Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İş ve sosyal ilişkilerinizi daha fazla ilerletmek için çevrenizdeki insanları severek ve ustaca kullanıyorsunuz ama onların çıkarlarını da kolluyorsunuz. Bu yüzdenortamınızda sizi rahatsız edecek durumların oluştuğu bir gün geçireceksiniz.

Bugün işiniz ya da kariyerinizle ilgili bir harcama yapabilirsiniz. Bu yüzden maddi kaynağa ihtiyaç duyacaksınız. Bu maddi kaynağı her zaman olduğu gibi ailenizden temin edeceksiniz.

Biraz öfkeli ve sabırsız tavırlarınız sizi ve arkadaşlık ilişkilerinizi yıpratıyor. Biraz daha sakin ve uyumlu olmaya ihtiyacınız var.

İkili ilişkilerde gözden kaçırdığınız özel bir durum var. Dikkatle gözlemlerseniz sizi özellikle izleyen ve belli konularda sınayan birinin varlığını fark edeceksiniz..

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel sorunlarınız hatta rahatsızlığınız yüzünden işinizden kısa bir süre için uzaklaşabilirsiniz. Size tatil gibi gelecek bu günlerde kendinize ve ailenize yönelik çalışmalar içerisinde bulunabilirsiniz. Yakınlarınızın yoğun ilgisine ve desteğine ihtiyacınız var. Onları durumunuzdan haberdar etmelisiniz. Kendinizi iç hesaplaşmalarından da uzak tutmalısınız. Aşk Yaşamı :Sevdiğiniz insanın maddi ve manevi yönden size ihtiyacı olduğu bir dönemdesiniz. Onu sorunları ile baş başa bırakmak yerine, yardımcı olmaya çalışarak ona yaklaşabilirsiniz.

19 Mayıs 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 19 Mayıs saat 04:49-12 Haziran saat 01:33 tarihleri arasında etkili, Merkür geri hareket süresince, hayatımız, yerleşim yerimiz, güvence olguları bir hayli önemli. Yerleşim yerimizle ilgili değişimlerin, otomatik olarak mesleki durumumuzla da ilgisi var. Bu bir tayin olabilir, başka bir şehre yerleşim olabilir veya ofis açmak şeklinde de gerçekleşir. Evimizden çalışmak, internet üzerinde alış-satış yapmak veya internetle kurulacak bağlantılar yoluyla çevre edinmek şeklinde de olma ihtimali var. Biz bütün bu durumların iyice netleşmesi için sabırlı olmalıyız. Çalışma hayatınızla ilgili her türlü işin gözden geçirilmesi bu dönemde önemlidir. İnternet üzerinden çalışanlar veya çalışmayı düşünenler için, müşteri araştırması yapılabilir. Bazı kişilerle bağlantılarda bulunabilir ve ileri bir tarihe kadar işin bitirilmesi yönünde konuşulabilir. Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için aceleyle kararlar verilmemelidir. Özellikle bir başka yere taşınmak, kiralamak, satın almak düşünüyorsanız bu konuda bir araştırma yapmakta yarar vardır. İlişki konularında da önem taşıyan Merkür geri hareket süresince karşınıza çıkacak kişiyi çok iyi tanımanızda yarar var. Evli olanlar birbirinize karşı çok daha dikkatli konuşmak, iletişimi önemsemek faydalıdır.  Ayrılmaya karar verenler, bir daha düşünmenizde yarar görüyorum. 19 Mayıs  Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.

