Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda yaşadığınız deneyimler endişeler duymanıza neden oluyor. Güven duymaktan ve ona bağlanmaktan kaçınıyorsunuz. Oysa o bu ilişkiye gözü kapalı, hiç bir şeyi sorgulamadan girmeye hazır.

Size akıl veren çok, siz ise bildiğinizi okumayı seviyorsunuz. Sizi başarılı kılan da bu özelliğiniz. Bir süre daha bu durum devam edecek gibi. Size akıl verecekler, siz bildiğinizi yapacaksınız.

Yatırım yapmak isteyen bir arkadaşınız sizden destek isteyebilir. İhtiyacı olan parayı ortak bir tanıdığınızdan alabilmek için sizin aracılık etmenizi isteyebilir. Arkadaşınız güvenilir biri ama, yatırım yapacağı alan biraz riskli gibi.

Yeni tanıştığınız biri sizinle dost olmak istiyor. Güvensiz ve çekimser davranıp ona hakketmediği bir hayal kırıklığını yaşatmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi dolaylı da olsa çok ilgilendiren bu konuya acil olarak müdahale etmeniz bekleniyor. Ne enerjiniz ne de zamanınız uygun. Yine de ısrarlara boyun eğebilirsiniz. Aniden karşınıza çıkan ve hazırlıksız yakalandığınız bir konuda karar vermeniz gerekebilir. Karar verirken zorlanabilirsiniz ama vereceğiniz karar tam isabetli olacak.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 09:58 Ay-Mars görünüm etkisi altında, yaşadığınız güven kaybı nedeniyle, hiç kimsenin doğru, güvenilir, iyi niyetli davranmayacağını düşünürsünüz. Şu sıralarve parasal meseleler ister istemez sizi hırslandırabilir. Sorumluluk almak, birilerine yardımcı olmak, kendinizden bir şeyler vermek istemezsiniz. Hayatın size dayattığı kurallara bunca yıldır uyduğunuz halde, yaşadıklarınızı hak etmediğinizi dile getirebilirsiniz. Saat 12:11 Ay-Kuzey düğüm görünümü, yaratıcı yönlerinizihayatında veya dışarıyla olan her türlü bağlantınızda ifade etmenizi sağlar. Sizin için bu saatler verimli ve keyifli geçer. Saat 13:37 Ay-Merkür kavuşumu, insanın iç dünyasındaki sınırsızlık özleminin işareti gibidir. Kişi yolunda ilerlemekte bazen zorlansa da, inancını sağlam ve yüksek tuttuğunda başarı ipini kolayca göğüsleyeceğini bilmelidir. Saat 22:55 Ay-Chiron görünümü, Hayatın bir seyri alem ve aslında kendimizi tanıma yolculuğu olduğunu hatırlatırken, biraz hüzünlendirebilir sizi. Mutlu haftalar, işlerinizde kolaylıklar dilerim. Can-ı yürekten sevgilerimle,

20 Kasım 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, iletişim kurmak için pek ideal bir gün değil. Bugün bireysel vakit geçirip kendinle baş başa kalabilirsin.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne yakın çevre iletişimleriniz, kardeşleriniz, eğitim hayatınız ve akrabalarınızla ilgili konularda meydana gelen sorunlarla başlangıç yapabilirsiniz.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde geleceğinizle ilgili yeni oluşumlar içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle olduğunuz yeri sağlamlaştırabilirsiniz. Yeni fikirler anlaşmalar gündeme gelebilir. İşlerinizde güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Kafanızda olan konuları somutlaştırmak isteyebilirsiniz. Mücadele edeceğiniz konular olabilir.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Haftanın bu ilk günündehayatınızla ve kariyerinizle ilgili konular gündeminizde yer alabilir. Üstlerinizle, yönetici ve patron konumunda kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. İş seyahatleri ve ziyaretleriyle harektli bir gün sizi bekliyor.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca öğretmenleriniz, doktorlarınız ve eş, ortak, yakın dostlarla iletişim konularında erteleme, problem ve mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edecek, rahatlayacak ve değer verdiğiniz insanlarla güçlü paylaşımlarda bulunabileceksiniz. İetişiminizde daha konsantre ve karşınızdaki insanlara verdiğiniz değeri gösterecek şekilde yaklaşmanız faydalı olacaktır.

20 Kasım 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayattan keyif alacaksınız. Yeni sorumluluklar üstlenmekten vazgeçmiyorsunuz ama önce eski şlerinizi tamamlamalısınız.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Plüton arasındaki zorlu etkileşim sizi manipülatif duygusal ilişkilere sürükleyebilir. Cinsel anlamda libidosu yüksek bir ilişkinin keyfini yaşayabilirsiniz. Partnerinizin güçlü kişiliği size siper olabilir. Kıskanmak teması aranızda bir sürtüşmeye neden olabilir. Sakin kalmaya çalışın.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

20 Kasım 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 44' 49" R
Ay
Yay
18° 43' 10"
Merkür
Koç
16° 08' 43"
Venüs
Koç
27° 36' 11"
Mars
Balık
27° 35' 55"
Jüpiter
Boğa
23° 18' 55"
Satürn
Balık
16° 19' 42"
Uranüs
Boğa
22° 11' 25"
Neptün
Balık
28° 49' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 09"
Lilith
Başak
23° 01' 55"
True Node
Koç
15° 28' 35"
Son Güncelleme : 27/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>