Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konularında gözle görülür bir enerji kaybı söz konusu, toparlanmalısınız. Gönlünüzü hareketlendirme çabaları, yaşamınızın her alanını renklendirebilir. En azından kendiliğinden gelen sürprizleri fark edebilmelisiniz.

İş ortamınızın şartları, muhtemel kazançları görebilmenize elverişli değil. Yerinden oynayan dengeleri yerine oturtmanın ötesinde, yeni kazançlara açık fırsatlar söz konusu olabilir.

Paranın doğurduğu sorunlarla yakından tanışık olmanız, sizi sıkı önlemlere yöneltiyor. Küçük de olsa, her zaman kenarda bir birikimi koruyabiliyorsunuz. Yakında kaçamayacağınız büyük bir alışverişiniz var.

Birtakım eski etkilenmişliklerin baskısıyla, gerçekçiliği abartıp duygusallığınızı gizlemenize gerek yok. Sizde etki bırakan kişi ya da olayları, hoşluk da olsalar, sıkıntı gibi yaşayabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok özel dostluklarda, önyargılı yaklaşımlar üzüntüler doğurabilir. Son yaşanılan olayların yol açtığı dönemsel yalnızlıklar yakında yok olacak. Önümüzdeki günler içinde sevinçleriniz var. İlginç bulacağınız değişik biriyle mutlu günler geçirebilirsiniz. İnatçılığınızı aşırılığa götürdüğünüz durumlardan, sonradan farkına vardığınız zararlar görebiliyorsunuz.

22 Mayıs 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 22 Mayıs saat 00:14 Yay burcunda oluşacak Dolunay, işimiz-yuvamızla alakalı konularda bizi hareketlendirici ve bir o kadar test edicidir. Şu andaki şartlarınız uzun vadeli düşündüğünüzde sizi tatmin etmiyor ve ilerisi adına güven içermiyorsa, bu Dolunayda biraz huzursuzluk yaşanabilir. Başarılı olmak için, elinizden geleni yaptığınız halde, hala bazı şeyler doyurucu gelmiyorsa, sorumluluklar bir hayli yoruyor, özgür hareket etmenizin önüne geçiyorsa, başka bir yön, hedef belirleyebilirsiniz. Ancak bunun zamanı mıdır veya şu andaki gelişmeler daha sonra düzelir mi diye düşünmek gerekiyor. Dolunayın etkin görünümleri bu konuda bize rehber olabilir. Ay-Mars kavuşumu, bir yanıyla üstünüzdeki baskıyı, şartlara uyma zorunluluğunu işaret ediyor. Diğer yandan meseleleri abartarak ele almanızı neden oluyor. Belki de Ya sabır diyorsunuz. Ancak Mars geri hareket dönemindeyiz. Bu sıkışıklık veya sorunlar, düşündüğünüz yenilikler ancak Ağustos sonuna doğru netleşmiş olacak. Yeni arayışlar, atılımlar için bu döneme kadar dağılmamak, bu süreyi araştırma, yeniden bakma ve mevcut işimize odaklanma şeklinde değerlendirelim. Güneş-Mars karşıtlığı, ev-iş arasındaki hareketliliğin, hangi işe, meseleye önem vereceğimizi bilememek anlamına gelir. Belki taşınma işleriniz var veya böyle bir şey düşünüyorsunuz. Eğitim hayatı da bunda etken olabilir. Ofis açmak, öğretmenlik, iletişim, emekli olmak, terfi gibi durumları da sayabiliriz. Mars geri hareketi, içerde yapılan hazırlığı gösteriyor. Eşya toplamak, düzenleme yapmak gibi. Bunlar daha önce karar verilmiş işler de olabilir. Kendinize zaman tanıyınız. Yavaş yavaş bilinçli şekilde düzenleyiniz. Merkür bugün düz seyre geçecek. Ancak önümüzdeki bir haftalık süreç gölgeli günleridir. Çevre, yakın akraba, eğitim vehayatımızla ilgili konularda yine gözlemde bulunacağız. Ay-Neptün görünümünde, hayatın gerçekleri her ne kadar üzerimizde etkin olsa da, hayallerimizde yarattığımız bir dünya var. Bunlara kavuşmak arzusu var. Ancak şartlara, zamana göre hareket etmek zorunda olduğumuzun farkındayız. Dolunayın,  gerçekleri görmemizde  rehberlik etmesi dileğimle,

22 Mayıs 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesleki konularda başarıyla yan yana gidiyorsunuz. Bugün isteklerinizi karşı tarafa yansıtırken, doğru kararlar peşindesiniz ve sonradan sizi zor durumda bırakacak işler yapmak istemiyorsunuz. Jüpiter'in karşıt burcunuzda ilerlemesi, sizi bireysel yönlerinizi güçlü kılacak. Bencillikle suçlansanız bile taviz vermemelisiniz.

