Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz ile ilgili sorunları çevrenizdeki insanlarla paylaşmanız sevgilinizin kulağına gidebilir ve bu durum sevgilinizle aranızda küçük bir tartışmaya yol açabilir.

İş hayatına ilişkin konularda bazı iniş çıkışlar ve sorunlar yaşayabilirisiniz. Bunlar hakkında daha etraflıca düşünün. Duygularınız değişken bir periyot izleyecektir.

Bugün parasal konularda çevrenizdekilerin fikirlerinden etkilenebilirsiniz ve bu sizin için son derece tehlikeli bir durum yaratabilir.Parasal konularda kararlarınızı kendi başınıza vermelisiniz.

Yenilikler yapma isteğiniz artıyor ve küçük bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Enerjinizi doğru olarak yönlendirmeniz ve isteklerinizin üzerine gitme eğiliminiz sizin için güzel sonuçlar oluşturacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrenizde bazı ilginç gelişmeler yaşayabilirsiniz ve enerjinizi bu gelişmelere yönlendirmeniz gerekebilir. Enerjinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz. Sorunlarınıza kısa sürelide olsa çeşitli çözümler geliştirmek için fırsatlar yakalayacaksınız. Hızlı bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz. İş konusunda küçük gelişmeler olabilir. Duygusal durumunuz dengeli olacaktır ve hoşunuza gidecek ortamlarda bulunabilirsiniz.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar güne, Ay-Yengeç burcu geçişiyle adım atacağız. Bu enerji, aşk hayatınızla ilgili konularda,  bayanların anaç duygularla sevdiklerini kucaklamasını, bayların da eşlerine karşı şefkat hisleri içinde hareket etmelerini sağlayabilir. Gün boyu, kendinizi koruma, yaşadığınız ilişkiyle alakalı hassasiyet içinde olma duygunuz yüksektir. Dünya ile bütünleşmek, aşkla  tek vücut olmak istersiniz. Saat 00:29 Ay-Neptün görünüm etkisi altında,  sezgileriniz ışığınız, olumlu düşünceleriniz rehberinizdir. Sizi kötülüklerden koruyan, yaratıcı düşünmenizi sağlayan bu görünüm rahatlatıcı ve sakinleştiricidir. Saat 07:59 Ay-Merkür görünümü, her meseleyi titizlikle ele almamızı sağlar. Duygularımız da, aklımız da birbiriyle uyumludur. Neyin doğru neyin bizim için yararlı olduğunu tespit edebiliriz. Özellikle ailevi, ilişki vemeselelerinde bu ön plandadır. Saat 10:07 Ay-Pluto karşıtlık etkisi, bir yanıyla evimiz, ailemiz, sevdiklerimizle alakalı konulardaki hassasiyetimizi vurguluyor diğer yanıyla  aşk hayatımızla ilgili konulardaki duygusallığımızı baskın kılıyor. Saat 17:48 Ay-Mars olumlu görünümünü yararlı buluyorum. Aşk hayatınız, çocuklarınız veya sizi bizzat ilgilendiren bir sağlık veya birile alakalı bir görüşmenin, kararın göstergesi olabilir. Kendinize bir amaç belirleyerek, bu amacı gerçekleştirmek üzere odaklanmanızı sağlayıcıdır. Saat 19:54 Ay-Uranüs görünümü,  kişisel arzu ve isteklerinizi elde etme-sosyal yaşamda ilgi görme,  idealleriniz ve parasal konularda ise güven içinde yaşama arzunuzu işaret ediyor. Saat 22:20 Merkür-Pluto olumlu görünümü, partnerinizle görüş birliğine varmanızı, birbirinizi anlamanızı, duygularınızı ifade etmenizi sağlar. Amacınızı gerçekleştirme yolunda sizi kuvvetlendirir. Şüphelerinizden, endişelerinizden kurtulmanızda yardımcı olur. Güçlü insanların desteğini üzerinizde hissedebilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz bir hayli yoğunlaşır. Saat 22:34-22 Ağustos saat 23:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Gönlünüzden geçen tüm güzellikler sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

21 Ağustos 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olabilecek yanlışlıkları düzeltmeniz zamanınızı aldığı için, kendi işinizi kendiniz takip etmek istiyorsunuz. Her konuda haklısınız. Sakin yapınızın altında yatan fırtınaları, hiç kimse görmek istemiyor. Önemli konuları kolayca çözeceksiniz. İş disiplininiz size başarıyı katlayarak getiriyor. Kendinize güvenmelisiniz.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli bir düzenlemeyi geliştirmek için yapacağınız planlar araştırma yapmayı gerektiriyor. Gerekli fikirleri oluşturabilmek ve yürürlüğe koyabilmek için biraz zaman gerekebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Hayatlarımızda yapmak istediğimiz değişikliklerin veya ilerlemek istediğimiz konuların istenilen şekilde ilerlemesini sağlayacak rüzgar arkamızda! Dolayısıyla, hayat değiştirici (ev, iş, okul, özel yaşam v.b alanlarda)düşünceler ve planlar dikkat gerektiriyor. Gaza basıyor, vites yükseltiyor ve engelsiz şekilde ilerliyoruz. Tek sorun hangi plan ve projeyi ön plana almak gerektiğine karar vermek olacak. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sezgileriniz kuvvetleniyor. Para konularında riskli alanlardan bir süre uzak durmanız iyi olabilir. Öte yandan kendinizi şımartma eğilimindesiniz. Zevkler ve eğlenceye dair harcamalarınızda artış gözüküyor. Biraz daha hesaplı olmaya çalışın. Sevecen ve duyarlı tavırlarınız sayesinde çevrenizde kalabalık bir hayran kitlesi oluşacak.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

NE istediğinizi tam olarak bilemiyorsunuz. Gelgitlerinizin şiddetli olacağı bir gün. Yeni dostluklarınızı pekiştirmenizde fayda var.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

21 Ağustos 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 57' 28" R
Ay
Boğa
01° 48' 50" R
Merkür
Koç
20° 58' 34"
Venüs
Boğa
09° 17' 52"
Mars
Koç
04° 54' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 32' 07"
Satürn
Balık
17° 08' 38"
Uranüs
Boğa
22° 44' 05"
Neptün
Balık
29° 06' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 57"
Lilith
Başak
24° 05' 05"
True Node
Koç
15° 23' 54"
Son Güncelleme : 07/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>