Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yalnızca kendinizi değil, partnerinizi ve sizinle ilişkili insanları da etkilemekten kaçınmalısınız. Beraberliğinizi daha sakin biri olarak sürdürebilmeniz halinde, sevgilinizin değerleriyle daha yakından tanışacaksınız..

Karizmatik havanız,ilişkilerinizde inisiyatif kullanma kolaylığı sağlıyor. Gelecek adına umutlu görünüyorsunuz. Mesleki bilginizi arttırma niyetiniz iyi bir kariyer elde etmenizi sağlayabilir.

Ek işlerinize ayırdığınız zamanı ve emeğiortamınızda gizleme güçlüğü çekiyorsunuz.Ek para kaynakları arıyorsunuz. Bu açılım, kaçınılmaz olarak işyerinizle ilişkinizi riske sokabiliyor.

Bu günlerde dikkatinizi toplamaya değil, dikkatinizi dağıtmaya yönelmelisiniz. Tek bir konuya odaklamış durumdasınız. Bundan kurtulmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde kutlamayı düşündüğünüz bir sevinciniz var. Bu sevincinizi bazı dostların da sizinle paylaşmak istemesi, bazı eleme niyetlerini ortaya çıkartabilir. Biraz iyimserlikle bazı atılımlarınızda başarılar elde edeceksiniz. Bugün telaşlı bir hazırlık içinde görünüyorsunuz. Bu hazırlığın içinde sevinçli beklentiler söz konusu. Hayatınızda bazı değişiklikler yapmaya çok hazır görünüyorsunuz.

19 Haziran 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 04:07 Ay-Satürn kavuşumu, ciddiyet verir. Bizden yaşça büyük kişilerin daha anlayışlı davranmasını bekleriz. Saat 04:14 Ay-Neptün görünümünde, hayatın gerçekleri her ne kadar üzerimizde etkin olsa da, hayallerimizde yarattığımız bir dünya var. Bunlara kavuşmak arzusu var. Ancak şartlara, zamana göre hareket etmek zorunda olduğumuzun farkındayız. Saat 11:15 Ay-Jüpiter görünümü, ciddi ve oldukça planlı bir şekilde hareket etmemizi sağlıyor. Özellikle ilişki veortaklıklarında bir hayli titiz düşünebiliriz. İlerisi adına garanti bekleriz. Duygularımız mesafelidir. Sözler değil, icraat bizim için kıymetlidir. Saat 13:05 Ay-Kuzey düğüm görünümü, sizlerin artık geçmişten ziyade gözlerinizi geleceğe çevirmenizi sağlıyor. Dün dünde kaldı diyerek, yarınlarınızı çizmenizde yardımcı oluyor. Mutlu keyifli Pazar günü geçirmemiz dileğimle,  

19 Haziran 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal konumunuzda yükselme olabilir. Bu anlamda katılacağınız aktivitelerde yeni kişilerle karşılaşacak, duygusal açıdan etkilenebileceğiniz anlar yaşayacaksınız. Bazılarınız dostlarınızla ortak projeler gerçekleştirirken bu çalışmalardan müthiş bir keyif alacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin size olan sevgileri ve ilgileri hoşunuza gidecektir.

19 Haziran 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu, değişiklikleri kabul etmeli veya değişiklik yapılması gerekiyorsa, yeniliğe yer açmak için eskilerden kurtulmalısınız. Size destek olan kişiler olacağı için bu alanda veya süreçte çok fazla endişelenmeniz de gerekmeyecektir. GÜN GENELİ: Akşam saatlerinden itibaren diyalog kumrak zorlaşabilir. Kafa karışıklıkları, depresif ruh hali, hayal kırıklıkları ya da endişeler yavaş yavaş gündeme gelmeye başlıyor. Hafta başında yazdığımız etkilerin etkinleşeceği iki günün içindeyiz. Ruhen iyi hissetmek için bize keyif veren aktivitelere ve enerjimizi alan değil, enerji veren kişilere yakın durmamızda fayda var. Gerçekçi düşünmekte zorlanabiliriz. Paranoyak düşüncelerden veya tam tersi gerçek olamayacak kadar iyi görünen şeylerden uzak duralım bu hafta sonu. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Haziran 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hareketli, yerinde durmadığınız günlerdesiniz. Ancak dikkatiniz kolayca dağılabilir. Daha iyi bir plan yapmalısınız.

19 Haziran 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konular üzerine eğildiğinizde dürtülerinizi işe karıştırmamaya dikkat edin. Mantığınızı devreye sokmalı ve takip edeceğiniz yoğun bir program hazırlamalısınız.

19 Haziran 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca öğretmenleriniz, doktorlarınız ve eş, ortak, yakın dostlarla iletişim konularında erteleme, problem ve mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edecek, rahatlayacak ve değer verdiğiniz insanlarla güçlü paylaşımlarda bulunabileceksiniz. İetişiminizde daha konsantre ve karşınızdaki insanlara verdiğiniz değeri gösterecek şekilde yaklaşmanız faydalı olacaktır.

19 Haziran 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizle ilgili konularda amaçlarınızı sorgulayacaksınız. Sağlığınıza dikkat edin. Bir aile büyüğünüzün ya da partnerinizin ailesinin hayatında birtakım sıkıntılar oluşabilir.

19 Haziran 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki vizyonunuzla ilgili başarılı gelişmelere açık bir gün daha sizi bekliyor.Ancak deneyimli ve olgun birisi ile tatsız bir diyaloğa girebileceğiniz ihtimalini de aklınızın bir köşesinde bulundurmalısınız. Geliştirdiğiniz işle ilgili bir engelleme gündeme gelebilir. Bu sürecin kısa olacağını bilip yolunuza ve coşkulu tutumlarınıza devam etmelisiniz.

19 Haziran 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak. Seviyor ve seviliyorsanız aranızdaki bütün sorunları halledebilirsiniz.

19 Haziran 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 03' 54" R
Ay
Terazi
13° 29' 46"
Merkür
Boğa
05° 06' 08"
Venüs
Boğa
24° 43' 54"
Mars
Koç
14° 29' 26"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 32"
Satürn
Balık
18° 03' 18"
Uranüs
Boğa
23° 27' 45"
Neptün
Balık
29° 25' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 10"
Lilith
Başak
25° 28' 32"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>