Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlk günlerde gösterdiğiniz ilginin azaldığını düşünüyor ve size sitem ediyor. Onun sıkıntısını ciddiye alacak ve ona daha çok zaman ayıracaksınız. Sizinle ilgili bir sürprizi var. Size fark ettirmeden ona hazırlanıyor.

İş hayatınız dışındaki ilgisiz kalamadığınız kronik ve gündelik sorunlar, yalnızyaşamınızda değil hayatın her alanında sizi isteksizleştiriyor. Bugünlerde işinizi biraz daha önemsemeniz gerekiyor.

Bir yakınınızın bütün uyarılarınıza rağmen düştüğü para bunalımı sizi kızdırıyor. Bu bunalımın ucu size de dokunabilir. Onun sıkıntısına duyarsız kalmak istiyorsunuz ama beceremiyorsunuz.

Kısa bir tatil önerisi alabilirsiniz. Koşullarınızı zorlayarak bu öneriyi değerlendirirseniz, kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günlerde sinirlerinizi biraz dinlendirmeniz gerekiyor. Son günlerde bir hayli gerilimli olaylara tanık oldunuz. Akşama doğru bir yemek daveti alabilirsiniz. Bu yemekte tanıştırılacağınız biriyle ilerde bazı ortak çalışmalarınız olabilir. Bununla ilgili ipuçlarını bu akşam görebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili endişelerinizi gidermek için bir uzmandan yardım alabilirsiniz.

21 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 03:26-10:14 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Israrcı olmak nasıl yanlışsa, sorunları abartmakta yanlıştır. Eğer sakin ve bilinçli şekilde meseleleri ele alırsanız doğru bir analizde bulunursunuz. Bu saatler arasında mümkün olduğunca acele karar vermeyiniz. Saat 10:14 Ay-Oğlak geçişi dostlarımızın üstümüzdeki etkisi veya onların bize olan destekleri önem taşır. İster istemez, duygularımız ciddileşir. Özgür olmadığımızı ve birileriyle anlaşmakta bazen zorlandığımızı düşünürüz. Kendimizi güvende hissettiğimiz insanlara çekiliriz. İsteriz ki, bizi anlasınlar. Saat 14:29 Venüs-Pluto olumlu görünümü sayesinde rahatlıyoruz. Çünkü kendimizi hem ilişkilerimiz yönünde bir gözden geçiriyoruz hem de bilinçli bir şekilde ilerlememiz gerektiğini anlıyoruz. Benim amacım bu, şu yolda artık kendimi geliştirmek ve hedefimin üzerine giderek başarılı olacağım diyebiliyoruz. Gücümüzün farkına varabiliyoruz. Duyarlılık içinde değil, mantıklı şekilde yolumuzu çizebiliyoruz. Günün tüm enerjilerinin size olumlu yönde yansıması dileğimle,

21 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına dair planlar adına hareket ettiğin bir gündesin. Bugün çevrenden yardım istemekten kaçınabilirsin.

21 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde bazı yanlış anlaşılmalar gerilimlere yol açabilir.

21 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızla ilgili gelişmeler olabilir. Sosyal konular ön plana çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konulara yeni görevler eklenebilir. Gün içinde değişen olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinize yön kazandırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Zorlandığınız konularda destek alabilirsiniz. Aşk hayatınızda gelişmeler olabilir.

21 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hedeflerinizi net bir şekilde belirlerseniz onlara ezici bir güçle ulaşacaksınız. Çalışanlar İkizler için işler çok iyi gidecek. Her şey birbirini tamamlayacak.

21 Kasım 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşantınızda yepyeni bir dönemi başlatmak için büyük bir gayret içine girebilirsiniz. Ayrıca, gelişmeler sizin beklediğinizin dışında olabilir. Fiziksel geriliminizle birlikte zihinsel geriliminiz de ortaya çıkabilir. Bugün alacağınız bazı haberler yüzünden kuruntuya kapılmanız mümkün.

21 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güzel planlarınızı, güçlü insanlardan alacağınız güzel tekliflerle ortaya koyacaksınız. Gelecek planlarınıza karşı tutkularınız önem kazanıyor. Kafanız karışık olabilir.

21 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton arası güçlü etkileşim sosyal ilişkileriniz üzerinden yurt dışı ile bağlarınızın güçlenmesini sağlar. Yabancılarla bu dönemde kuracağınız kontak sizin için yeni bir serüvene atılmanın habercisi olacaktır.

21 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal açıdan aktif ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Toplantı organizasyonlarına ve davetlere katılabilirsiniz. Fikir ve düşüncelerinizi tartışabilirsiniz. Uzak kişiler ve yabancılarla kuracağınız bağlantılar güçlü ve etkili ilişkilere dönüşebilir ve üzerinizde iz bırakabilir.

21 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 44' 25" R
Ay
Yay
18° 37' 47"
Merkür
Koç
16° 08' 39"
Venüs
Koç
27° 35' 40"
Mars
Balık
27° 35' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 18' 50"
Satürn
Balık
16° 19' 40"
Uranüs
Boğa
22° 11' 24"
Neptün
Balık
28° 49' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 07"
Lilith
Başak
23° 01' 52"
True Node
Koç
15° 28' 36"
Son Güncelleme : 27/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>