Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman zaman sıkılmaktan korkuyorsunuz. Bu korkunuzda da haksız sayılmazsınız. Çünkü size neredeyse göz açtırmak istemiyor. Neyse ki bugün olumlu bir gününde. Bugün ondaki olumlu enerji size de enerji veriyor. Bugün aranızda derin bir sohbet yaşanabilir.

İş arkadaşlarınızdan biriyle yapacağınız bir konuşma sizi heyecanlandırabilir. Onu, aktardıklarında abartı olabileceğini hesaba katarak dinlemelisiniz. Onun hayalperestliğinin farkındasınız ama yine de etkilenmekten kurtulamıyorsunuz.

Beklediğiniz bir paranın gelmemesi bütün planlarınızı bozdu. Önümüzdeki günler biraz zor geçebilir. Biriktirdiğiniz küçük bir parayı hiç istemediğiniz halde harcamak zorunda kalabilirsiniz.

Küçük gelişmeleri hayatınızın fırsatı diye değerlendirmekten kaçmalısınız. Abartılı davranmak sonradan hayal kırıklığına neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Nedeni belli olmayan bir mutluluk içindesiniz. Bugün mutlu uyanacaksınız ve gün boyu mutluluğunuz devam edecek. Sabah saatlerinde kalabalık bir grupla buluşabilirsiniz. Akşam saatlerinde bir kutlama olabilir. Bu kutlama direkt sizinle ilgili değil ama siz yeterince tadını çıkaracaksınız. Bir yakınınız uzun zamandır satın almak istediği büyük bir şeyin haberini verebilir.

20 Ekim 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 04:41 itibariyle etkili Ay-Akrep geçişinde genel olarak durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Eğer bir probleminiz varsa bir dostunuzla, sevdiğinizle dertleşmek iyi gelebilir. Saat 08:41 Ay-Jüpiter kavuşum etkisinde her konuyu derinlemesine araştırarak bilgi sahibi olursunuz. Yurtdışı-eğitim-bilgilenme-yükselme ve haklarınızı elde etmede başarılı bir gün geçirirsiniz. Maddi-manevi açıdan sizi güçlü kılacak kazançlı işlere yönelirsiniz. Saat 14:23 Ay-Merkür kavuşumu etkisinde, kararlarınızı bir daha gözden geçirirsiniz. Hem duygusal anlamda güçlü olmanız hem de hedefinize ulaşmanız için sabır gerektiğini bilirsiniz. Gün boyunca işlerinizde kolaylık, gönlünüzde mutluluk daim olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

20 Ekim 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kimsenin gönlünü kırmadan insanlara yardımcı olacağın bir gün. Yaşam alanında düzenlemeler gündeminde.

20 Ekim 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığın engellerin dikkatini ve hedefini dağıtmalarına izin vermemelisin.

20 Ekim 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek hayallerinize yeni bakış açısı katabilirsiniz. Uğraştığınız işlerinize yön vermek gelişiminiz için daha iyi olabilir. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar organize edebilirsiniz. Ruhsal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Düşüncelerinizi çevrenizdeki kişilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda krizler yaşayabilirsiniz.

20 Ekim 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı istekler duyabilir, alışkanlıklarınızın dışına çıkabilirsiniz. Yüksek potansiyelli enerjinizi olumlu yönde kullanabilir, yeni atılımlarda bulunabilirsiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşeceksiniz.

20 Ekim 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelen yeni ayla birlikte vergi, miras, ortak yatırım, alım satım işlerinde yeni girişimler ve başlangıçlar gündeminize gelebilir. Maddi veya manevi ortak herhangi bir paylaşım söz konusu olduğunda sürpriz adım ve gelişmelere hazırlıklı olmalısınız.

20 Ekim 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Derin, araştırmacı ve paylaşımcı tavırlarınızı herkese rahatlıkla göstereceksiniz. Parasal değişimleri kafanıza çok takmamaya gayret etmelisiniz.

20 Ekim 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Seyahat etmek, akademik konularla ilgilenmek, web sitesi açmak, medyayla ilişkileri düzenlemek, devlet kurumlarıyla yürütülen işleri geliştirmek için çok ideal bir gün. Kişisel gelişim kamplarına katılabilir, ruhsal yolculuğunuzda yeni bir ufka yönelebilirsiniz.

20 Ekim 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

20 Ekim 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 28' 32" R
Ay
Boğa
09° 38' 13" R
Merkür
Koç
21° 25' 14"
Venüs
Boğa
09° 57' 22"
Mars
Koç
05° 19' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 39' 40"
Satürn
Balık
17° 11' 13"
Uranüs
Boğa
22° 45' 56"
Neptün
Balık
29° 07' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 42"
Lilith
Başak
24° 08' 39"
True Node
Koç
15° 22' 47"
Son Güncelleme : 07/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>