Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bazı gerginlikler yaşıyorsunuz ve sevgilinizin bazı hareketlerinden hoşnut değilsiniz. Sevgilinizle inatlaşmamalı ve mantıklı hareket etmelisiniz.

Zihinsel olarak bugün kendinizi çok yorgun hissedeceksiniz ve bu durum işlerinize olumsuz yansıyacak. Amirinizden bu yüzden azar işitebilirsiniz.

Parasal konularda yeni kararlar almak için uygun bir günde değilsiniz. Mantık hataları yapabilirsiniz ve para keybedebilirsiniz.

Genel olarak gerilimler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenize karşı oldukça hassas olacaksınız ve duygusal tepkiler vereceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatı hiç umursamıyorsunuz ve sadece yaşamakta olduğunuz günleri düşünüyorsunuz. Etraftakilerin sizin hakkınızdaki düşünceleri sizi hiç mi hiç ilgilendirmiyor. Bu rahat yaşam tarzınız yüzünden bir takım olumsuz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gerçeklerle yüzleşmeyi öğrenmelisiniz artık.

19 Eylül 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 06:10 Ay-Aslan burcu seyriyle Cuma  günümüz başlıyor. Hem hırslı çalışmanızı hem de inandığınız yolda ilerlemenizi sağlayan bu enerji,hayatınızla ilgili konularda yaşanabilecek gerginliğin, sağlığınızla ilgili mevzulardaki keyifsizliğin işareti olduğu gibi, çevrenizdeki insanların baskın tavırları ve her şeyde ben deme eğilimleri nedeniyle zorlanabilirsiniz. Ay-Aslan günlerinde genel olarak ya biz ya başkalarının egosu yüksek olabilir. O nedenle birilerine galip gelmek, alkış beklemek, aferin almak zor olabilir. Saat 13:40 Ay-Mars görünümü,hayatınızın günlük temposu içinde baskın tavırlı insanlarla çatışmanın işaretçisi olabilir. Böyle durumda olan Balıkların, sakin bir şekilde hareket etmelerinden yanayım. Bu görünüm, başarılı işler çıkarmak adına dökülen terin, mücadelenin göstergesidir. Birileri anlar veya anlamaz. Siz kendinizden eminseniz, kim ne söylüyor umursamayın. Yeter ki, gerçekten azimle çalışın ve farkınız olsun. Bu enerji, aşk hayatınız ve parasal konularda, ayrıca sağlığınızla ilgili işlerin halledilmesi yönünde de önem taşıyor. Biraz zorluklar söz konusu olabilir. Bunları ancak güven duygunuzla aşabilirsiniz. Sözcükler bugün  ve daima AŞK dolu olsun. Aşk başımızın tacı olsun….Kalben sevgilerimle,

19 Eylül 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkiler konusunda girişken ve yetenekli olduğunuz halde, sinirlerinizi bozacak konu buluyorsunuz. Partnerinizle yaşadığınız yoğun duygular yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz.. Kazançlar konusunda şartlarınızı yeniden belirlemek istiyorsunuz. Titiz ve detaycı tavrınızla çevrenizi sıksanız bile, bugün Ay'ın bulunduğu konum, size olumlu destek verecek.

19 Eylül 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli girişimleriniz konusunda bazı endişelere sahip olabilirsiniz. Ancak, genelde endişeli bir mizacınız olduğunu hatırlamanız, biraz olsun rahatlamanızı ve attığınız ya da atacağınız adımların sağlamasını daha rahat bir kafayla yapmanızı sağlayacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Evimizi, ailemizi, sahip olduğumuz şeyleri ve mal varlıklarımızı ilgilendiren başlıklar ön planda. Tüm gürültülü patırtının içinde kendinizi eğlenceye veya ödüle kaptırmamalı, ayağınızı yere sağlam basıp karşı taraf için değil kendiniz için iyi bir şey yaptığınızdan emin olmalısınız. İyi yönlerini görmeye çalışırken en kötü tarafları gözden kaçırabileceğimiz gün.

19 Eylül 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatı ve üretkenlik konuları bütün gün sizi meşgul edebilir. Bitirilmesi gereken işleriniz yüzünden yoğunluk yaşayabilirsiniz. Öte yandan çalışma ortamınızda olumlu ve neşeli bir atmosfer gözüküyor. Sandığınızdan daha keyifli birgünü geçirebilirsiniz. İş çevreniz genişleyebilir. Terfi etmeniz mümkün gözüküyor.

19 Eylül 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İÇİNİZDEKİ alışveriş canavarı bugün size fazla masraf açabilir. Sadece ihtiyacınız olan şeyleri alın yoksa pişmanlıklar yaşayabilirsiniz.

19 Eylül 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

19 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 40' 45" R
Ay
Yengeç
23° 42' 36" R
Merkür
Koç
26° 43' 54"
Venüs
Boğa
16° 34' 55"
Mars
Koç
09° 26' 31"
Jüpiter
Boğa
26° 55' 45"
Satürn
Balık
17° 35' 56"
Uranüs
Boğa
23° 04' 42"
Neptün
Balık
29° 15' 42"
Plüton
Kova
02° 04' 47"
Chiron
Koç
21° 20' 56"
Lilith
Başak
24° 44' 28"
True Node
Koç
14° 57' 20"
Son Güncelleme : 13/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>