Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İş ve sosyal ilişkilerinizi daha fazla ilerletmek için çevrenizdeki insanları severek ve ustaca kullanıyorsunuz ama onların çıkarlarını da kolluyorsunuz. Bu yüzdenortamınızda sizi rahatsız edecek durumların oluştuğu bir gün geçireceksiniz.

Bugün işiniz ya da kariyerinizle ilgili bir harcama yapabilirsiniz. Bu yüzden maddi kaynağa ihtiyaç duyacaksınız. Bu maddi kaynağı her zaman olduğu gibi ailenizden temin edeceksiniz.

Biraz öfkeli ve sabırsız tavırlarınız sizi ve arkadaşlık ilişkilerinizi yıpratıyor. Biraz daha sakin ve uyumlu olmaya ihtiyacınız var.

İkili ilişkilerde gözden kaçırdığınız özel bir durum var. Dikkatle gözlemlerseniz sizi özellikle izleyen ve belli konularda sınayan birinin varlığını fark edeceksiniz..

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay burcunuzda ilerlerken günün en çok parlayan ve göze batan burçlarından biri olabilirsiniz. İçinizdeki mutluluk ve iyimserlik sizi alışverişe sürükleyebilir, kendinizi şımartmak isteyebilirsiniz. İpin ucunu kaçırmadığınızdan emin olun.

19 Mayıs 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 09:15 Satürn-Uranüs görünümü, maddi açıdan doyumlu birfırsatının karşımıza çıkmasında etkilidir. İşimizde yükseliriz ve konum olarak güçleniriz. İş sorunlarımız varsa bunları geride bırakacak çözümler hayatımızda belirebilir. Bu görünüm içten içe gelişir ve sizi mutlaka bu konularda destekleyici olur. Saat 12:37 Ay-Merkür olumlu görünümü, evrensel sevgi olgusunun sahibi sizler için her zaman ılımlılık, empati ve çevreyle iyi ilişkiler kıymetli olmuştur. Merkür-Boğa burcunda ilerlediği için, konuşmalarınızda sağlamlık, huzur ve kazançlı çıkmak isteği öne çıkar. Ancak bunu sadece kendiniz için olduğu kadar, başkaları için de niyet edersiniz. Saat 17:12 Venüs-Jüpiter görünümü, parasal kaynaklarımızı doğru, düzgün ve uzun vadeli şekilde düzenlemenin önemini işaret ediyor. Elimize geçeni har vurup harman savurmayalım. Kazanç sağlayıcı girişimlerin göstergesi olan bu görünüm, paramızı en doğru şekilde değerlendirmede yardımcıdır. Yaşadığımız tecrübeleri unutmayalım. Uzun vadeli yatırım ilerisi adına yararlı olacaktır. Saat 19:37 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, sağlıklı yaşamanın önemini vurguluyor. Ufak tefek şikayetlerimizi asla ihmal etmemeliyiz. Tedavimizi geciktirmemeliyiz. Bedenimize özen göstermeliyiz. Şu andaki mevcut sıkıntılarımızı çözüme kavuşturmak için paraya ihtiyaç duyabiliriz. İş hayatımızla ilgili konularda girişimde bulunurken, sadece bugünü değil, yarınlarımızı göz önüne alarak karar vermeliyiz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dilerimle kutlarım.

19 Mayıs 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki sorunlara karşı mantıklı ve sağduyulu davranmaya özen göstereceğin bir gün. Davetsiz bir misafirin olabilir.

19 Mayıs 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gereksiz bazı harcamaların sıkıntı yaratabileceği bir gün. Ödeme dengeleriniz ile ilgili önemli planlar yapılmalı.

19 Mayıs 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda organizasyonlar yapmanız mümkün. Kişisel hassasiyetlerinizden ve hayallerinizden peşinden gitmek isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda başarı için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Bu sizi duygusal açıdan yorabilir. İşlerinizde güçlü kişilerden yardım alabilirsiniz.

19 Mayıs 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size destek veren biriyle bir araya gelip konuşma fırsatı elde edeceksiniz. İşlerinizi ihmal etmeniz sıkıntılarınızı atlatmanızdan kaynaklanıyor. Patronlarınız bundan memnun değil. Bu arada içinizdeki öfkeyi dışa vurabilir ve verdiğiniz emekleri yok edebilirsiniz. Biraz daha sabırlı olmalısınız. Kendiliğinden hal yoluna girecek konular var merak etmeyin.

19 Mayıs 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda kendinizi huzurlu ve şanslı hissedebilirsiniz. Paranızı çevrenizle ve sevdiğiniz insanlarla birlikte harcamaktan çekinmeyeceksiniz.

19 Mayıs 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda kendinizi huzurlu ve şanslı hissedebilirsiniz. Paranızı çevrenizle ve sevdiğiniz insanlarla birlikte harcamaktan çekinmeyeceksiniz.

19 Mayıs 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Rüyalarınız daha anlamlı ve sembolik olabilir. Ruhani bir yapıya geçebilir ve mistik konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Sakarlık ve dalgınlık durumunuzda artış gözlenebilir. Sanatçıysanız eserleriniz ortaya çıkabilecek kıvama erişebilir. Estetik operasyon olmak ve fiziksel olarak majör değişimler yaratmak için pek de uygun zamanlar değildir. Maddi kaynaklarınızla ilgili beklenmedik ve ani gelişmelerden ötürü mesleki yatırım ve kalıcılık sağlayabileceğiniz 10 günlük bir etkiyle karşı karşıyasınız.

19 Mayıs 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde tüm aksilikler üstüste geldi. Bunun hep böyle olacağını düşünmeyin. Yine güneş doğacak. Zamanınızı en iyi şekilde değerlendiriyorsunuz. Bu sistemli ve disiplinli çalışmanız size her kapıyı açıyor. Yılmaz inatçı bir kişiliğiniz var.

19 Mayıs 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 07" R
Ay
Oğlak
05° 08' 57"
Merkür
Koç
16° 24' 49"
Venüs
Koç
29° 09' 07"
Mars
Balık
28° 34' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 28"
Satürn
Balık
16° 26' 32"
Uranüs
Boğa
22° 15' 42"
Neptün
Balık
28° 51' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 26"
Lilith
Başak
23° 10' 17"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>