22 Mayıs 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizi yazılı hale getirebilir ve durumu buna göre müzakere edebilirsiniz. Uzun zamandır istediğiniz şeyler gerçekleşebilir. Başarılarınızı veya sizi sevindiren bu gelişmeleri birlikte çalıştığınız ya da sevdiğiniz kişilerle paylaşmak sizi mutlu edebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Duygusal alışverişlerde ve duyguları karşı tarafa geçirmekte zorlanmayacağımız, duygusallığın arttığı, manevi ve spritüel konulara eğilebileceğimiz bir gündeyiz, ama öğle sonrası saatlerde karşı görüşlü kişiler, anlaşmazlıklar veya sert atışmalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise, iletişim kurmak ve duyguları paylaşmak daha kolay olacaktır. Ancak, genel olarak ani tepkiler vermeyi kolaylaştırarak ve sorunlara çanak tutan etkiler altındayız unutmayalım ve fikir ayrılıklarının yaratacağı gerilime dikkat edelim. Bazı alanlarda değişiklikler yapmak veya şartları değiştirmek isteyebiliriz, ama özellikle ilişkilerde vebirliklerinde bu anlamda zorlanacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay, sorumluluklar vealanında sizi daha hareketli kılıyor. Gerek ev, gerekse işle ilgili konularda dikkatli davranmalısınız.

22 Mayıs 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlığınızı ihmal etmeyin. Tüketmediğiniz bir yiyeceğin sağladığı besinlerin faydalarının, bedeninizde eksikliği var önemsememezlik yapmayın.

22 Mayıs 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kadın figürler ve annenizle ilişkileriniz ile, içsel dengenizi oturtma konularında daha fazla çabaya ihtiyaç duyarken, Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için finansal konularda risk almamalı, mümkün olduğunca pozitif insanlarla, size iyi hissettiren ortamlarda yer almalısınız.

22 Mayıs 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay ile beraber kariyerinizde önemli sonuçlara ve hassas oluşumlara açıksınız. Bu oluşumlar yüzünden hıncınızı yakın çevrenizden çıkarmak gibi durumlar söz konusu olabilir.

22 Mayıs 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda bir projenin sonuna gelinmiş olabilir.Olası bir tartışma veya çatışma nedeniyle işinizden ayrılma kararı alabilirsiniz. Dolayısıyla mantıklı ve sağduyulu olup olası tartışma ortamlarından uzak durmakta fayda var. Annenizle ilişkilerinizde gerilim dozunu azaltmanız gerekebilir. Mesleki bir mücadelenin de sonuna gelmiş olabilirsiniz.Genel olarak ise; bugün gökyüzü oldukça yoğun olacaktır. İletişim, haberleşme, eğitim, bilgi, ticaret ve yolculuklar gezegeni Merkür 14 derece Boğa burcunda ileri gitmeye başlıyor. Ayın 24'ünde eski hızına kavuşacak. Bitiremediğiniz, yarım kalmış, gecikmeye uğramış tüm iletişim, haberleşme, yolculuk, eğitim, anlaşma, sözleşme randevu ve görüşmeleri tamamlamaya başlayabilirsiniz.Merkür'ün Retro bitimine bıraktığınız cep telefonu, bilgisayar, araba, elektronik eşya ve ev aletlerinin alımını ve satışını artık yapabilirsiniz. 1 derece Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. Yay burcunda gerçekleşecek bu Dolunay; idealist yanınız, hayata bakış açınız ve hayatın size anlam katan yanlarının öne çıkacağı duyguları temsil ediyor. Hedeflerinize, gökyüzünü limit koyabilirsiniz. Ancak bir yandan da sıradan, günlük koşullara, pratik çözümlere de önem vermeniz gerekebilir.Hedefler ve gelecek planlarınızı gerçekleştirebilmek için sadece bilgi toplamak ve zihinsel alanda kalmak, başarmak için yetmeyebilir. Daha çok insanla bağ kurmalı, her seviyeden insanla iletişime geçmeli, kendi inanç ve felsefenize uymayan kişilere karşı toleranslı olmalısınız. Eğitim, yazın, yayınlama, baskı işleriniz veya seyahat planlarınız varsa bu tutulma zamanı somut adımlar atabilirsiniz.Mars Yay burcundan Dolunay’a karşıtlık yapacağı için hedeflerinize hızla ilerleme arzunuza rağmen gecikme ve zorlanma, sabırsızlık ve öfke yaşayabilirsiniz. Henüz Merkür'de tam hızına kavuşmadığı için gerekli planları ve düzenlemeleri dikkatle ve ince detayına kadar düşünmelisiniz. İşin mali boyutunu da göz önünde bulundurun. Son anda yapmayı unuttuğunuz bir detay başınıza sorun açabilir.Satürn de Yay burcunda geri harekette olduğu için özgürlüğünüzü ve serbest karar alma arzunuzu kısıtlayan koşullar olabilir. Hangi hedefe, kaynağa veya seçeneğe yöneleceğinize karar verememek ve birden fazla şeyi bir arada yapmaya çalışmak karmaşaya neden olabilir. Eğer İkizler burcunda Yeni Ay döneminde başladığınız işlerde yanlış başlangıçta bulunmuşsanız veya doğru kararları zamanında almadıysanız bu dönemde daha zorlanabilirsiniz. Yanlış enerjilerle başlattığınız işlerde, bu Dolunay sorunların açığa çıkmasına yol açabilir. Zamanında patlak lastiklere yama yapmayı seçmişsek, araba şimdi sizi yarı yolda bırakabilir.

22 Mayıs 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

22 Mayıs 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 31' 39" R
Ay
Koç
25° 17' 20" R
Merkür
Koç
20° 37' 08"
Venüs
Boğa
08° 45' 01"
Mars
Koç
04° 34' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 51"
Satürn
Balık
17° 06' 29"
Uranüs
Boğa
22° 42' 32"
Neptün
Balık
29° 05' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 30"
Lilith
Başak
24° 02' 08"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 06/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>