19 Mayıs 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi savunma ihtiyacı içindesiniz. Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı güzel bir konuşma yapacaksınız. Verici ve paylaşımcı yönlerinizi olumlu bir şekilde yansıtabiliyorsunuz. Kendinizi anlatma çabaları içindesiniz. İlginç bir gün

19 Mayıs 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilişim, satış, pazarlama, medya, halkla ilişkiler, reklam konularında yeni başlangıçlar yapabileceğiniz veya yakın çevrenizde değişimlere açık iki haftalık sürece giriyorsunuz. Ancak, Merkür gerilemesi bazı aksiliklere neden olabileceği için dikkatli ve detaycı ilerlemeniz gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün bir yeni ay gerçekleşiyor. Aslında, yarın meydana gelecek olan Merkür gerilemesi, bugün meydana gelecek olan yeni ayın yenileyici ve canlandırıcı etkisini biraz hafifletebilir, ama yeni ay, Boğa burcunda gerçekleşeceği için küçük mutluluklar da bize yetecektir nasılsa. Pazar günü yazımda yeni ay'ın etkilerini daha detaylı ele almıştım. İletişim problemlerinin, yanlış mesajlaşma ve ileti trafiğinin, sistemlerde çöküşlerin ve yanlış anlaşılmaların artacağı günlerdeyiz. Detayları atlamayalım derim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki konuları yeniden değerlendirmek isteyebilirsiniz. İletişimden kaynaklı problemler çözmek zamanınızı alabilir. Yaşanan tekrarlardan bunalabilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışmalısınız. Üstlerinizle olan iletişime daha fazla özen göstermelisiniz.

19 Mayıs 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kaos... Sabit fikirli olup her şeyi irdeleyerek hayatın tadınızı kaçırıyorsunuz. İnsanlara meydan okumak yerine söz dinlemelisiniz.

19 Mayıs 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemdegörüşmeleri, toplantılar ve geleceğe yönelik projelerinizi düzenleme gibi faaliyetlerinizle öne çıkarken, arkadaş çevrenizden destek görebilir, görüşmelerinizde pozitif fırsatlar elde edebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde kendinize vakit ayırmanız gereken, dinlenip, pozitif ortamlarda, iyimser insanlarla vakit geçirmenizin faydalı olacağı, kişisel gelişiminize ağırlık verip, yalnız kalabileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

19 Mayıs 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizle olan iletişiminizde yanlış anlaşılmalara açık bir süreç içerisinde olacaksınız. Ev, alım satım veya kiralama işleriniz varsa bunları Merkür gerilerken yapmamaya özen gösterin.

19 Mayıs 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugün eşiniz, aileniz, yakın çevrenizde kimlerle temas halindeyseniz bu kişilerle ortak hareket etmeye özen göstermeniz için teşvik etmekte sizleri. Ne durumda olursanız olun çıkarlarınız söz konusu ise dışarıdaki insanlarla iyi geçinmeye çalışmanız gayet faydalıdır. Benzersiz ve orijinal yollar bulmak para konusunda ortaklaşa düşünmek istikrarsızlıklarla başa çıkabilmeniz açısından önemlidir. Amaçlarınızı gerçekleştirmede sabırsız davranmadan, sosyal ilişkilerinizi güçlü tutmaya çalışınız. Çünkü insanlarla temasınız ne denli güçlü olursa dışarıdan destek bulmanız o denli kolay olur. İnatçı ve bağımsız düşünmek sizi maddi konularda hırslandırabilir, fakat bunun kendinizi tedirgin etmekten başka bir işe yaraması mümkün değildir.

19 Mayıs 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde tüm aksilikler üstüste geldi. Bunun hep böyle olacağını düşünmeyin. Yine güneş doğacak. Zamanınızı en iyi şekilde değerlendiriyorsunuz. Bu sistemli ve disiplinli çalışmanız size her kapıyı açıyor. Yılmaz inatçı bir kişiliğiniz var.

19 Mayıs 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 01' 30" R
Ay
Terazi
12° 59' 57"
Merkür
Boğa
05° 02' 38"
Venüs
Boğa
24° 40' 50"
Mars
Koç
14° 27' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 57"
Satürn
Balık
18° 03' 08"
Uranüs
Boğa
23° 27' 36"
Neptün
Balık
29° 25' 11"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 41' 02"
Lilith
Başak
25° 28' 15"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>