Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Burcunuzdaki Ay, kendinizi aşka çok yakın hissedebileceğinizi belirtirken, duygusal yaşamınızda olumlu beklentiler içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden ilgi görmeniz sizi mutlu edebilir.

Bugün kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Yazılı ve sözlü anlaşmalardan kazançlı çıkmanız mümkün. İş yerinizde yenilik yapma isteğiniz artarken, yeni fikirlerinizi uygulayabilirsiniz. Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gün. Tek başınıza yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar, bugün verimli olabilir. Bedensel ve ruhsal sağlığınıza özen göstermelisiniz.

Bugün maddi konular gündeminizde önemli yer tutabilir. Yengeç in konumu , enerjinizi bu konuya kanalize ederek yatırım yapma isteğinizi arttırıyor. Birçok yolculuk yapabilirsiniz. Yeni adımlar atıyorsunuz, ama bugün öğleden sonra saatlerinde isteklerinizi elde etmeniz pek kolay olmayabilir. Akşam parasal konular ön plana gelebilir.

Parasal konularda daha önlemci olmanızda fayda var. Kimi zaman gereksiz harcamalar son derece can sıkıcı olabilir; özellikle öğle saatlerinde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişim niyetleri taşıdığınız alanlarda iyimser baktığınız bazı paylaşımların, beklediğiniz verimi sağlamaması sizi üzecek. Bununla ilgili olası tartışmalarda göstereceğiniz uzlaşmacı tavır, önem verdiğiniz birtakım ilişkileri zedelenmekten koruyabilir. Kendinizi bağlanmış hissettiğiniz bir ilişkide çarpıcı yanılgılar içindesiniz.

19 Şubat 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün çoğunluğunda Ay hareketini Aslan burcunda devam ettirecek. Çalışma ortamınız, sağlığınız ön planda olabilir. Sabah erken saatlerde Ay ve Jüpiter güzel bir açıda bulunacak. Sizlere işinizde şans getirecektir. İşinizde sizi gülümsetecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. 02:03'te Güneş Balık burcuna geçiş yapıyor. Sizin için doğum günlerinizi kutlama vakti geliyor. En güçlü, en mutlu dönemlerinizden biri başlıyor. 21 Mart'a kadar hayatınızda hangi konuda desteğe ihtiyacınız varsa Güneş hep arkanızda olacak. Ay 16:50-17:46 aralığında boşlukta hareketine devam edecek. Bu zaman zarfında sağlığınızı riske atacak işlerden kaçınmalısınız. İş toplantılarınız varsa karar almadan sonuçsuz çıkabilirsiniz. 17:46'da Ay Başak burcuna geçiyor. Saat 18:53'te Başak burcunda 0 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayla beraber partnerinize karşı gergin olabilirsiniz. Nedensiz başlayan bir tartışma yok yere büyüyebilir. Ortaklıkla yürüttüğünüz bir işiniz varsa ortağınızla da aynı fikirde anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

19 Şubat 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Samimi konuşmalar gerçekleştiriyorsun!Güneş, bugün burcunuza geçiyor. Doğum günün kutlu olsun. Aynı zamanda karşıt burcunda da bir Dolunay gerçekleşiyor. Karşıt burcunda gerçekleşen Dolunay, bugün radikal çıkışlar yapmana neden olabilir. Üstlerinle konuşmaların, taleplerin her ne kadar uçuk bulunsa da seni dinlemeye hazır oldukları bir gün olabilir. Merak etme bazı şeylerden geri kalıyorum hissi bugün itibari ile literatüründen silinebilir. Aksine her yere nasıl yetiştiğini görmene neden olacak samimi konuşmaları sevdiklerinle yapabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişiyle birlikte ilişkinize heyecan katacak aktivitelere yönelmek isteyebilirsiniz. Gün sonunda yaşayacağın sürpriz seni kabuğundan çıkmaya zorlayıp, keyfini yerine getirecek.

19 Şubat 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi biraz depresif ya da biraz çaresiz hissedebilirsiniz. Olaylara daha pozitif yaklaşmanız ve biraz empati kurmanız size iyi gelecektir.

19 Şubat 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamında yeni planlamalar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni düşünceler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı daha temkinli olmanızda fayda var. Yaratıcılığınızıhayatınıza taşıyabilirsiniz. Akşam saatlerinde masraflarınıza dikkat etmelisiniz. Çocuklarla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

19 Şubat 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinizde arkadaşlarınızın üzerinden bir rant sağlamamaya özen göstermelisiniz. Bu yönünüzü baskılayın.

19 Şubat 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel hayatınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilir, olumlu haberler alabilirsiniz. Teklif ve davetleri değerlendirmenizin faydalı olacağı bugün, yakın çevrenize zaman ayırabilir,hayatınızdaki görüşmelerinize başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

19 Şubat 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizle bir arada olma arzunuz yüksek. Beklentilerin karşılandığı bir gündesiniz. Akşamüstü gelen haberler huzur kaçırabilir, dengeyi korumak önemli.

19 Şubat 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcundaki Dolunay'a şahitlik ediyorsunuz. Sezgiler, mistik algılar, yaratıcılık ve ilhama çok açıksınız. Masumca ele aldığınız hayalleriniz, partnerinizin acımasız gerçekçi tavrıyla bir anda yıkılabilir. Sakın bundan endişe etmeyin. Gerçekleri göz ardı etmeden hayallerinizin peşinden koşmak en doğrusu olacaktır. Renk armonisi içinde yaşamınızı tekrar gözden geçirin.

19 Şubat 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizdeki arkadaşlarınız veya akrabalarınız ile bağlantılı gelişmeler, endişe duymanıza yol açabilirler. Onlarla olan ilişkinizde de bazı beklenmedik olaylarla karşılaşabilir ve siz de bu durumdan doğrudan etkilenir hale gelebilirsiniz.

19 Şubat 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 04' 03" R
Ay
Koç
03° 08' 49"
Merkür
Koç
19° 29' 40"
Venüs
Boğa
06° 53' 40"
Mars
Koç
03° 24' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 37"
Satürn
Balık
16° 59' 05"
Uranüs
Boğa
22° 37' 19"
Neptün
Balık
29° 02' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 32"
Lilith
Başak
23° 52' 06"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 05/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>