Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ilişkiniz ile ilgili farklı insanların etkisinde altında kalacaksınız ve bu yüzden sevgilinizle kavga edeceksiniz. İlişkinizle ilgili kararları başkaların etkisi altında kalmadan kendiniz vermelisiniz ve sevgilinize güvenmelisiniz.

İşyerinizdeki düzenli çalışmalarınızla insanlara güven veriyorsunuz ve yakın zamanda amiriniz tarafından olumlu sözler duyacaksınız.

Bugün bir takım gelişmeler olacak ve paraya ihtiyaç duyacaksınız. Bu parayı temin etmek için ailenize başvurabilirsiniz. Arkadaşlarınıza bu konuda güvenmeyin.

Sağlınızla ilgili ufak bir problem bugün randevularınızdan birine geç kalmanıza sebep olabilir. Hazırlıklı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal yaşamınızda başarılısınız. Birtakım engellenmelere karşı yapmayı düşündüğünüz yöntem değişiklikleri, kalıcı ilişki problemleri yaratacak. Bir program çerçevesinde çalışmayı seviyorsunuz. Akraba ilişkileriniz bugünlerde bazı müdahaleler gerektiriyor. Son zamanlardaki bazı gelişmelerin etkisindesiniz. Bir araya gelmemeye çalıştığınız insanlar var.

14 Mayıs 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 05:14-08:37 arası Ay-Boşluk etkisinde, arzular öylesine yoğundur ki, özgür olmalısın, sen özelsin diyen iç sesiniz sürekli sizi besler. Sevilmek ve ilgi görmek istersiniz. Sizi üzen insanlara ders vermeyi arzularsınız. Saat 08:37 Ay-Oğlak burcu geçişi, gün boyunca etkilidir. Çevrenize yaklaşım tarzınız ciddiyet ve mesafe içerecektir. Ancak gücünüz yerinde olacaktır. Gayet aklınız başınızda düşünebilirsiniz. İşlerinizi gayet disiplinli bir şekilde yapabilirsiniz. Yanlış bir karar vermemek için dikkatli olursunuz. Etrafımızdaki kişilerin güvenilir ve olgun yaklaşımlarından hoşlanırsınız. Biraz üzerimizde baskı söz konusu olabilir. Aman, en güzeli olsun, aman bir eksik kalmasın diye titizlenebiliriz. Kıymetli Annelerimizin 365 günü kutlu olsun. Gönülden sevgilerimle,

14 Mayıs 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hem yaşam alanında, hem de sosyal çevrende temizlik günü. Kullanmadığın eşyalardan kurtulmak isteyebilirsin.

14 Mayıs 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Motivasyonunuzu yükseltecek konularla karşılaşmanız bazı kararlar almanızı sağlayabilir. Gündelik yaşamınızı ve sağlığınızı düzenleyebilecek önemli destekler alabilirsiniz.

14 Mayıs 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün özellikle öğle sonrasında daha akıcı imkanlar. Güzel olan şeylere, keyiflere zaman ayırabilirsiniz.

14 Mayıs 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ayın hareketleri sizleri bir hayli etkiliyor. Yönetici gezegeniniz Neptün sizde stres yaratmaya devam edebilir. Minik aksilikler olduğunda kendinize negatif enerji yüklememelisiniz.

14 Mayıs 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Plan, düzen ve organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Hedefler koyabilir ve bu hedeflere yönelik adımlar atabilirsiniz. Yaptıklarınızla, başardıklarınızla fark edilebilirsiniz.

14 Mayıs 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınız her yönden sizi geliştiriyor ve onlardan birçok konuda faydalanıyorsunuz. Bugün, özellikle önemli duygusal işlerinizde istediğiniz destekler karşınıza gelecek.

14 Mayıs 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş ortamında daha çok takdir görmek daha çok gözde olmak isteyebilirsiniz. Dahil olduğunuz dernek ve kulüplerde akılcı projeler üstlenebilir, başarıyla yönetebilirsiniz. Ancak yaklaşan transit Ay/Plüton kavuşum etkisi nedeniyle birlikte çalıştığınız arkadaşlarınız ve kişilere karşı duygusal baskı kurmamaya, esnek olmaya özen göstermelisiniz. Mesleki kazanımlarınızı tahsil etmeniz için uygun fırsatlara sahip olabilirsiniz. Toplumsal konular ve ihtiyacı olan arkadaşlarınızın yardımına akılcı önerilerle gideceğiniz bir gün yaşanabilir.

14 Mayıs 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu beraberinde tembellik de getirecek. Yataktan kalkmak istemeyeceksiniz. Fakat unutmayın çalışmadan hiçbirşeyi halledemezsiniz. Sevdiğiniz de bu duruma çok üzülecek ve en büyük destek ondan gelecek.

14 Mayıs 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 16' 20" R
Ay
Oğlak
09° 17' 36"
Merkür
Koç
16° 29' 58"
Venüs
Koç
29° 32' 13"
Mars
Balık
28° 48' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 50"
Satürn
Balık
16° 28' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 46"
Neptün
Balık
28° 52' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 30"
Lilith
Başak
23° 12' 22"
True Node
Koç
15° 23' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>