Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda yaşadığınız güzel gelişmeler sizin için çok önemli bir moral kaynağı oluyor. Bugün sevgilinizden alacağınız güzel bir hediye sizi çok mutlu edecek.

İş ortamınızda oluşacak yoğunluk özel yaşamınızı ihmal etmenize yol açabilir. Genel olarakarkadaşlarınızla ilişkilerinizde belli bir mesafeyi korumaya çalışmalı ve temkinli olmalısınız.

Maddi konularda içinde bulunduğunuz sıkıntıdan kurtulmanın yolarını arıyorsunuz. Bugün alacağınız bazı kararlar bu sıkıntılardan kurtulmanızı da sağlayabilir.

Bugün kararlarınıza duygusal davranmamalı ve gerekirse yeni girişimler için bir kaç gün daha beklemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar uzun bir yolculuğunuz olabilir. Bu yolculuktan yepyeni umutlarla döneceksiniz. Akşama içinizi ısıtan konuklarınız olabilir. Tamamen umudunuzu kestiğiniz bir konuda yüzünüz gülecek. Aile ilişkilerinizdeki değişik görüşleriniz, sonuç getirdiği ölçülerde sempatiyle karşılanmıyor. Bu ilişkilerde kendinizi daha iyi ifade edebilme yollarını aramalısınız.

19 Nisan 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün başlamasıyla beraber Ay Terazi burcundaki seyrine devam ediyor. Saat 14:12 olduğunda dolunay Terazi burcunda gerçekleşiyor. Harcamalarınızda dikkatli olmalısınız. Kredi kartınızla internetten alışveriş yaparken bilmediğiniz yerlerden satın almayın. Ani bir borçla yüzleşebilirsiniz. Sağlığınızı riske atacak işlerden de uzak durmalısınız. Ay dolunayın devamında 15:40'ta Akrep burcuna geçerek hareketini sürdürüyor. Bugünün kalanında eğitim hayatınız, yurt dışı işleriniz gündeme gelebilir. Seyahatlerinizde bazı gecikmeler yaşanabilir. Ayrıntılı dolunay yazısına erişmek için tıklayabilirsiniz.

19 Nisan 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yetenek ve ilgi alanlarına zaman ayırıyorsun!Bugün saat 13:50'de hava burcunda Dolunay başlayacak. Güne oldukça olumlu duygularla başlayacaksın. Davranışlarına dâhi yansıyan bu durum en çokta yakınlarının hoşuna gidecek. Gün içerisinde kurumunun düzenlediği eğitim ve toplantılara katılabilirsin. Kendinden emin tavırlarınla dikkat çekeceksin. Özellikle çalışma ortamında dile getireceğin fikirler, birçok projenin önünü açacak. Evliliğinde sorunları olan bir Balık burcuysan, eşin ve ortak arkadaşlarınızla birlikte keyifli bir akşam geçirebilirsin. Duygularını ve düşüncelerini rahatça paylaşabileceğin kişilerle bir arada olmak seni daha da özgüvenli hale getirecek. Akşam saatlerini yeteneklerine, ilgilerine ayırabilir, yarım bıraktığın çalışmana yeniden başlayabilirsin.

19 Nisan 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün beklediğiniz bir haberle ilgili olumlu bir dönüş alabilirsiniz. Özel yaşamınızla ilgili yaşadığınız sorunları çözebilir ve ilişkinizi olumlu bir yönde değiştirebilirsiniz.

19 Nisan 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi krize sokan olaylarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Yanlış anlaşılmalardan kaynaklı tartışmalar meydana gelebilir. Fikir almak için başkalarıyla paylaşım içinde olabilirsiniz. Öğleden sonra ilginiz farklı konulara dağılabilir. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışmalar meydana gelebilir.

19 Nisan 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınız ile karar vermeye meyilli bir gün olabilir. Özellikleyerinde oluşabilecek sizinle alakalı olmayan konuları bile üstünüze alınma meyiliniz olabilir.

19 Nisan 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kariyer hayatınızdaki emeklerinizin, kendinize koyduğunuz sınırların karşılığını almak üzeresiniz. Belki de alıyorsunuz. Balık burçları maddi anlamda çok pozitif bir döneme geçiş yaptılar. Duygusal boşluklar hissetmeniz, aklınızın karışması gayet normal. Bir süre daha pozitif hissedeceksiniz merak etmeyin. Kısa tatilleriniz size çok iyi gelecek.

19 Nisan 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde tepkisel tutumlarla karşılaşabilirsiniz. Kriz yönetimi önem kazanıyor. Akşam saatlerinde önemli konularda karar alıp hedefleri değiştiriyorsunuz. Gelişmeleri doğru değerlendirmek için kendinize vakit ayırın.

19 Nisan 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Terazi burcunda meydana Dolunay elinizde olmayan koşulları tetikleyecek. Arka planda kulis ortamında doğan ilişkilerin olgunlaşmasını gözlemleyecek, kolektife açıldığını konularda kendinizi güzel ve heyecanlı şekilde ifade edeceksiniz. Duygusal olarak daha aceleci, bir an önce sonuca gitmeye çalışan bir ruh halinde olacaksınız. Sakin olun.

19 Nisan 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz.

19 Nisan 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 14' 25" R
Ay
Boğa
06° 05' 08" R
Merkür
Koç
21° 12' 59"
Venüs
Boğa
09° 39' 25"
Mars
Koç
05° 07' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 36' 14"
Satürn
Balık
17° 10' 02"
Uranüs
Boğa
22° 45' 05"
Neptün
Balık
29° 06' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 54"
Lilith
Başak
24° 07' 02"
True Node
Koç
15° 23' 21"
Son Güncelleme : 07/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>