Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son zamanlarda sıklaşan tartışmaların lüzumsuz olduğunu düşünüyorsunuz. Onu anlamak için belki biraz daha çaba harcamanız, biraz daha birlikte olmanız gerekiyor.

Telefonla bir görüşme randevusu alacaksınız. Bu görüşmeyi fazla coşkuyla karşılamayacaksınız. Çünküyaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz. Ama yine de değerlendireceksiniz.

Ciddi bir para sıkıntısı çekmiyorsunuz. Ödemeleriniz biraz sizi bunaltıyor. Akraba bağları içinde bir para meseleniz var. İlgili görünmüyorsunuz, ama içinde olmanızda fayda var.

Uzun bir zamandır bir aile büyüğünü ihmal ediyorsunuz. O bunu sorun etmiyormuş gibi görünüyor. Ama ilginizi arttırırsanız onu ne kadar çok sevindirdiğinizi göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü sıradan bir gün gibi görmemelisiniz. Sıradan bir gün gibi görünüyorsa da bazı sürpriz tersliklerle büyük bir koşuşturma içine gireceksiniz. Bu koşuşturma size bilmediğiniz yeni eksik yanlarınızı gösterecek. Bir arkadaş ilişkinizde çöpçatanlık yapıyorsunuz. Bu sizi çocuk gibi mutlu ediyor. Hobileriniz var. Ama pek zaman ayıramamaktan şikayetçisiniz.

20 Eylül 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Ay-Aslan burcu seyri yine güne damgasını vuruyor. Sanatsal çalışmalarımızda ışığımız oluyor. Aşk hayatımızla ilgili konularda mutlu olmak adına nelerin eksik veya tamam olduğunu anlamamızda rehberlik ediyor. Sağlığımızla ilgili konuları gözden geçirmemizi sağlıyor. Fiziki anlamda güzelleşmek, ruhsal yönden güçlenmek adına neler yapmamız gerekiyor bunları ele almamızda yardımcı oluyor. İş sorunlarımızı çözebilmemiz adına güçlü bir enerji sunuyor. Saat 10:29 Ay-Jüpiter kavuşumu, bazı olumsuz durumlara rağmen, kendimize güvenmenin, inanmanın ne kadar önemli olacağını hatırlatıyor. Bizi ışıklandırıyor ve yüreğimizi ısıtıyor. Saat 12:56 Ay-Uranüs olumlu görünümü, parasal konularda yapılacak görüşmelerde fazla iyi niyetin daha sonra sizi üzebileceğinin bilinciyle hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor. Eğeryeriniz size aitse, ihtiyaçlarınız için para ayırmayı ihmal etmeyin. Eğer bir işte çalışıyorsanız hakkınız olanı mutlaka isteyin. Şu an çalıştığınız yerden memnun değilseniz, yeni birbulmadan harekete geçmeyin. Saat 21:46 Ay-Satürn mücadeleci görünümü, birilerini memnun etmeye çalışmak yerine önce kendimize özen göstermemiz gerektiğini hatırlatıyor. Çünkü bizim kendimize gösterdiğimiz özen, başkalarının da bize karşı dikkatli davranmasını sağlayabilir. Cumartesi günümüzün  keyifli paylaşım ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

20 Eylül 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarınızı sezgilerinize borçlusunuz. Çevrenizle olumlu paslaşma içinde, sonuçlara güvenle ilerliyorsunuz. Bugün çevrenizle paylaşacak öyle çok şeyiniz var ki. Dostlarınız her an sizi yanlarında görmek istiyorlar. Sağlığınız konunda, kendinizi keyifsiz hissettiğiniz anda, daha fazla hareket ederek, bünyenizi zorluyorsunuz.

20 Eylül 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kararsız kaldığınız ya da endişelendiğiniz konular varsa, bu girişimlerinizin ya da adımlarınızın nedenlerini hatırlamalısınız. Eğer güvendiğiniz bir şeyler olmasaydı başlamazdınız. Öyle değil mi? Tüm burçlar için gün geneli: Olumsuz gibi görünen ya da olumsuz giden olaylar moralinizi bozmasın. Yapılması gereken şey farklı yöntemlerle ilerlemek ya da farklı şeyler deneyip farklı konularda başarı sağlayarak diğerlerine boş vermek olabilir. Sırık atlama elemelerini kazanamamanız, en iyi görüntü yönetmeni seçilemeyeceğiniz anlamına gelmez. Öyle değil mi?

20 Eylül 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

20 Eylül 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her konuda fikir alışverişi yapmak, size yepyeni ufuklar açabilir. Kafanızda yeni birplanı, yeni bir hayata bakış açısı oluşabilir.

20 Eylül 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz.

20 Eylül 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 27' 55" R
Ay
Yengeç
20° 52' 41" R
Merkür
Koç
26° 29' 06"
Venüs
Boğa
16° 18' 33"
Mars
Koç
09° 16' 21"
Jüpiter
Boğa
26° 52' 37"
Satürn
Balık
17° 34' 58"
Uranüs
Boğa
23° 03' 55"
Neptün
Balık
29° 15' 21"
Plüton
Kova
02° 04' 51"
Chiron
Koç
21° 20' 14"
Lilith
Başak
24° 42' 59"
True Node
Koç
14° 58' 14"
Son Güncelleme : 12/05/2024 20:21

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>