Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Baş başa kalabilmek için daha çok zaman ayırabilmelisiniz. Bazı arkadaşların aşk beraberliğinize eleştirel bakışları sizi fazla etkilemiyor. Ama sevgiliniz bundan oldukça rahatsız gibi

Son günlerdeki bazı gecikmeler sizi düşündürüyor. Yeniarayışlarınızda yakınlarınızdan destek bekliyorsunuz. Çabalarınız bir kısım işleri yoluna koymaya yeterli olmayabilir.

Kazancınızın geldiği gibi gitmesi, yeniplanınıza para ayırmanızı zorlaştırıyor. Bu işi ancak belli desteklerle başarabileceğiniz iyice kesinleşiyor İyice değersizleştiği şu günlerde, parayla daha gerçekçi ilişkiler içine girmelisiniz.

Ara sıra ortaya çıkan eski bir arkadaşınızla ilgili, sonradan sizde iz bırakabilecek bir tartışma yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size oldukça iyi niyetle yaklaşan birinin biraz çıkarcı olduğunu düşünüyorsunuz. Olumsuz referanslar sizi yanıltıyor. Bu niyetin önünü açabilir ve bu ilişkiye yön verebilirsiniz. Bazı imkanlarınızı gönlünüzden geçtiği gibi kullanamadığınız şeklindeki rahatsızlığınız, çok yakın çevrenizde sonradan düzeltemeyeceğiniz kırılganlıklar yaratabilir.

22 Temmuz 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 01:54 Ay-Uranüs görünüm etkisinde Cuma gününe adım atıyoruz. Başkalarından ne kadar farklı bir kişi olduğunuzu göstermek istersiniz. Fakat etrafınızdaki dedikodulara karşı dikkatli olunuz. Kiminle konuşacağınızı iyi biliniz. Saat 04:56-11:35 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bu saat diliminde, biraz zorlanırız. Problemlere çözüm bulmak için iç sesiniz rehberdir. Ancak size göre,  sanki yolunuzu kapatan bir şeyler vardır. Bu hissedişlerin tümü veya bir tanesi görülme ihtimali yüksektir. Peki elimiz kolumuz bağlı mıdır? Hayır. Sadece biraz daha dikkatli gözlemde bulunmaya ihtiyaç var. O zaman telaş etmemize veya büyük bir sorun varmış gibi düşünmemize neden yoktur. Saat 11:35  itibariyle burcunuz üzerinde seyredecek Ay, hayal gücü verici, ruhsal çalışmaları teşvik edici, merhamet ve şefkati büyütücü, içsel bütünlüğümüzü sağlayıcıdır. 22 Temmuz- 22 Ağustos tarihleri arasında Güneş-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu dönem genel açıdan, çalışma hayatımızla ilgili uğraşıların, aktivitelerin, kendimizi güçlü bir şekilde ifade edebilmek adına işimize gücümüze sarılmanın işaretçisidir. Böyle bir enerji altında hem sağlığımıza özen göstereceğiz hem kazanç elde etmek adına gayretli bir şekilde çalışacağız. Ancak bu süreçte tatmin olmamız kolay değildir. Bizi takdir etmediklerinde, aferin demediklerinde, sırtımızı sıvazlamadıklarında gurur yapmayalım. Biz düzgün bir şekilde çalışmamızı sürdürelim. İşimize bakalım. Bilakis ne kadar güçlü bir insan olduğumuzu, işimize sahip çıktığımızı görsünler. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

22 Temmuz 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapmayı planladığınız işleriniz için, yeni yapılanmalar içinde olacaksınız. Enerjinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz. Bireysel düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz. Temkinli davranmakta fayda var.

22 Temmuz 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kararlar alırken sezgilerinize olduğu kadar, gerçeklere bağlı kalmanızda fayda var. Bazı olaylar kafanıza yatmıyorsa veya mantıklı görünmüyorsa daha fazla soru sormanız gerekiyor olabilir. Enerjinizi ve yaratıcılığınızı daha iyi kullanabileceğiniz yollar bulmanız gerekiyor. Sosyal aktiviteler veya içinde bulunduğunuz toplulukları ilgilendiren olaylar ilginç teklifleri beraberinde getirebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için gergin veya huzursuz geçmiş olabilir. Öğle saatlerine kadar ne yönde ilerleyeceğimize karar veremeyebilir ya da belirsizlikler ya da halsizlikler söz konusu olabilir. Ardından beklentilerimiz yükseliyor, enerjimiz artıyor, yenilikler, yeni duygular veya sonlanmalar ve ardından gelen başlangıçlar ve girişimler ön plana çıkmaya başlıyor. Yine de, ufak ihtimalde olsa, gergin durumlara karşı tedbirli olmakta ve sakin kalmakta fayda olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel olarak önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. İlişkileriniz ön plana çıkabilir. İşlerinizde yeniden hareketlendirmek isteyeceğiniz konulara yönelebilirsiniz. Başkalarıyla yapacağınız görüşmeler size katkı sağlayacaktır. Ev hayatınızdaki konulara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Gün içinde toparlamak istediğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz.

22 Temmuz 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle yüzleşerek doğruları görmeye başlayacaksınız. İnsanlar sizinle artık rahat iletişim kuruyor. İyimser ve uyumlu havanız sosyal çevrenizi genişletecek.

22 Temmuz 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ev ve yerleşime ait işleriniz ve aile ilişkilerinizde geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde bu etkinin geçmesinin ardından sevdiklerinizle ev ortamında keyifli etkinlikler düzenleyebilir, eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

22 Temmuz 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı konuları gözden geçirmek,arkadaşlarınızla iletişim halinde olmak, yeni birbaşvurusunda bulunmak için uygun bir dönem başlıyor. Sağlığınıza özen gösterin.

21 TEMMUZ 2016 BALIK BURCU YORUMU

22 Temmuz 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerji çalışmaları yapmakla, akapunktur, alternatif tıp yöntemleri uygulamakla etkin sonuçlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınız sıra dışı fikirlerinize destek vermeye çalışacaklardır.Öncelikli olarak zihinsel çalışmalar ve astroloji seansları için çok uygun bir gündesiniz. Yalnız başınıza kalmak istediğiniz, ancak bu durumda bile zihin egzersizlerini bırakmayacağınız bir gündesiniz. Özel ilişkiniz veya ortaklığınızın gelişimi için dostlarınızdan fikirsel destek alabilirsiniz. Hizmet alanınıza odaklanacağınız bir aylık sürece başlıyor olacaksınız.

22 Temmuz 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

22 Temmuz 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 04' 21" R
Ay
Başak
18° 59' 42"
Merkür
Boğa
02° 17' 19"
Venüs
Boğa
22° 11' 12"
Mars
Koç
12° 54' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 15"
Satürn
Balık
17° 55' 08"
Uranüs
Boğa
23° 20' 33"
Neptün
Balık
29° 22' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 58"
Lilith
Başak
25° 14' 46"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 17/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>