Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda hiç arzu etmediğiniz gelişmeler olmakta. Bu gelişmeler sizi çok mutsuz ediyor ama elinizden de bir şey gelmiyor. Sabırlı olmaya çalışın.

İş konularında karar vermekte zorlanacağınız bir gündesiniz ve düşüncelerinizi toplamakta zorlanıyorsunuz. İş yerinizde gereksiz bazı gerginlikler olabilir ve küçük konular büyütülebilir.

Maddi konularda aldığınız doğru kararların meyvelerini toplayabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün harcamalarınızda artış olabilir.

Bugün kendinizi yoracağınız yada strese gireceğiniz faaliyetlerden uzak durmalısınız. Sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinde hazırlık içinde olunan gelişmelerle ilgili birtakım ertelenmeler yaşanabilir. Fakat plan değişiklikleri gerekmeyecek. Son derece önemli bir konuda, bu günlerde karar aşamasındasınız. İnançlı bir tutum sergilemenizde yarar var. Gelecek yakın günlerde bir hasta ziyaretiniz olabilir. Bu ziyaret için birkaç gün ayırmak zorunda kalacaksınız.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 05:56 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, finansal konularda geleceğe dönük kararların işaretçisidir. İhtiyaçlarımızı belirleriz ve bunları nasıl satın alabileceğimizi gözden geçiririz. Sağlıklı yaşamı önemseriz. Kontrollerimizi ihmal etmemeliyiz. Çevremizle bağımız güçlenir. Karşımıza fırsatlar çıkabilir. Fikirlerimizi, bilgimizi başkalarına ifade ederiz. İşlerimizi bugün olumlu şekilde hallederiz. Saat 12:50 Ay-Neptün olumlu görünümü, hayal dünyanızı renklendirici ve sezgilerinizi güçlendiricidir. Şifalandırıcıdır. Ayrıca bir yandan ciddi düşünmenizi diğer yandan hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek çaba sarf etmenizi sağlar. Saat 13:10 Ay-Jüpiter görünümü, ciddi ve oldukça planlı bir şekilde hareket etmemizi sağlıyor. Özellikle ilişki veortaklıklarında bir hayli titiz düşünebiliriz. İlerisi adına garanti bekleriz. Duygularımız mesafelidir. Sözler değil, icraat bizim için kıymetlidir. Saat 23:23 Ay-Pluto kavuşumu etkisi altında, sevgilimizin duygu ve ihtiyaçlarımıza karşı daha hassas olması gerektiğini işaret eder. Güvende olmak için sevdiğimiz kişinin bize olan yaklaşımı son derece önemli. Bu enerji, her durumu ciddiyetle ele almamızı sağlıyor. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Mutlu haftalar dileğimle,

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortak çalışmalara ve sosyal aktivitelere açık olduğunuz bir günde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortak işlere imzanızı atabilirsiniz, birlikte hareket etmekten keyif alacağınız bir gün olabilir.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yöneticileriniz ya da otorite figürlerinizle ilgili geri dönüşü mümkün olmayan tartışmalara girmeyin. Geleceğe yönelik planlarınızı yapın.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Sosyal konulara daha fazla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizde öngörmekte zorlandığınız konular olabilir. Yeniden harekete geçmek için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Planlarınızda aksamalar yaşanabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle birlikte gelecek planları yapabilirsiniz.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yıldızların yardımını fark edeceksiniz. Hayatınıza bolluk ve şans gelecek. Ancak geçmişinizden kaynaklanan alacak verecek işlerinizde sıkıntı yaşayabilirsiniz.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal hayatınızdaki olaylara fazla önem verebilirsiniz. Para işlerinizde düşüncelerinizi mantıklı ifade etmeye çalışın. Sıkılganlıklarınızı kontrol etmelisiniz.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı önceden planladığınız gibi sürdüreceksiniz. İstekleriniz doğrultusunda yeni gelişmeler meydana geliyor. Hızlı ve kararlı bir tempoda çalışacak, beklentilerinizle karşılaşacaksınız. Olumlu olun.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan rahat bir döneme gireceksiniz. Önceden yapmış olduğunuz harcamalarınız yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda. Birbirinize daha çok zaman ayırın

15 Mayıs 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 06' 37" R
Ay
Oğlak
07° 04' 48"
Merkür
Koç
16° 27' 10"
Venüs
Koç
29° 19' 54"
Mars
Balık
28° 40' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 30"
Satürn
Balık
16° 27' 19"
Uranüs
Boğa
22° 16' 12"
Neptün
Balık
28° 52' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 56"
Lilith
Başak
23° 11' 15"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>