Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz ondan, o sizden hareket bekliyor. Aranızdaki yakınlaşma uzadıkça uzuyor ama beklenen sonuç bir türlü gerçekleşmiyor. Bugün yine aynı ortamda olabilirsiniz ama önemli bir adım gözükmüyor.

Sizin tarzınızla büyük bir çoğunluğun tarzı uyuşmuyor. Detaycılığınız ve insan ilişkilerine verdiğiniz önemi herkesten bekliyorsunuz. Ne yazık kitemposu bu beklentilerinizin gerçekleşmesinin önünde engel.

Kendinizden çok başkaları için harcama yapıyorsunuz. Bütçeniz eski harcamalarınızın devam etmesine uygun değil. Küçük birikiminize dokunmama kararınız devam ediyor. Bu kararınızın doğru olduğunun farkındasınız.

Başkalarının sağlık sorunuyla ilgili olmanız herkesin size danışmasına yol açıyor. En ufak problemlerde bile kendinizi kaptırmamaya dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınıza karşı çok sıcak ve içtensiniz ama kendinizden emin ve vakur tavrınız bazı kişilerin size yaklaşmasını engelliyor. Bugün yakınlaşma fırsatını bulduğunuz birisi size uzaktan yanlış bir izlenim verdiğinizi söyleyebilir. Uzun zamandır biriktirdiğiniz özel işlerinizi yapmanız için önemli bir fırsat bugün elinize geçebilir. İhmal etmezseniz önemli bir yükten kurtulacaksınız.

21 Ekim 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 09:41 Ay-Jüpiter görünümü, finansal konulardaki hassasiyetinizi yükselticidir. Rahat bir yaşam arzularsınız. Güvende olmak istersiniz. İhtiyaçlarınızı satın alırken dikkatli ve ölçülü hareket etmekte yarar var. Çocuklarınız, ailenize, sevdiklerinize düşkünlüğünüz bir hayli fazlalaşır. Maddi yatırım, miras, nafaka, hukukla ilgili işlerinizi iyi takip ediniz. Saat 10:33 Ay-Neptün görünümü sizi kötülüklerden koruyan, yaratıcı düşünmenizi sağlayan rahatlatıcı ve sakinleştirici bir enerjidir. İlişkide her iki taraf da birbirine karşı duyarlı düşünür. Saat 11:28 Ay-Kuzey düğüm görünümü, kararlarımızı ciddi anlamda ele almamızı, ileriye taşımamızı sağlar. Saat 20:13 Ay-Pluto karşıtlık etkisi, bir yanıyla evimiz, ailemiz, sevdiklerimizle alakalı konulardaki hassasiyetimizi vurguluyor diğer yanıyla aşk hayatımızla ilgili konulardaki duygusallığımızı baskın kılıyor. Saat 23:04 Ay-Mars karşıt görünümü, haz duygunuzu yükseltir. Bu duygu, tüm benliğinizle aşkı istemenize, gerekirse dikkat çekmek için gereken ne varsa yapmanızı sağlar. Anlamsız ve birbirinden kopuk bir ilişki size göre değildir. İlkeler çerçevesinde her iki kişi de üstüne düşeni yapmalıdır. Bu aslında olmayacak bir durum değildir. Güzel yüreğiniz mutlulukla buluşsun, kalben sevgilerim sizlerle olsun.

21 Ekim 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal konularınıza ailenizin karışması hiç de hoş olmuyor. Bugün, onların fikrini almak için fikir danıştığınız konular başınızaaçabilir. Karşıt tarafın olayları büyüterek gereksiz bir şekilde başınızı ağrıtmasını istemiyorsanız, partnerinizle aileniz arasına bazı sınırlar koymalısınız. Yaşamınızı renklendirmek için çaba sarf etmelisiniz.

21 Ekim 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli gelişmeler finansal açıdan da ele alınabilir. Ay sonuna dek son dakika gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Yazılı â€' sözlü iletişim ağında yaratıcılığınız ön planda olacak. Kariyer fırsatlarınız söz konusu olabilir. Bu bağlamda alanında uzman kişilerden destek alabilirsiniz. Günün Atmosferi:Ev, aile ya da toplumsal olaylar önümüzdeki iki günün başlıklarından olabilir. Sabah saatlerinde gereksiz ve aşırı hareketler olumsuz sonuçlar yaratabilir. Öğle saatlerinde ise hassas konular, yaratıcı işler ve entelektüel başlıklar öne çıkıyor. Fakat ne yazık ki günün geri kalanında Pazartesi günü yazdığımız negatif enerjiler hakim olacak. Agresif tepkiler, tartışmalar ya da ufak tefek kazalar söz konusu olabilir. Mars ve Plüto konumu tepkilerin dozunu artırabilir ve kötü etkileri tetikleyebilir. Fakat bir yandan da algılarımız açık olursa ve beklentileri daha net anlarsak, pek çok şeyin üstesinden gelecek gücü yeniden bulabiliriz.

21 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde keyif alacağınız işlere yönelebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Sevdiğiniz şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Birçok işi bir anda yapmak isteyebilirsiniz. Yeni konular sizi cezbedebilir. Duygusal açıdan çok rahat olmayan bir gündesiniz.

21 Ekim 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Güneş... Siz her alanda sevdiğiniz işi yapmaktan gurur duyuyorsunuz ve aktif olmanız kazancınızın artacağını işaret ediyor. Kartınız da tam size göre çıktı.

21 Ekim 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İyimser etkilerle başladığınız bugün, ruh haliniz gün içinde değişkenlik gösterebilir ve hem bedensel hem de ruhsal olarak dalgalanmalar yaşayabilir, geçici ve belirsiz sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Özellikle evlilik, devam eden ilişkiler ve aile ilişkilerinde yanılgılar, belirsizlikler, iletişim hatalarına açık bir günden geçiyorsunuz Ev alım satımı için kesinlikle uygun bir günde değilsiniz.

21 Ekim 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılığınızıalanlarınızda kullanabilirsiniz. Sabırsızlık ön plana çıkabilir. Önemli bir konuşmanın istediğiniz gibi şekillenmemesi sabırsızlığınızı tetikleyebilir.

21 Ekim 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınızda önemli bir başlangıç yapmak için uygun fırsatlara sahipsiniz. İlham kaynağınız mesleki alanınızda değer verdiğiniz bir otorite figürü olabilir.Ancak bu kaynak sizin hedef veya kişiliğinizle örtüşmeyebilir. Yeni bir aşk veya evlilik için de olumlu etkiler altında bulunuyorsunuz. Hafta sonuna yeni başlangıçlar yaparak başlamayı olumlu ve etkin kullanabilecek durumdasınız. Çocuklarınızla ilgili önemli başlangıç ve yatırımlara girişebilirsiniz. Onları kalıcı ve hayatları boyunca etkili olabilecek bir eğitime başlatabilirsiniz.

21 Ekim 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir ve de karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

21 Ekim 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 13' 22" R
Ay
Balık
05° 32' 24"
Merkür
Koç
18° 16' 32"
Venüs
Boğa
04° 33' 03"
Mars
Koç
01° 56' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 51"
Satürn
Balık
16° 49' 30"
Uranüs
Boğa
22° 30' 44"
Neptün
Balık
28° 59' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 13"
Lilith
Başak
23° 39' 27"
True Node
Koç
15° 21' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>