Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konularında biraz kararsız bir imaj sergiliyorsunuz. Ama iradenizle kırgınlıkların önüne geçebiliyorsunuz. İlişkileri yarı aşk, yarı dostluk şeklinde sürdürme alışkanlığınız, gizli bazı endişelerin sonucu gibi

Çevrenizdekileri iyi motive ediyorsunuz. Daha problemsiz bağlantılar daha geniş ilişkileri gerektiriyor. Son günlerde sürdürülen tartışmalarda uzlaşma eğilimleri söz konusu.

Paranın gücünü abartmıyor olsanız da onsuzluk korkularından kurtulmanız gerekiyor. Şansınıza güvenmediğiniz birtakım para ilişkilerinizde, şansa dayanmadan da yapabileceğiniz şeyler olabilir.

Birtakım konularda özel bir süreçtesiniz. Aceleyle varılmak istenen sonuçlar, bu niyet ölçüsünde gitgide uzaklaşabilir. Bugünlerde bazı kararlarınızın önünde uzun, uzun düşünmenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecek planlarınızda bazı aksamalar söz konusu olabilir. Doğal yetenekleriniz var. Bunları hayatla buluşturma becerisini pek gösteremiyor, kendinizi gereği kadar ifade edemiyorsunuz. İlgi alanlarınızın oldukça uzağındasınız. Ama bu konuda suçlu aramanız yararlı olmayacak. Bazı hatalarınızı üstlenmeniz bir gereklilik olarak görünüyor.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Cumartesi günümüz,  Ay-Akrep burcu seyir etkinliğinde başlıyor. İlgilendiğimiz konularda bilgilenmeyi araştırmayı ve derinlikli bir şekilde incelerek öğrenmeyi tercih edebiliriz. Saat 14:39-21:48 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Sezgilerimiz oldukça güçlüdür. Etrafımızdaki insanlara şöyle bir bakarız. Ancak dikkatli bir şekilde iletişimde bulunmak lazımdır. İçinizdekileri dışarı yansıtırken temkinli olmakta yarar vardır. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali durumlar oluşabilir. Haksızlıklara tahammül gücünüz düşüktür. Saat 21:48 itibariyle fikirlerinizi cesaretli bir şekilde öne sürebileceğiniz Ay-Yay burcu geçişinde, ortamında veya ilişkilerde canınızı sıkan bir şey olursa bunları dile getiriniz ve gerekirse itiraz ediniz. Huzurlu ve gönlünüzce geçecek bir Cumartesi dileğimle,

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılıklı ilişkilerinizde güven duygusun önemli olduğunu biliyor ve birlikte olduğunuz kişiden belli bir teminat bekliyorsunuz. Bugün, yakın çevrenizin davranışları konusunda haklı çıkmak istiyorsanız,verdiğiniz sözleri yerine getirmeli ve daha hoşgörülü davranmalısınız. Pratik düşünmeniz gereken bir gün içindesiniz.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizi yazılı hale getirebilir ve durumu buna göre müzakere edebilirsiniz. Uzun zamandır istediğiniz şeyler gerçekleşebilir. Başarılarınızı veya sizi sevindiren bu gelişmeleri birlikte çalıştığınız ya da sevdiğiniz kişilerle paylaşmak sizi mutlu edebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Duygusal alışverişlerde ve duyguları karşı tarafa geçirmekte zorlanmayacağımız, duygusallığın arttığı, manevi ve spritüel konulara eğilebileceğimiz bir gündeyiz, ama öğle sonrası saatlerde karşı görüşlü kişiler, anlaşmazlıklar veya sert atışmalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise, iletişim kurmak ve duyguları paylaşmak daha kolay olacaktır. Ancak, genel olarak ani tepkiler vermeyi kolaylaştırarak ve sorunlara çanak tutan etkiler altındayız unutmayalım ve fikir ayrılıklarının yaratacağı gerilime dikkat edelim. Bazı alanlarda değişiklikler yapmak veya şartları değiştirmek isteyebiliriz, ama özellikle ilişkilerde vebirliklerinde bu anlamda zorlanacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı konularda ve yeni şeyler öğrenmek konusunda oldukça hareketlisiniz. Bu dönemde hedeflerinize fazlasıyla odaklısınız.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Problemlerinizle savaşmaya çalışıyorsunuz. Ancak dostlarınızdan yardım almanız gerekmekte.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İyimser etkilerle başladığınız bugün, ruh haliniz gün içinde değişkenlik gösterebilir ve hem bedensel hem de ruhsal olarak dalgalanmalar yaşayabilir, geçici ve belirsiz sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Özellikle evlilik, devam eden ilişkiler ve aile ilişkilerinde yanılgılar, belirsizlikler, iletişim hatalarına açık bir günden geçiyorsunuz Ev alım satımı için kesinlikle uygun bir günde değilsiniz.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kaçış yolunu bulduğunuz anda sorunlarınızı göz ardı etmeye meyilli olduğunuz bir dönemdesiniz. Bugün, fikirlerinizi sevdiklerinize aktarmakta biraz zorlanabilirsiniz. Aile hayatınız vealanlarınız arasındaki gelgitleri kontrol altına almalısınız.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel aktivitelerinizin derine ineceği bir gündesiniz.Ancak enerji düşük olacağından herhangi bir başlangıca yönelmekten ziyade daha akışta kalıp elinizdeki mevcut konulara kafa yormanız daha doğru olacaktır. Akşam saatlerinden itibaren işinizi ve toplumsal statünüzü daha fazla irdeleyebileceğiniz bir ruh durumuna eğilimli olacaksınız.Genel olarak ise; Ay saat 13:40‘ta boşluğa girecek ve 20:49‘da Ay Yay burcuna geçiyor. Ay'ın boşlukta ve Akrep'te kalacağı akşam saatlerine kadar kuşku ve güvensizlik duygularından uzak durmakta yarar var. Kıskançlık ve sahiplenme duygusu ile sevdiklerinizi sık boğaz etmekten ve suçlamaktan kaçınmalısınız. Tutkuları sevgi ve hoşnutsuzluğu derinlemesine hissedebileceğiniz bu süreçte Akrep’in temsil ettiği sakin, soğukkanlı ve kontrollü davranmayı seçmelisiniz. En iyisi bu yüksek gerilim hattını gizemleri çözerek, araştırarak, dedektiflik yaparak veya bununla ilgili oyunlarla, film, dizi ve kitaplarla ilgilenerek atlatmak.Sezgilerin ve algıların güçlü olacağı bu günde konuşmalar sanki birer psikolojik analize bürünür. Duyguların simyasını inceleyebileceğiniz bu günde tensel çekimlere kapılmak yüksek olasılıktır. Cazibe ve çekim alanı yaratan kişilere ilgi duyabilirsiniz. Gece Ay Yay'a geçtikten sonra daha serbest, neşeli, hareketli olabilir, hayatı daha hafife almaya başlayarak eğlenmeyi ön plana alabilirsiniz.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

21 Mayıs 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 27' 36" R
Ay
Koç
24° 16' 05" R
Merkür
Koç
20° 33' 51"
Venüs
Boğa
08° 39' 54"
Mars
Koç
04° 30' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 52"
Satürn
Balık
17° 06' 09"
Uranüs
Boğa
22° 42' 18"
Neptün
Balık
29° 05' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 16"
Lilith
Başak
24° 01' 40"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 06/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>