıltıcı kişiler ön planda. Akşam saatlerine doğru, dahabitirici olabilir veya sağlam ilişkiler kurabiliriz, ama gece saatlerinde yine ilişkiler zorlanıyor, kelimeleri dikkatli seçmek gerekiyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

19 Ağustos 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular ön plana çıkabilir. Yeni başlangıçlar yapmak için harekete geçebilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için hedefler koyabilirsiniz. Bugün hayal ettiğiniz konular sizi zorlayabilir. Değişiklik getirmeniz gereken konularda sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Olayları net görmeye başlamak sizin karşınızdakiyle tartışmanıza neden olabilir.

19 Ağustos 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız keyifli haberler neşelenmenize neden olacak. Bekar Balıklar hırs yapıp sakın biten mbir ilişkinize dair planlar yapmayın, üzülen siz olursunuz. İş hayatınızda sıkıntı yaşadığınız insanlarla tekrar mücadele içine girebilirsiniz. Yüksek özgüveniniz hata yapmanıza neden olabilir. Duygularınız kıpır kıpır bu aralar. Daha sakin kalmanızda fayda var.

19 Ağustos 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca öğretmenleriniz, doktorlarınız ve eş, ortak, yakın dostlarla iletişim konularında erteleme, problem ve mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edecek, rahatlayacak ve değer verdiğiniz insanlarla güçlü paylaşımlarda bulunabileceksiniz. İetişiminizde daha konsantre ve karşınızdaki insanlara verdiğiniz değeri gösterecek şekilde yaklaşmanız faydalı olacaktır.

19 Ağustos 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzak çevrenizden alacağınız haberlerle, zamanınızın çoğunu yapmak istediklerinize ayıracaksınız. Güçlü ve etkili aile dostlarınızdan hayatınıza dair güçlü destekler görebilirsiniz.

19 Ağustos 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Rüyalarınız daha anlamlı ve sembolik olabilir. Ruhani bir yapıya geçebilir ve mistik konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Sakarlık ve dalgınlık durumunuzda artış gözlenebilir.Sanatçıysanız eserleriniz ortaya çıkabilecek kıvama erişebilir. Yardımlaşma, merhamet, şefkat ve dayanışma ruhuna sahip işler ortaya koyabilirsiniz. Cinsel potansiyeliniz yükselebilir. Alkole karşı hassasiyetiniz artabilir. Dolayısıyla alkollü içeceklere karşı temkinli yaklaşmalısınız. Ay sizin burcunuzda ilerlerken sanatsal ve sezgisel yanınız yükselecektir. Balık Burç burç yorumları günlük burç yorumları

19 Ağustos 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

19 Ağustos 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 07" R
Ay
Başak
29° 58' 51"
Merkür
Boğa
03° 31' 56"
Venüs
Boğa
23° 19' 52"
Mars
Koç
13° 37' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 26"
Satürn
Balık
17° 58' 51"
Uranüs
Boğa
23° 23' 47"
Neptün
Balık
29° 23' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 46"
Lilith
Başak
25° 20' 58"
True Node
Koç
14° 55' 49"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>