Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İş ve sosyal ilişkilerinizi daha fazla ilerletmek için çevrenizdeki insanları severek ve ustaca kullanıyorsunuz ama onların çıkarlarını da kolluyorsunuz. Bu yüzdenortamınızda sizi rahatsız edecek durumların oluştuğu bir gün geçireceksiniz.

Bugün işiniz ya da kariyerinizle ilgili bir harcama yapabilirsiniz. Bu yüzden maddi kaynağa ihtiyaç duyacaksınız. Bu maddi kaynağı her zaman olduğu gibi ailenizden temin edeceksiniz.

Biraz öfkeli ve sabırsız tavırlarınız sizi ve arkadaşlık ilişkilerinizi yıpratıyor. Biraz daha sakin ve uyumlu olmaya ihtiyacınız var.

İkili ilişkilerde gözden kaçırdığınız özel bir durum var. Dikkatle gözlemlerseniz sizi özellikle izleyen ve belli konularda sınayan birinin varlığını fark edeceksiniz..

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eski tanıdıklarla bir araya gelmeniz veya iletişime geçmeniz durumunda yeni fırsatlar veya olanaklarla karşılaşabilirsiniz. Fikirlerinizi diğerleriyle paylaşmanız, size katkısı olabilecek kişilerle ilişki vebirlikleri içerisine girmenizi sağlayabilir.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Perşembe  günümüz saat 09:29  Ay-Akrep burcu seyriyle başlıyor. Hayatınızı, hedeflerinizi ve inandığınız, bağlandığınız her şeyi gözden geçirebilirsiniz. Bu gözden geçirmede üzerinde durduğunuz en önemli nokta. Tatminkar bir hayat sürüp sürmediğinizdir. Eğer bu ilişkinizle alakalı ise, sevdiğiniz kişiye ne kadar bağlı olup olmadığınızı düşünürsünüz. Ona olan zaafınızı, onun yanlışlarına rağmen hayatınızdaki önemini kabul edersiniz. Bu hoşunuza gitmez ama, gerçektir. Karmaşık çözümlenemez ve kimsenin pek anlamayacağı bu ilişkiyi kimseyle konuşamazsınız. Çünkü akıl veren çok olacaktır. Oysaki siz zaten her şeyin farkındasınızdır. Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, özgürlüğü uğruna binlerce canın verildiği, inanç ve şerefin ışığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu olsun.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün rakip tanımıyorsunuz. Yakın ilişkilerinizi olumlu etkiliyor ve istediğiniz her türlü desteği size veriyor. Bugün içinizdeki enerjinizi yapıcı kullanacaksınız. Kişisel ilişkilerinizde yeterli enerjiye sahip oluşunuz ve partnerinize verdiğiniz değer birlikteliğinize olumlu yansımalar getiriyor.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eskiden tanıdığınız kişilerle bir araya gelmeniz veya iletişim kurmanız durumunda yeni fırsatlar veya olanaklar yüzünü gösterebilir. Fikirlerinizi diğerleriyle paylaşabilir ve size katkısı olabilecek kişilerle ilişki vebirlikleri içerisine girebilirsiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konuları sonuca bağlanmakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Fikirlerinizi dile getirmeden önce iki kere düşünmenizde fayda var. İşlerinizde seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Bu nedenle sorumluluklarınız artabilir.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi çok mutsuz hissediyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey rahat olmak aksi halde sinirlerinize zarar verebilirsiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca öğretmenleriniz, doktorlarınız ve eş, ortak, yakın dostlarla iletişim konularında erteleme, problem ve mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edecek, rahatlayacak ve değer verdiğiniz insanlarla güçlü paylaşımlarda bulunabileceksiniz. İetişiminizde daha konsantre ve karşınızdaki insanlara verdiğiniz değeri gösterecek şekilde yaklaşmanız faydalı olacaktır.

19 Mayıs 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gezmek ve dolaşmak sizi en fazla rahatlatacak alanlar. Dış ortamlarda vakit geçireceksiniz. Yakın çevrenizle anlaşmazlık yaşadığınız konuları geride bırakmak isteyeceksiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sakin ve rahat bir gün geçireceksiniz. Dikkatinizi kendinize yöneltebilir, farklı istekler içinde bulunabilirsiniz. İsteklerinizi ve bugüne kadar yaptıklarınızı düşünüp geleceğe yönelik farklı beklentiler içine girmeniz de mümkün. Ancak, dikkatinizi dışarıya yöneltmenizde yarar var.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi çok rahat hissetmeniz yeme, içme eğiliminizi arttırır. İştahınızın kamçılanması istemediğiniz fazla kilolara sebep olabilir. Sosyal davetler, sabahlara kadar süren eğlencelerde sıkça yaşanan olaylardandır. Asla yorulmazsınız. Geniş boyutlu olumlu ve büyük bir zihinsel enerjiye sahip olursunuz.

19 Mayıs 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 50' 36" R
Ay
Boğa
00° 04' 56" R
Merkür
Koç
20° 52' 48"
Venüs
Boğa
09° 09' 08"
Mars
Koç
04° 49' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 27"
Satürn
Balık
17° 08' 04"
Uranüs
Boğa
22° 43' 40"
Neptün
Balık
29° 06' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 34"
Lilith
Başak
24° 04' 18"
True Node
Koç
15° 24' 05"
Son Güncelleme : 07/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>