Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir ayrılık yaşıyorsunuz. Onu sevdiğinize inanmıyor ve şu aralar bunu kanıtlamak için bir hayli çaba gösteriyorsunuz. Ondan ayrılmak istemiyorsunuz, ne olursa olsun onu kaybetmek düşüncesi bile sizi korkutuyor.

İşleriniz yolunda gidiyor amaarkadaşlarınızdan biriyle aranızda istemeden bir kırgınlık geçebilir. Karşınızdaki haksız olsa bile fazla sinirlenip olayı büyütmeye çalışmayın. Biraz zamana ve yalnız kalmaya ihtiyacınız var.

Parasal açıdan oldukça şanslı bir gününüzdesiniz. Bir sorununuz ya da ihtiyacınız yok bir sevdiğinizi mutlu etmek için harcama da bulunabilirsiniz. Fakat yine de biraz daha hesaplı olmaya çalışmalısınız.

Bu aralar aile içinde bir huzursuzluk çıkabilir. Ailenizdekilerle tartışmaya girmekten ve onlara hakaret etmekten kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başak burcu insanının bu gün canı oldukça sıkılacak. Ailenizde yaşadığınız problemleri, birlikte olduğunuz insanın üzerine düşerek atlatmaya çalışıyorsunuz. Karşınızdaki insan bu kadar iilgiden rahatsızlık duyuyor olabilir. Problemleri atlatmak için evinizden uzaklaşmak istemeniz ise ailenizdekileri üzecek olmasına rağmen oldukça iyi bir fikir.

21 Nisan 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Salı günümüz Ay-İkizler burcu seyir etkinliğinde başlayacak. Bu geçiş saat 02B28 i itibariyle etkili olduğunda,  içimizdeki, ruhumuzun derinliklerindeki farklı yanlarımızı ortaya koyma hevesimiz yükselir. Bir şeyler olmalı, bir şeyler hayatımda artık değişmeli diye düşünürüz ve isteriz. Saat 07:16 Merkür-Jüpiter görünümü, çevrenizle olan her türlü temasınız, fikirlerinizi iletmeniz, düşüncelerinizi paylaşmanız yönünde etkilidir. Bu anlamda görüşmeler, bağlantılar, eğitim,gibi konularda girişimler söz konusu olabilir. Bunların tümünde her şeyi iyice gözden geçirmeniz ve akıllıca planlamalarda bulunmanız faydalıdır. Tabii ki insanlarla anlaşmak, karşımıza çıkan teklifleri hevesle kabul etmek, huzur ve güvenli bir yaşam istemez hepimizin hakkıdır. Fakat şartları iyice gözden geçirmek gerekir. Bugün yapılacakgörüşmelerinde, haberleşme, yolculuklarda her şeyin yerli yerinde olabilmesi için ayrıntıları gözden kaçırmayalım. Yazdıklarımıza, konuştuklarımıza, bize söylenenlere dikkat edersek, verimli bir gün geçirmiş oluruz.Saat 09:00 Ay-Satürn karşıtlığı bir yanıyla iç dünyamızda bizi huzursuz eden, çözümlemeye çalıştıkça arap saçına dönen meseleleri ele almamızın işaretçisi, diğer yanıylahayatının sorumluluklarıyla baş etmek zorundayız. Pek duygusal, ılımlı, dengeli hareket etmeyebiliriz. İşlerimizi yaparken, harici sesler duymaktan hoşlanmayacağız. Desteklenmeye ihtiyacımız var. Saat 18:11 Ay-Neptün görünümü eski yaşanmışlıkları, hassasiyetle bazen de gerginlikle ele almanıza neden olur.  Böyle bir durumda gerçekçi bir şekilde düşünmek pek kolay olmaz.Saat 22:53 Ay-Venüs kavuşumu  yakın çevremizde bulunan kişilerle olan temaslarımızın göstergesidir. Ev sınırlarınız içinde bu aralar  yoğunluk çok fazla yükselebilir. Çok yönlü düşünmeye, ruhsal ve fiziksel anlamda kendinizi rahatlatmaya çalışmanızda yarar var. Aynı anda birden fazla konuyla ilgilenmek yerine, asıl olan meselelere öncelik tanırsanız dağılmamış olursunuz.  Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

21 Nisan 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygularınıza yeni bir boyut getireceksiniz. Sizin değişimlerinize partnerinizin farklı bir şekilde yaklaşması, bazı problemlerin oluşmasına neden olacaktır. Karşı taraftan kabul görünmeyi beklerken, zıt kutuplaşmalar içinde olmanız, sizi olumsuz etkileyebilir ve üzülmenize neden olabilir.

21 Nisan 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bellibirliklerinizin veya girişimlerinizin istediğiniz şekilde ilerleyebileceğini görebileceğiniz günler. Önümüzdeki birkaç gün, birlikte hareket ettiğiniz kişi ya da grupları iyi tanımanın faydasını görebilir ve yolu istediğiniz şekilde belirleyebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde bazı işlerimiz yavaş ilerleyebilir veya zorlayıcı ve engelleyici etkiler ön plana çıkabilir. 11.00 dan sonra bu etkiler hissedilmeyecek. Koşuşturmacalar ve görüşmeler gündemde. Altından kalkabileceğimizden fazlasına söz verebilir ve bu sözleri yerine getirebilmek için mekik dokuyabiliriz. 15.00 sonrası ise, ufak çaplı da olsa yanlış anlaşılmalar, kanma veya kandırılma türünde gelişmeler ya da belirsizlikler ve dalgınlıklar söz konusu olabilir. Geceye doğru sevgi paylaşımları, şefkat, maneviyat duyguları ve sevgi ifadeleri artıyor. Sevgi ve inançla dolmaya başlıyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Nisan 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

21 Nisan 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGULARINIZLA hareket ediyor ve takıntılarınız yüzünden işlerinizi geciktiriyorsunuz. İş potansiyelinizi arttırmalısınız.

21 Nisan 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncagörüşmelerine katılabilir, sosyal ortamlarda, görüşmeler, toplantılar ve davetlerde yer alabilir, kariyer gelirlerinizle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Akşamüstünden itibaren etkili olan Ay Merkür karesi ile gece yarısına dek arkadaş çevrenizle iletişim konusunda problem yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde ani çıkışlar yapmamanız gereken bir zaman diliminde olacaksınız.

21 Nisan 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, günlük işleriniz ve bunların içindeki detaylardan pek de hoşnut olacakmışsınız gibi görünmüyor. Ancak; ne hissederseniz hissedin, bu işleri halletmeniz gerektiğini, sorumluluklarınızı birinci sıraya koymak durumunda olduğunuzu kendinize hatırlatın.

21 Nisan 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 27' 36" R
Ay
Koç
24° 16' 05" R
Merkür
Koç
20° 33' 51"
Venüs
Boğa
08° 39' 54"
Mars
Koç
04° 30' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 52"
Satürn
Balık
17° 06' 09"
Uranüs
Boğa
22° 42' 18"
Neptün
Balık
29° 05' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 16"
Lilith
Başak
24° 01' 40"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 06/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>