Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz kişinin kimi tavırları sizi çok sıkabilir. Ama mükemmel ilişkiyi aramak yanlış. Hele sizin gibi bir İkizlerle. Çünkü siz de partnerinize karşı bazı sorumluluklarınızı aksatıyorsunuz

Şu sıralararkadaşlarınız arasındaki ilişkileri olumlu ya da olumsuz yönde etkilemek elinizde. İnsanları yakınlaştırmak, ya da aralarında sürtüşme olan çalışanların arasına mesafe koymak için iyi bir dönem.

Bugünlerde fazlasıyla tutumlu davranıyorsunuz. Yapılması gereken bazı masrafları yapmamanın, ertelemenin bütçenize bir faydası yok.

Bugün uyku düzeninize dikkat edin. Göz sağlığınızla ilgili kimi sorunlar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bazı duygusal alışverişlerde biraz daha planlı, programlı görünmeye ihtiyacınız var. Yakın çevrenizdeki, özel koşullara bağlı hassasiyetleri önemsemeniz gerekiyor. Gece dost toplantıları sizi çok cezp ediyor. Bildik, güvenli davranışlar tekdüzelik gibi gelmiyor. Oysa değişik düşünceler, yeni davranışların insanısınız.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, gün boyu Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Duygularımız inişli çıkışlı olabilir. Bazen özgür olmanın, farklı bir şeyler yapmanın ne kadar güzel olacağını düşünürüz. Kimi zaman, mecbur olduğumuz insanlar veya sorumluluklar nedeniyle aynı hayatı sürdürmenin zorluklarını hissederiz. Saat 21:08 Ay-Venüs olumlu görünümü, sizi olduğunuz gibi kabul etmelerini istersiniz. Söylediğiniz bir söze ters karşılık vermeleri, muhalefet etmelerinden hoşlanmazsınız. Çekici sevimli sıra dışı yanlarınızla bir bütünsünüzdür. Ruhunuz özgür olmak ister ve dilediğiniz gibi davranmaktan yanasınız. Özgürce yol alabileceğimiz, olumlu gelişmelerle karşılaşacağımız bir gün geçirmemiz dileğimle,

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir gerçekleştirmek istediğin radikal değişimleri hayata geçirip çevrendeki herkesi şaşırtabilirsin.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş çevrenizin hayatınızda önemli tıkanıklıkları giderdiklerine şahit olabileceksiniz. Çalışma ortamınızda ya da çalışanlarınız ile ilgili yaşanan gerilime karşı daha sabırlı olun.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başarılı olmak için mücadele gösterebilirsiniz. Bazı işlerinizde fazla hırs yapabilirsiniz. İlişkilerinizde keyfinizi kaçıran durumlar gündeme gelebilir. İşlerinizde sıkışıklıklar meydana gelebilir. Mücadele ettiğiniz konularda yakınlarınızdaki insanlardan destek alabilirsiniz. Gelecek yönünde yaptığınız planlarınızı başkalarıyla paylaşabilirsiniz.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı açıklamakta geç kalmayın. Zaman su gibi gidiyor. Aşk konusu biraz da fedakarlık gerekiyor. Geçmiş sizlere her zaman anılarınızı tazeletmek için bir neden.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile büyüklerinizle zaman geçirebilir, sizden yaşça büyük kişilerin desteğini alabilir ve finansal durumunuz ve kariyerinizle ilgili olumlu bir fırsat elde edebilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçeceği bugünün akşamında etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerinizde özgüvenli, kararlı yaklaşımlarınızda ne istediğinizi bilerek hareket edecek, şartları kendi lehinize döndürebilecek, devam eden ilişkilerinizde uyumu ve mutluluğu hissedebileceksiniz.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle iletişiminiz yüksek akacak. Geri planda dursanız bile oldukça hareketli bir gün sizi bekliyor. Konuşulanları ve olayları daha net ve gerçekçi bir şekilde ele almaya çalışın.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerji çalışmaları yapmakla, aküpunktür, alternatif tıp yöntemleri uygulamakla etkin sonuçlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınız sıra dışı fikirlerinize destek vermeye çalışacaklardır. Öncelikli olarak zihinsel çalışmalar ve astroloji seansları için çok uygun bir gündesiniz. Yalnız başınıza kalmak istediğiniz, ancak bu durumda bile zihin egzersizlerini bırakmayacağınız bir gündesiniz. Hayatınızdaki krizleri fırsata çevirebilirsiniz. Mirasla ilgili özel şansa sahipsiniz. Miras hukuku ile bağlantılı sözleşmelere imza atabilirsiniz.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

17 Mayıs 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 10' 16" R
Ay
Oğlak
07° 54' 34"
Merkür
Koç
16° 28' 12"
Venüs
Koç
29° 24' 31"
Mars
Balık
28° 43' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 22"
Satürn
Balık
16° 27' 39"
Uranüs
Boğa
22° 16' 25"
Neptün
Balık
28° 52' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 09"
Lilith
Başak
23° 11' 40"
True Node
Koç
15° 24' 01"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>